Dagen igår beskrev jag som ljuvlig, och efter jag skrev det inlägget så blev faktiskt kvällen ännu bättre. Vid tjugo i tio på kvällen kör en bil in på uppfarten, och jag undrar vad fasen någon vill mig vid den tiden en onsdag. Men överraskning till mig, det var ju sambon som kom hem tidigt!! Sådant är jag inte van vid längre, men gud vad härligt det var att ha honom hemma en stund på kvällen!!

Annars, ja jag har lyckats inbilla mig hela dagen att det är fredag, snacka om att jag kommer vara mycket besviken imrogon när jag väl inser att jag måste åka till jobbet...suck...vill ha helg nu, vill ha hela min familj samlad.

Och ja, jag ropade hej alldeles för tidigt igår. Idag var vi uppe vid sju igen, ok, inte jätte jätte tidigt, men helt klart en vändning i det icke positiva hållet...så på lördag är väl klockan halv sex på morgonen igen antar jag när fröken fräken tänker vakna. Men sambon fick i alla fall två sovmorgnar den här veckan, får väl vara nöjd med det.

Finns det något här i världen som får en att upptäcka barnasinnet igen så är det vattenpölar. När dottern fick syn på den gigantiska pölen här hemma, så började hon hoppa och tjöt av skratt. Slutade med att vi båda två stod och hoppade och bara njöt. Sen att vi båda va fullständigt dyblöta efter tio sekunder är ju smärre detaljer. Kul var det hur som helst!!!

Nu när damen har gått till sängs sjungande som vanligt tar jag en välbehövlig paus framför dumburkarna...helt slut är jag nu för tiden på kvällarna, inte så konstigt kanske när det är full rulle från sju på morgonen till halv nio tiden på kvällen! Men det är härliga timmar på eftermiddagen och kvällen!!

God kväll på er där ute i världen...nu tittar jag på skräck så jag kan sova riktigt gott inatt!

Dagen på jobbet har varit mycket mycket bra, nästan så man kan känna sig lite stolt!

Kom hem lite tidigare till och med, en lyx man inte är bortskämd med direkt. Hann till och med vara med en stund på dagis för att njuta av att se dottern har så roligt i sandlådan, helt underbart att se sitt barn ha så roligt, riktigt glittrade om henne!

Därefter åkte vi hem under vilda protester, lagade till lite mat. Sen knallade vi ut igen, till dotterns stora glädje. Gungade lite, lekte i sandlådan, promenerade, kastade sten i ån och kände på dörrar. Sen hem och bada, blåsa lite bubblor i vattnet är alltid kul. Barnet har även gett sin mor en fin frisyr då hon lekte frisök, kanske ett framtida yrke här? Jag klagar inte över det i så fall, snarare perfekt ju! Sen bus och mys och nu sover barnet sen en halvtimme tillbaka.

Förresten, senaste två dagarna har dottern sovit till halv nio eller tjugo i nio...är det en positivt bestånde förändring som har skett?! Vågar man hoppas?!?!

Nu ska jag njuta av min alldeles egna chipspåse!!

Blev visst en oplanerad bloggpaus här...inte riktigt meningen.

Sammanfattning lite snabbt...somnade i fredags efter jobbet och vaknade halv tio på kvällen, jepp de var den kvällen. Lördagen så tog sambon första doppet då han fick hämta hunden som gick genom isen, bra jobbet. Har float ved halva helgen, andra halvan har jag varit på uselt humör, är så trött hela tiden vilket påverkar mitt humör kan man lungt säga. Kom hem idag halv åtta, något trött...ovanligt va? Inte mycket tid med dottern alls idag, trist men vad ska man göra...däremot underbart att se hur glad hon blir när man kommer hem, värmer ens arma modershjärta!

Annars, sammandragningar hela tiden, usch ska det vara så här i tio veckor till!?!?! Det här minns jag verkligen inte sen sist, minns inte detta humör och trötthet heller, eller det dåliga måendet i början. Så det måste vara en pojk där inne, för vad annars skulle kunna ställa din denna oreda i sin mammas kropp och hjärna?!?!

