"Sex laxar i en laxask... Släng dig i väggen, testa det här! Tre häxor tittar på tre swatchklockor Vilken häxa tittar på vilken swatchklocka? ... And now we try the same thing in English... Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch? Och nu för dom som gått fortsättningskursen... ...Tre könsopererade häxor tittar på tre swatch klockknappar. Vilken könsopererad häxa tittar på vilken swatch klockknapp? And now, in English.... Three switched witches watch three swatch watch switches, which switched witch watch which swatch watch switch?"




Säger bara lycka till!
Idag for vi iväg till storstaden för ett besök på IKEA; skulle egentligen inte gjort det förräns till helgen. Men igår  eldade vi upp sista ljuset i huset. Inget konstigt eller märligt med det tycker de flesta. För oss är det en smärre katastrof då det under vintern är en otäckt stor del av själva uppvärmningen av huset, sen att det är riktigt mysigt med tända ljus är ju bara plus i kanten.

Så direkt efter jobbet åkte vi till Jönköping, båda barnen var med och det gick faktiskt riktigt smärtfritt. Stora fick ett utbrott, men inte så konstigt då hon va vrålhungrig. En lösning på det problemet kan en del tycka är ju att utfodra det svältande barnet. Barnets föräldrar försökte detta, men envisa barnet skulle inte äta. Jaja, tog en sväng förbi barnavdelningen direkt så kunde hon leka en stund så var det trevligare miner sen.

Hem kom vi med en jäkla massa ljus i diverse storlekar, en tv-bänk, soffbord, två hyllor och två orkideer till mig då...

Sambon sliter för fullt på jobbet med att bygga ihop allt, värre än tekniklego för sjutton. Jag tänker inte hjälpa till, utav den enkla anledningen att då kommer vi bara börja bråka. SÅ jag nöjer mig med att titta på och sen ta äran att städa istället.

Ska bli skönt och få lite ordning här i huset.

Så är det någon som är intresserade av soffbort och tv-bänk i trä så är det bara att hojta till, så kan jag även lägga upp lite bilder om så önskas. Dock får de vara snabba ryck annars hamnar det i pannan! Därmeot är det riktigt fina möbler, men passade inte här hemma längre i och med nya soffan...

Dags att städa!
Februari är så vitt jag vet fortfarande en månad på året som innfaller under vintern, eller har jag fel?

Två saker med detta, varför blir människor då så förvånade för att våren inte alls kom nu?

Och sen en näve i nyllet på mig själv med när jag ändå håller på. Då jag i första meningen vill påstå att det är vinter, och därefter går direkt till mening nummer två med att idiotförklarar folk kan man ju undra hur vi tänkte nu...veden är slut! Känns hellt ärligt inte så jätte bra...

Soffan vi äger är något speciell. Det är en tre-sitssoffa, sitter man två personer i varsin ände sitter man jätte bra, sätter sig en tredje alternativt två personer bredvid varandra känns det som soffan håller på att kantra...lite obehagligt måste jag nog säga. bara att konstatera att den har gjort sitt!

Kikade på blocket, hittade en soffa direkt, sambon är nu iväg för att hämta hem den. Det här var absolut inget planerat köp, utan som vanlgit så yttra sig våra spontana egenskaper på gott och ont!

hur som helst, har städat ur vardagsrummet, släpat ut den gamla skroten, så nu sitter jag här i en barbarpappapuff och inväntar sambon som förhoppningsvivs har med sig den bättre begagnade soffan hem. Annars känns det som jag möjligen har slitit här hemma lite i onödan...

Annars har helgen varit intensiv men toppen, kommer jag ihåg de skriver jag lite om det någon annan dag. Orkar inte nu plus att barbarpappapuffen är nog inte riktigt designad för en vuxen människa med en laptop i knät...

Lite lätt frånvarande, fastnat i Big bang theory här hemma. Sambon köpte de första fyra säsongerna...vi har en del att göra!

Återkommer när vi ta tag i verkligheten igen!
Idag hade jag och lillfisen kvalitetstid, bara vi två tillsammans. Händer ju inte så ofta att man bara har ett barn och bry sig om, så man får ta vara på tiden.

