Det går ju lite segt till här på bloggen som ni märker. Men hittar inte riktigt tiden till att skriva.

Just nu är det projekt ved som pågår, ett nödvändigt ont för att ha värme och varmvatten i vinter. Ikväll kom vi in vid halv elva...lite småsleten i ryggen nu ska jag erkänna. Bortser vi från veden är det ändå ganska fullt upp. Lillfisen kommer få byta namn, från och med nu blir det trollungen, detta baserat på lockarna som börjar dyka upp. Men hon är en otroligt söt och charmig trollunge! däremot tror jag vi får att göra med denna, sjövild och snabb som en vessla är hon!

Stora har nu verkligen blivit en stor flicka. Slutade med bllöja dagtid i söndags, duktig tjej. Stoltare tjej får man nog leta efter just nu!!

Nu ska jag äta en glass, slänga in en tvätt i torktumlaren och därefter sova....förhoppnignsvis längre än till halv sex!
Testar en gång till att blogga från mobilen. Här hemma tittar vi på film. Kan völ lugnt säga att sambon överraskade mig en aning när han kom hem med två skräckfilmer! Han hatar ju sänka filmer! Jag tänker dock inte klaga. Perfekt torsdag! Lillfisen har sovit hela natten lång och snorar knappt längre, framsteg med andra ord. Sånt gillar jag. Nu äntligenkänner jag igen min minsta flicka, hon har varit saknad. Stora tösen däremot hostar och har sig på nätterna. Vaknar och gråter för det gör ont. Trodde verkligen att den skiten var över. Tydligen hade jag fel. Som tur är har vi medicin kvar sen sist, så bara att köra med det och hoppas det hjälper! Nu tycker sambon att jag är lätt osocial, bäst att råda bot på de! Ha en bra kväll gott folk!
Under en dag kan ens känslor och humör verkligen pendla fort.

Imorse fick jag något stressande nyheter...butiken som jag skulle beställa min brudklänning ifrån har gått i konkurs. Tur i oturen i alla fall att jag inte hade hunnit beställa och lägga handpenning. Men surt som fasen att börja om igen från början, sen vetskapen att det var 14-20 v leveranstid var något deprimerande. Det var nämligen hög tid att beställa typ denna vecka!

Slutade med att svärföräldrarna var snälla och kom hit under eftermiddagen för att passa barnen, så kunde jag och sambon åka till Jönköping och påbörja letandet igen.

Gick mycket mycket bra, blev inte den klänningen som det var tänkt, utan en annan som jag dessutom fick med mig hem direkt! Hittade även två underbart söta klänningar till flickorna. Nu är det bara sambons kläder kvar att fixa!

Allt det gjordes på under 50 minuter, vilket jag tycker är mycket bra!

Nu börjar det kännas mer verkligt, att vi faktiskt ska gifta oss i höst! Inbjudningskorten är snart klara, likaså är det klart vilken mat vi ska ha och bröllopsresan är bokad! Känns bra att vi har kommit så här pass långt nu!

Nu ska jag ut och vattna mina ledsna blommor!
Jag har ju en blogg som jag uppenbarligen missköter åt det grövsta.

Har faktsikt ingen motivation för närvarande, alldeles för mycket annat att stå i. En lillfis som är konstant förkyld och har svårt att sova till exempel, eller varför inte en trädgård som behöver få lite omtanke. Ja, ursäkter kan jag komma på i mängder, antaligen inga godtagbara ursäkter antar jag förvisso.

Lite nyheter i alla fall, stora cyklar numer alldeles själv på sin trehjuling, en mäkta stolt flicka är det! Lillfisen har en duschfetisch verkar det som. Skall sitta i duschen hela tiden (vatten eller inte spelar mindre roll), och blir flyr förbannad när hon inte får. Hon har humör den lilla fröken kan jag lova.

Tja, det händer en massa egentillgen...men men....nu ska jag ner och elda lite så jag kan få ta en dusch ikväll
Först då, Glad Påsk till er alla!