Babbel babbel...bla bla bla, ögonen går i kors. Slänger mig en stund i soffan och hoppas på att jag inte ligger kvar här när sambon kommer hem.

Natti
Idag var det åter dags att lyssna på ljuvlig musik från bebisen i magen. Alltid lika härligt att höra de små hjärtljuden där inne. Dock så hinner man ju få hjärtat i halsgropen varje gång innan hon lyckas lokalisera bebisen. Tydligen lite svårt men beror på moderkakan som tyckte det var smart att sätta sig mitt på magen.

Annars, järnvärdet var uselt...suck så ännu mera järntabletter. Så toalettbesök gör jag väl nån gång i juni igen antar jag...men det kan ju förvisso förklara lite varför jag är så trött hela tiden. Sen var det lite gnäll över min vikt. Total viktuppgång är nu 3 kg, varav 2 kg senaste fyra veckorna. Jag har svårt att se det konstiga med det, med tanke på att jag enbart gick upp 5 kg sist, så det här är ju helt klart ett tecken på att jag kommer gå upp mer nu. Men barnmorskan tyckte det var på tok för lite, så beroende på min vikt om tre veckor så blir det tillväxtultraljud denna gång med.

Gjorde ju det sist med, då de misstänkte att dottern skulle vara på tok för liten. Kom ut och vägde 2945 g, alltså fullt normalt. Fick höra på förlossningen, bb och bvc sen att allt över 2,5 kg är normalt för den tiden hon är född i. Alltså fullständigt normalt, trots detta så hävdar min barnmorska nu att dottern var på gränsen för alldeles för liten. Är det konstigt att mna blir förvirrad??? Kan ju förvisso tillägga att dottern idag växer precis som hon ska, inte världenes största tjej men vad sjutton, det är ju inte vi föräldrar heller. Så det hade väl vart väldigt konstigt om vi lyckades producera basketspelare?

ja, jag är inte så orolig i alla fall, trots lite sammandragningar till och från...de gör ju inte ont så då ska det inte vara någon fara. Bebis kommer helt enkelt när den har bestämt sig för att komma, och jag är fortfarande säker på att jag kommer gå över tiden!

Nu ner till pannrummet innna Sveriges värsta bilförare börjar!
Blir inget långt inlägg ikväll. Hade tänkt lägga upp lite bilder på dottern som trotsar tyngdlagen och utforskar helt nya områden för henne. Men på grund av den jäkla blåsten där ute så är nätet segare än en snigel, så det får bli en annan dag.

Istället tänker jag skryta lite, och denna gång är det enbart egoskryt! Va och bowlade under kvällen med jobbet, sjukt kul var det och så som jag hade längtat. Inte ofta man gör saker på egen hand längre som innefattar ordet "kul", så det här var så tacksamt och efterlängtat. Skrytet handlar om sista serien vi spelade, utav tio stycken så var jag bäst, sa ju att jag skulle skryta ;) Trots att det ser ut som jag svalt ett bowlingklot nu för tiden, inte kan böja mig ordentligt så lyckades jag dessutom slå mitt egna personbästa Grattist till mig!! Ok, inte mycket att skryta över kanske, men jag är lite stolt över mig själv. Speciellt eftersom att senaste gången jag bowlade var innan jag blev gravid första gången! Så ett tag sedan med andra ord. Nu skall tilläggas att jag inte är speciellt bra egentligen, hade nog mest tur ikväll, men stolt tänker jag ändå vara!! Hehe

Ja, nog när det gäller egot här...ska krypa till sängs nu faktiskt, har varit en lång dag, vågen pekade skrämmande höga siffror, så jag misstänker att de på mvc knappast kommer klaga på min brist på viktuppgång imorgon, snarare tvärtom...en liten parantes där på slutet märkte jag. Är så trött att jag ser både dubbelt och stjärnor samtidigt....