Jag och lillfisen hade gymnasit på mattan, vilket resulterade helt plötsligt i att ungen kryper...ojoj! Ok, inte tvärs över huset men dock krypa. Så nu är friden över i huset, nu är det en till att passa! Stackars sambon!

Igår for vi upp till huvudstaden för att se Rammstein, och vi blev INTE besvikan. Grymt bra show var det! Sen hade vi även trevligt sällskap med oss, vilket gör halva upplevelsen faktiskt.

Sen har jag helt klart en gås oplockad med bolaget vi köpte biljetterna av, men det är en annan historia, skriver mer om det imorgon.

Ikväll vill jag enbart bevara minnet av denna konsert och kanske ta igen lite sömn, är helt klart lite sleten om man säger så.

Nu ska sambon få ta hand om läggningen av stora damen medans jag gör ingentng...tycker jga låter rättvist.
Vilket för övrigt är en mycket bra låt, tycker jag då.

Sen beskriver själva titeln min status för kvällen. Hela familjen befinner sig hos farmor och farfar i Växjö, eller ja de borde väl snart vara på väg hem.

Själv var jag förbi min farfar på vägen hem, hjälpte han lite med snöskottningen och lägga om ett förband. Det var mycket tevligt att få tillbringa lite ensamtid med honom, det händer alldeles för sällan tyvärr. Men imorgon får jag den äran ytterliggare en gång, och då är ju dessuom sambon hemma och eldar, så behöver jag inte åka hem så tidigt. Ska bli riktigt mysigt!

Förresten, Stora börjar bli en jäkel på kullebyttor!!! Tycker jag är ganska bra för en två och ett halftåring i alla fall!

Sen har sambon byggt en pulkabacke här i trädgården, jepp man kan tydligen bygga dem på egen hand. Ska försöka ta ett kort på den imorgon, redigt tjusig får jag nog påstå.

tja...annars gör vi inte så mycket, kör på med big band theory på kvällarna och skrattar så vi kiknar mellan varven, en och annan tår trillar med. Just de ja, däremot på fredag, då blir det andra bullar (dock inga i ugnen), för då far vi iväg på äventyr för att se min namne på scen...nämliten Rammstein!!!! Det ser vi fram emot!

Nu fortsätter jag med lite mästerkock i väntan på att sambon kommer hem så vi kan fortsätta maratonen!

Ha de

dsc00020 (MMS)

Inte annat än att jag längtar till sommaren...

Detta firar vi med att svulla i revben, ostar, bröd och mimosasallad, till denna delikata måltid kör vi Big bang theory!

Har med andra ord inte tid att skriva, återkommer när maratonen är över...
Barngympa idag igen. Gick super även denna gång, behövde inte vara med lika mycket heller utan hon börjar våga lite mer. Däremot kan jag inte låta bli att undra varför i helskotta folk inte kan hålla reda på sina barn?!?! Det är INTE ok att knuffas, trängas, skrika, förstöra....det är väl ändå något alla borde veta?

Jag fattar inte hur man som förälder kan sätta sig på läktaren och göra precis allt utom att överhuvdtaget slänga ett öga på sitt barn som är i hallen. Har man inget samvete eller ansvarskänsla gentemot andra? Jätte lätt verkligen att försöka lära stora hur man bete sig när ett gäng snorungar uppenbarligen bevisa mig motsatsen.

Ja, där fick jag avreagera mig lite, skönt!

Annars har det varit en toppen helg, en massa trevligt besök!!!

Nu unnar jag mig lite sofftid den här helgen, så njut av sista timmarna av denna helg!
Snacka om att jag blev grymt besviken när jag upptäckte att så inte va fallet. Det har dock inte hindrat att jag hade haft en fredagskänsla i kroppen hela dagen, så jag misstänker att värsta besvikelsen kommer ske imorgon bitti när klockan ringer.