Igår var jag på möhippa för en god vän! En kul dag och en kul kväll var det! Enda som var synd va min förkylning som jag kände inte riktigt var nödvändig, sen att vintern gjorde ett besök igen var också ganska onödigt enligt min mening. Men bortser vi från de två små detaljerna var det en toppendag!

Idag vaknade jag upp alldeles ensam i huset, jag och två katter befinner sig i huset för närvarande. Resten av familjen firade påsk igår hos släkten. Kommer väl hem under kvällen tror jag. Så mitt uppdrag idag är att måla om halva köket, men börjar med barnens kök och en dörr, sen får vi se vad jag hinner med i övrigt eller rättare sagt se hur långt färgen räcker...jag har en svag misstanke om att det kan bli lite knapert vilket nartuligtvis har sina självklara förklaringar...hälla ut en fjärdedels burk på golvet var väl kanske inte helt briljant...

Nu lunch sen fortsätta kladda med färg...

Syndafloden har nu minskat till att vara en liten strilande bäck, vilket är mycket positivt. Aptiten har väl däremot inte återvänt riktigt än, men det kommer väl den med. Hon har ju lite att ta av som tur är till skillnad från sin storastyster.
På tal om storasyster, hon har fått en jäkla skithosta...suck, tur att vi har kvar bricanyl sen förra året.

Jag däremot verkar dra på mig skiten istället. Skallavärk som inte är av denna värld. Ungefär som att två troll har konsert med cymbaler innanför skallbenet på mig, kan säga att det är inte någon musik man gärna dansar till. Ont i halsen och hostar upp härligt grönt slem, trevligt va! Blä, så typiskt med nu inför långhelg...men har jag tur blir det väl inte värre än så här.

Nu ska jag ta mig två alevdon, krypa ner under filten och inväntar grand design. Kanske försöka övertala sambon till att göra popcorn med!
Ja, vad ska man säga. Natten tills idag var ju så där lagom kul. Lillfisen är förkyld, inte så mycket feber men däremot så snoras det och snoras ännu mer. Det är faktiskt en fråga jag verkligen vill ha svar på någon gång i mitt liv, hur mycket snor får plats i ett huvud?

Hon är allmänt gnällig, har svårt att hålla humöret uppe och mat är inget hon är intresserad av. Så något är ju helt klart galet, för väl de har hon inte mått. Natten tills idag då...ja, hon va sjukt trött, men kom bara inte till ro. Vid tolv tiden inatt gick sambon ner med henne o la sig i soffan, så jag skulle få sova lite. Helt ärligt är det så här, jag är uppe ett flertal gånger varje natt som det är. Jag orkar inte vara uppe en hel natt och sen gå och jobba. jag går runt i en dimma många dagar som det är ändå.

Vid tre tiden kom stora in och ville sova, det är dock mysigt då hon faktiskt lägger sig ner bredvid en och somnar på studs. Klockan fem vaknar jag av att lillfisen är olycklig nere på nedervåningen. Så knallar ner och avlöser sambon, så han hinner sova lite innan jag sticker itll jobbet. Trötta är vi allihopa idag kan jag säga. Hon är fortfarande inte riktigt pigg, men fick i henne en flaska välling ikväll i alal fall, alltid något antar jag. Sover för närvarande men förhoppnignarna är väl inte enorma för att natten som kommer.

Sånt är livet, men hårt att se henne så missnöjd och olycklig utan att kunna åtgärda det. Enda som hjälper är att vanka vanka vanka och sen vanka lite till.

Nu tänker jag faktiskt krypa ner under filten och blunda till en film...bäst att passa på!!

Just de, vi har internet igen, bara så ni vet, så nu h ar ag inag ursäkter längre! Godnatt

mms_img-19051333 (MMS)

Myser framför bröderna lejonhjärta! Ps har inget Internet bara så ni vet, därför det är lite fattigt här på bloggen