GODNATT
Ikväll är det dags för nya favoritserien igen, en unge i minuten. En del tycker det är skrämmande att titta på, jag tycker det är häftigt, och det är med samma känsla jag ser fram emot kommande förlossning. Inget otäckt eller rädsla, utan positiv förväntan och spänning. Ska bli riktigt häftigt att få göra det här igen!!

Har hört, att har man moderkakan i framvägg (som jag), ska det tydligen göra ondare och vara mer besvärligt att få ut ungen. Ok, det är lite oroande. Men va fasen, ut lär den ju komma hur som helst, och jag har inte energin till att fundera så mycket på saken. Sist gick det ju utan bedövning (bortsett ifrån lustgasen), så då borde det ju gå även denna gång. Om inte annat kan man ju hoppas på att bedövningen faktiskt tar den här gången! Hur som helst, tiden får gärna gå fortare nu. Detta trots att det skrämmer mig lite att vara själv med två barn på kvällarna och nätterna, men det är väl så det få bli. Lite orolig är jag ju hur man ska orka ta hand om en liten en på nätterna, samtidigt vara pigg nog för att vara en bra mamma åt den stora tösen på morgonen. Ja, vi får väl se hur det går med andra ord.

På tal om annat, framtida storastyster i huset har varit på ett hysshumör ikväll, iongen mer Emil i det här huset med andra ord. Har gjort allt hon inte får, och allt har hon gjort med ett flin i ansiktet. Skitunge! Har även pillat loss två tangentere på datorn IGEN! Barnet har blivit skickat i säng, sjunger för fullt där uppe för närvarande, vilket brukar innebära att hon däckar inom någon minut. Så då passar jag på att ta kvällen, vilket för mig innebär att ligga i soffan och titta på meningslöst program (fram till det braiga börjar då).

God kvällen på er

Nu väljer vi även att borse från vissa detaljer i mitt utseende. Som till exempel, att jag är lika blev som en albino, hålhögdheten pga trötthet, finnen på hakan, dubbelhakan och såret under läppen...ja jag tycker att alla bortse från mitt huvud helt och hållet, för det är inte de som är i fokus nu.



V. 27+4

Ja, magen växer och det gör resten av mig också. Att även jag i sig börjar bli rundare kan nog skyllas till viss del på chokladen som intas i denna moderskropp. Men va fasen, antagligen sista gången jag kommer vara gravid, så jag får passa på att njuta!

Återstå att se angående viktuppgången, ska till MVC någon gång i veckan, minns inte när men det är inte imorgon, det vet jag. Återkommer när jag varit där gällande tjockisstatusen.

Annars, det bökas och sparkas för fullt magen och dottern blev sparkad i huvudet imorse, oj vad förvånad hon blev och sen även något förolämpad tror jag hahaha

Haft en mysig helg hemma i skogen med min familj, synd bara att det gick så fort och är så långt till nästa gång vi ses alla.

Nu återgår jag till filmen och gör karln sällskap...

Jag lever och har inte heller varit fastfrusen på grusvägen över natten, skönt! Däremot fick man en smärre chock imorse när man gick upp. Kan tillägga att jag blev något sen till jobbet imorse. först skotta skotta skotta uppfart, därefter lista ut vilken bil som var den röda. Jepp kommit sjukt mycket snö under natten, hörde någonstans att det var uppåt 3 dm, och det kan jag nog hålla med om. Stressa stressa vidare, sen sen är jag. Upp kör jag för att nå stora vägen, inser ganska fort att lilla vägen utanför huset är visst inte plogad, suck. Invänta grannen med traktor för att dra loss mig igen. Sen köra på en väg som nog bättre hade fungerat som tvättbräda på stenåldern vidare mot jobbet. Kommer till staden, mera kaos, hälften av vägarna är inte plogade. Kanske låter som gknäll, men när det ligger 3 dm snö på vägen så får en del av oss lite lite problem. Jaja, kom fram till jobbet, får mig ett gott skratt, för vem sitter inte fast i backen, jodå min kollega. Kändes helt plötsligt mycket bättre, inte bara jag som lyckades med den bedriften då!