Då jag är lite trött i knoppen och kroppen efter första veckan på heltid, så lämnar jag in handuken för denna dag. Ska sitta i soffan och titta tomt framför mig en timme, mental dvala tills det är dags att gå ut med hunden, sen blir det snarka timmer resten av kvällen och natten.

Jag behöver ladda inför min vindejt imorgon kväll, då måste man vara pigg!
Att vakna upp och inse att jag försovit mig är jobbigt nog, att då även inse att det är tretton grader inomhus är inte ok! Satte igång en del el-element och sen fort som fasen gnugga bort sömnen från ögonen (gick inget vidare) för att bege mig mot tandläkaren. Bara att åka till tandläkaren är starkt förknippat med ångest och en viss gnutta självdestruktivitet, så att upptäcka mitt under behandlingen där sadisten aka tandhyginisten misshandlar mitt tandkött att strömmen går är ju positivt så sätt att behandlingen gick fort över. Nackdelen är ju att det blir mer att göra nästa gång och största nackdelen va att även vattnet försvann, inte jätte fräscht att gå därifrån med munnen full med blod för jag inte kunnat skölja...

Som sagt, dagen kunde bara bli bättre...som tur är så blev den det. Kom hem till ett tomt kallt hus...familjen är på vift till svärfar som fyller år, inte ens hunden va hemma. Men det va i alla fall sexton grader inomhus, rena medelhavskänslan!

Tänt i pannan och en massa massa ljus, antagligen fler ljus här inne nu än det är på kyrkogårdarna under alla helgona. Så nu inväntar jag bara resten av husets invånare, tills dess får jag hålla tillgodo med två katter och försöka njuta av tystnaden.

Ha de
Efter en ganska jobbig vecka då tre av fyra i familjen varit magsjuka är vi nu med på tåget igen. Den enda som klarade sig va lillfisen, vilket jag är tacksam för. Vi andra tre har i princip avlöst varandra, vilket på sätt och vis va bra. Visst, de drog ju ut på självaste sjukdomsfasen, men betydligt lättare att fungera i vardagen om bara en är dålig åt gången. Men strunt i detta nu, det borde dröja till nästa gång nu då. Så nu fokusera vi på livet igen!

Idag va min första dag på heltid, känns riktigt bra faktsikt.

Har även fått lära min faster hur man gör smileys på datorn...skäms Petra!

Hade premiär på bamsegympan igår, vilket helt klart är något vi ska fortsätta med. Synen av stora springa runt hinderbanan i en timme i ett sträck va oslagbar. inte helt olikt en påtänd duracellkanin måste jag säga.

Lillfisen äter numer välling med glädje, eller gjorde i alla fall. Senaste dagarna har hon egentligen inte ätit mycket av något...men det är väl övergående hoppas jag, för anorexia i så ung ålder känns lite besvärligt.

Har även fått en ny taklampa i köket, mycket trevligt då vi varit utan ett halvår. Har varit lika skumt i köket som i en haschlägenhet. Skönt att nu veta att jag fortfarande är i mitt kök när jag går in där, och inte av misstag tro att jag förflyttat mig parallelt i universum och hamnat bland en massa haschrökande dvärgar som spelar yatzy.

Ja, lite vad som har hänt då...inte mycket egentligen som ni märker....men är lite lätt avslaget bland aktiviteterna halva husets invånare ligger och kräks.

Ville egentligen bara berätta att vi lever och mår numera bra, sen att min motivation inte är så stor att skriva här är ju en helt annan sak. Känns ungefär lika motiverande som att springa naken till mataffären för tillfället. Men hoppas på en förbättring även på den punkten...ja inte att springa naken då utan att skriva. För skulle jag mot all förmodan bli så pass förvirrad att jag springer till mataffären bör jag nog låsas in på obestämd framtid. Dels för min egen hälsas skull men även alla andras hälsa...för att se denna kropp springa inne i mataffären bör framkalla dels kräkningar och hjärtattacker på de stackars pensionärer som har oturen att befinna sig i skottlinjen, och det vill jag inte ha på mitt samvete.

Godkväll och glöm inte raggsockarna!