Sen senare under dagen när jag skulle hämta min bil som stod 375 mil ifrån jobbet, då inget var plogat vid jobbet vilket min käre kollega kom på den hårda vägen, höll jag fasen på att dratta omkull igen. Lyckades efter en viss akrobatik hålla mig på benen men knäckte till ryggen igen. Så nu sitter man här med en öm rytt igen och fattat beslutet att i helgen lämnar jag inte huset!!! Tänker inte gå ut förräns påskliljorna har kommit upp, så det så!!!

Inväntar sambon, som snart borde vara hemma, sen blir det lite soffläge och övertala karln till att gå ut med hunden...

Ha en härlig helg hörrni!
Mars månad, vet itne riktigt vad jag ska säga om det. Nu jäkla snöar det igen, och det är helt vitt utomhus och kommer antagligen inte sluta snöa innan midsommar. Tror helt enkelt inte det blir vår iår...suck...så ikväll när jag knallar ut med hunden kommer jag inte ens se vart jag sätter fötterna, så hör jag inte av mig imorgon så ligger jag antagligen fastfrusen på en grusväg med krossad svanskota. Så någon vänlig person kanske kan ringa skallgången då?

 Dottern, drygt 19 månader gammal har idag varit med om två väldigt sensationella saker (för henne i alla fall). Det första är att hon själv har lärt sig att klättra upp i sin tripp-trapp stol. Detta genom att först klättra upp på en vanlig kökstol och därefter upp i sin stol. Där hittade jag henne efter ha damsugat vardagsrummet, coh jag är tämligen säker på att jag inte satt henne där!

Händelse nummer två är dotterns livs första plåster!! Ett blått sådant (nr 3 i raden för kvällen) pryder nu hennes pekfinger. För andra gången denna dag har jag även tagit titeln som sveriges mest ouppmärksamma mor. Var ute med soporna, kom tillbaka och möter en söt liten flicka, inget ovanligt i detta. Men hennes trötta är nerkletad av blod och händerna likaså och även halva ansiktet. Hm hm vad har hon gjort nu. Inte ett dugg upprörd är hon över det heller. In i badrummet, börja tvätta barnet för att lokalisera skadan. Hittar ett litet litet sår på fingertoppen, och då dottern nartuligtvis pillar där hela tiden kommer det blod hela tiden, väldigt fascinerad av denna röda sörja. Vet fortfarande inte vad hon har gjort, men omplåstrad och nöjd är hon! nu har jag kvällen för mig själv och den skall delvis tillbringas med en skål fylld av glass och kolasås, men även städa upp efter den blonda tornadon drog fram här tidigare.

God Kväll
Igår hade jag tänkt ut ett riktigt bra inlägg (om man får säga det själv), skulle sätta mig och skriva, när jag i dumhet fattar beslutet att ta ut hunden på kvällspromenaden först. Mycket mycket dum idé!

Det är uppenbarligen halt ute, det är även mörkt här i skogen så jag såg inte riktigt var jag satte fötterna. Men klackarna i tacket är ju ett uttryck för vad jag sysslade med ute på en grusväg. Ungefär som en film, allt i slow motion, hur fötterna tappar greppet på märket, man viftar med armarna vad nu det skulle göra för skillnad. Sen pladask på rygg och svanskota. Och (ursäkta svordomar) helvete vad ont det gjorde!! Föda barn, en piss i mississippi jämfört. Gjorde så ont att jag började grina, sen blev jag riktigt rädd ska jag erkänna. Var först helt säker på att nu ska väl bebisen ut med...usch och fy. Kunde till en början med inte röra mig alls, fick upp telefonen för att ringa mamma. Snäll som hon va, dock så lyckades jag nog skrämma vettet ur henne, så kom hon och hämtade mig och hunden och körde hem oss. Att även hon blev rädd var nog uppenbart då tröjan var bakofram haha

Sen varför är man alltid så glad att ingen såg en i det läget förresten???

Hem, intog soffläge. Är det i något läge som igår, som man vill ligga på mage. Önska verkligen jag hade kunnat, men blir sån himla liv på bebisen då. Mamma min fick till min pinsamhet hjälpa mig av med byxorna. Sen upp till sängen i stapplig gång, sovit riktigt illa hela natten då det värkt som attan i ryggen.

Idag är det mycket mycket bättre. Nu gör det bara ont om jag gör specifika rörelse eller för hastiga rörelse, då är det som en kniv körs in i ryggraden. Men jämfört med igår och natten så är det inget att tala om. Lite svårt att böja mig fortfarande, men börja lätta en aning nu.

Älskade sambo hade varit supergullig i förmiddags, diskat allt, lagat mat till kvällen, lagt upp ved i pannrummet i midjehöjd så jag skulel slippa böja mig ner och eldat upp så det var varmt hemma. underbara karl!!!

Nu ser jag fram emot en bättre natts sömn, tror även sambon gör det, då han fick ta dottern imorse tidigt som sjutton trots att han var hemma mitt i natten, detta mest för att jag kom inte ur sängen till en början med och bära barn var helt uteslutet. Men imorgon är det åter till verkligheten, och det ser jag fram emot!!!

Godkväll på er
Tog mig en liten paus ifrån bloggen, haft fullt upp ändå. Dels med besök i storstaden för att hälsa på underbara vänner, sen har jag även sovit en del...så inte mycket gjort i huset denna helg. Får försöka ta igen det nästa helg istället...eller?

annars, är helt slut känner jag...är itne riktigt van vid att vara så här trött. Nu har jag även gett mig på dessa förbaskade järntabletter, för att se om det gör någon skillnad. Är inte så glad åt att äta dem, men funkar de så är det bra i alla fall. Kan verkligen inte komma ihåg att jag var så här trött sist, men alla graviditeter är väl olika sägs det. förhoppningsvis vänder det nu när det börjar bli ljusare ute...hoppet är väl det sista som överger en?

Nu ska jag bara ta och elda lite till innan måndagens intensiva tvtablå gör sitt intåg i mitt vardagsrum. Kommer antaglien återkomma lite senare istället...
Ja, orkar inte skriva, ska se solsidan istället...hörs imorgon...
Brukar ju helta i-landsproblem, men i det här fallet har vi hittat lösningen på dagens i-landsproblmet. Det var tack gode gud inte rören som var blockerade eller trasiga, utan helt enkelt blandaren och duschslangen måste bytas ut. En något mindre kostnad kan jag säga! Så detta kommer ordnas imorgon. Passade på att ta en dusch medans vi hade mor och vladdes blandare här, och jäkla i mig, jag hade glömt hur udnerbart det är att ha ordentlgit tryck i duschen för att inte tala om varmvatten (alltså inte fesljummet). Det här var nog första gången på tre år som jag har haft äran att skålla bort smutsen från kroppen! Sen att allt detta vatten som kommer helt plötslgit innebär swimmingpool i badrummet är ju bara en detalj...ska även försöka ordna detta imorgon. Så helt plötsligt känns livet lite enklare...och låt mig nu få njuta av detta, för det kommer som max vara tills imorgon. Dels pga käre Murphy, kan något gå fel kommer det göra det. Och imorgon skall lilla röda bilen in på verkstad, innebär aptidig morgon för mig och en väldigt fattig och tom plånbok, men bara de lagar så är jag nöjd just nu, är dock inte säker på att det kommer vara så enkelt...pessimisst, jag? näe...

Äsch nu struntar jag i det här...ska läsa tidningen, ignorera att det ösregnar ute...och sen krypa till sängs...
Den här veckan har varit extremt lång, det har sina förklaringar också, men inte annat än att det börjar tära en del. Sen att jag har burit ved i två timmar gör nog sitt till, allt för att psyket och kroppen skall vara i fas med varandra.

Vädret tänker jag inte ens bevärdiga med en kommentar idag, så det så!

Dottern hon var trött idag, somnade redan halv sju, det har nog aldrig hänt tidigare. Men tyckte det var bättre att lägga henne ordentligt istället för att hon somnar i min famn, nog för att det är supermysigt. Men jag vet ju att hon sover bättre där uppe och jag behöver mina armar till veden. Men nu är den inne i alla fall, tvätt i maskinen, disk som kommer ignoreras fullständigt, leksaker överallt som måste plockas upp innan någon snubblar och bryter ett ben...ja även den här kvällen kommer nog gå...men oj vad jag längtar efter helgen, behöver få sova ut ordentligt. Har stora problem att somna på kvällarna, ligger och vänder och vrider mig i timmar, börjar bli drygt...

Men ska göra ett försök till att komma i säng tidigare ikväll, så kanske man sover innan tolv i alla fall, hade varit skönt.

Så godnatt till er
För tillfället säljs det för ingenting i princip. Vilket bud mottages med glädje!

Okej, lite bitter kanske, men fan, alltd är det något som skall sluta fungera eller rasa fullständigt. För tillfället är det pumpen i brunnen utanför...vad bra, en överfull brunn nu i tötider och allt, bra tillfälle att gå sönder....NOT

Sen har duschen slutat funka...härligt när man bara har en dusch i huset och inget badkar kan tilläggas. Har varit dåligt tryck länge nu, men har trots allt gått att duscha. En kroppsdel i stöten under vattnet så har man i alal fall blivit ren. Nu däremot har det nått nya höjder, nu har vi inget tryck alls. En tunn tunn liten stril av vatten, räckte inte med att skölja barnets hår igår (och hon har inte så mycket direkt), fick gå över till saftkanna för att skölja av henne allt. Suck säger jag bara. Lungt för sambon, han duschar på jobbet varje dag, barnet kan ta baljan ett tag till i värsta fall, jag får väl duscha på helgerna hemma hos mor och Vladde, blä! Därimellan får det bli raggartvättar, kommer lukta gått framåt fredag. Ja ett problem alltså som måste åtgärdas snarast, och verkligen innan nästa bebis kommer!

Nästa är dotterns sovplats. Skulle gjort igordning detta i helgen, men blev inte riktigt av. Sen har vi även kommit på andra tankar för tillfället. Beslutet är nu fattat att barnet kommer få en sovvrå i hallen på övervåningen. Innan folk börjar tänka stackars stackars barn så låt mig förklara. Hallen är angränsande till vårt sovrum, hallen är som ett rum egentligen, bara det att trappen gåt dit. Kan skärma av det, kan bli riktigt mysigt och det är nebart tills hennes rum faktiskt är klart. För som det ser ut nu så kommer det nog dröja ett tag. Och hon måste vänja sig vid att sova någonannanstans än bredvid mig, för det kommer inte fungera annars. SÅ i helgen påbörjas projektet göra hallen till ett mysigt krypin för dottern, helgen efter blir det antagligen IKEA för att inhandla en ny säng till henne med.

Ja, lite gnäll blev det även denna gång, men det borde folket vara vana vid nu, jag är ju en gnällspik. Och nu skall denna gnällspik läsa en bok och ignorera stryktvätten ytterliggare en kväll...så det så! Och det har jag förtjänat enbart för att jag är en kvinna, speciellt just idag på den Internationella kvinnodagen!
Starten på den här veckan har ju inte varit lysande direkt...

Kan bara bli bättre nu, eller jo det kan väl alltid bli värre, men ska jag tänka så blir jag ju för fasen knäppare än vad jag redan är.

Hemma tidigt idag i alla fall, skööööönt. Jag och dottern har varit och hälsat den nya lilla kalven välkommen till världen, så fascinerad hon var av den! Njutit i fina vädret har vi gjort, även gungat en liten stund. Nu ska vi se om hon tänker sova en liten stund, skulle nog behövas känns det som...

Hön är förresten för söt, frågar man dottern på 19 mån var bebisen är kommer hon och drar upp min tröja och pekar på magen och säger "där" och flinar stort! Ett lyckligt mamma hjärta!

Men nu ska jag ta och starta upp pannan så jag kan ta tag i berget av disk...

Ämnen för ett senare inlägg: Vår dusch och dottern säng....intressant va?

Sicken härlig dag det här har varit. Min förkylning verkar hålla sig i schack med stora mängder alvedon förvisso, men verkar hjälpa. Dottern däremot är fortfarande hostig, snorig och febrig. Har dock varit lite piggare idag, stubinen är nog hela 30 sek lång nu. Med andra ord blir hon hemma imorgon med. Sambon stannar hemma tills jag kommer hem, sen skiftar vi så han kan åka till jobbet. Tar en dag i taget just nu...

Men om vi bortser från hennes förkylning som ändå verkar gå åt rätt håll, har det varit en härlig dag. Solen har visat sig från sin allra bästa sida. Har varit ute på en långpromenad alldeles själv udner eftermiddagen, så skönt och så ovanligt. Nu var jag förvisso inte helt själv, hade sällskap av en hund och katt. Men jag behövde inte putta vagn, jaga barn, gå i snigelfart tre steg fram och fyra bak. Njöt av lite ensamtid helt enkelt! Även huset har hunnit bli städat, skönt det inför en ny jobbvecka.

Nähä, strax solsida och därefter blir det Dolans Cadillac! (kanske lite chips med)
Jag är numer stolt ägare till våran hopplösa gulliga hund! Nu har vi förvisso haft honom i över tre år, men tills nu varit fodervädar. Men nu är han vår!!! Känns lite bra, ifall något händer till exempel, smidigare med försäkringsbolag och dylikt nu när han får för sig att knäcka en klo eller liknande. Inte lika mycket krångel.

Helgen i övrigt har tillbringats med att torka snor som även suttit fast i örat!?? Som ni förstår flödar snoret fortfarande, men inatt har hon i alla fall sovit som hon skall utan otäcka avbrott för att hosta. Så framsteg visar sig helt klart. Sen att vi föräldrar har börjat snora och känna oss lite risiga är detaljer vi väljer att ignorera nu.

Nu blir det barnprogram på tv, lite frukost, tända i pannan och därefter ut på en skön promenad i solen. Tror vi alla behöver komma ut en runda...
Natten till idag var hemsk, och då menar jag verkligen hemsk. Dottern stackarn hade sån envis hosta, vaknades gråtandes efter tio min sömn hela kvällen. Vid halv ett lyckades hon äntligen somna en längre stund bredvid mig i sängen, för att vakna vid fyra snåret på morgonen, sen körde vi en gång i timmen efter de fram till åtta imorse. Är lite småtrött idag ska jag erkänna.

Dottern har däremot varit lite piggare idag, humöret har varit något stabilare, febern är på väg ner och det har varit lite mer fart i benen. Dock så är det lång bort från att vara som vanlig. Hoppas bara på att hon sover bättre ikväll och inatt, la henne för en stund sedan och än har hon inte somnat, så det återstår att se hur det blir...

Jag däremot mår ritkigt bra igen, någon jäkla mesvariant av magsjukan igen, eller något konstigt gravidsymptom som jag inte känner till. Har fått en del gjort åtminstonne idag, två timmarspromenad, mycket välbehövligt, behövde röra på fläsket. Sängarna är renbäddade, tvättkorgen tom, strykt hälften av de me, eldat, städat bla bla bla visst har jag varit duktig?? Börja ana en viss boa effekt som även visade sig när jag väntade dottern. Det här idag var ju bara nödvändiga saker, har många fler gångtgående planer som enbart dyker upp i huvuet på mig när jag gravid, annars hade jag aldrig fått för mig att skura gaderober t. ex!

Nähä, se om barnet somnar så jag vågar ge mig iväg på en kortispromenad med hunden, sen blir det soffan en liten stund och sen sova sova sova....
Jag mår i alla fall bättre nu, känns bra och en jäkla tur de då dottern istället har blivit ordentligt risig. Hostan värre än någonsin, snoret rinner och brännhet. Stackars lilla tös. Har sen halv åtta lyckats sova tio minuter i stöten, sen vaknar hon och är jätte ledsen. Kommer bli en lång natt...

På tal om de, där vaknade hon....


bye
Vad trött jag blir på det här. Vaknade inatt och fick springa på toan, känner mig ganska tom i hela kroppen just nu. Har i alla fall slutat kräkas nu, men äta vågar jag inte riktigt än. Det här är inte rättvist, är ju inte ens två veckor sedan sist. Den här gången är även dottern sjuk, dock inte i magsjuka utan feber och snorig...suck, kul dag det här. Och sambon har åkt itll jobbet nu, så han ser vi inte förräns inatt någongång. Men det skall nog gå på något sätt. Så länge jag kan klara mig från att kräkas ska det nog gå.

Vladde var ju snäll och var och handlade lite åt oss, näsdukar och dylikt. Dotterns stackarn är helt visken under näsan, inte konstigt :(

Välbehövligt nog så fick vi sova allihopa imorse. Kvart över nio vaknade lilltösa, ett säkert tecken på att hon inte mår väl med andra ord. Men jag var ändå tacksam för att vi fick sova länge, med tanke på att jag varit uppe halva natten och prisat porslinsguden.

Lilla tjejen sover nu igen, och idag håller vi inte på tidsbegränsningar med sömnen, hon behöver sova!

Jag ska lägga mig i soffan och titta på CryBaby...och hämta krafter för dessa två dagar innan det blir helg och avlastningen aka sambon är hemma.
Jag skrev att jag skulle återkomma under kvällen, och se på fan, de gjorde jag med. Inte ofta det händer.

Däremot så återkommer jag inte med något viktigt, inte ens något icke viktigt. Ända jag kan säga är att jag är sleten i kropp och själ. Inga nyheter där med andra ord. Annars mår jag toppen, inga gravidkrämper eller dylikt att tala om. Lite allmänt stressad bara...

Däremot en god nyhet är att jag går in i v 26 nu! Så bara 14 v kvar!!!!! Längtar!

Nu går jag till soffan, bänkar röven där i minst en timme utan att röra en fena, bara njuta av att inte göra någonting!
Ingen överraskning imorse...upp vid kvart i sex. Hur orkar ungen???? så nu ger jag upp, får väl helt enkelt försöka acceptera att det kommer vara på detta sättet i en tio år till.

Nu lek och bus...återkommer under kvällen
Låång dag för mig idag, tur att jag har en snäll mor som kunde hämta på dagis och vara barnvakt. Sen att de passade på att elda upp varmvatten och värme, och lagade mat, ja det kan inte bli bättre. Precis vad jag behövde en dag som det här, ganska trött efter tretton timmars arbetsdag utan rast...

då jag var hemma sent, så var även dottern uppe sent. Vet att hon inte sovit mer än en timme idag, var uppe vid sex imorse (för tidigt!), gick och la sig fem i nio och somnade nog en stund senare. Det vore väl fasen me om hon vaknar vid sex imorgon med?!!??! Då ger jag nog upp tror jag.

Då jag är något trött och gravid, ska jobba imorgon tar jag och går till sängs nu, lika bra att förbereda sig på en tidig tidig morgon (natt), kan ju bara bli positivt överraskad imorgon när dottern vaknar...med det menar jag, att vaknar hon tidigt kommer jag knappast bli överraskad, möjligen trött och eventuellt irriterad, men knappast överraskad. Så håll tummarna för oss, att sambon får sova mer än fyra timmar inatt!

GodNatt