Tänkte skriva lite om halvdanskarnas sovvanor, tanken fanns redan igår faktiskt. Dock så har inlägget ändrat käraktär en aning efter nattens eskapader. Dottern har ju varit en dröm sen hon föddes i princip, sovit hela nätter sen hon var några veckor gammal. Hon somnar som en klocka varje dag senast halv åtta. Drar vi hemska föräldrar ut på tiden, eller att hon får för sig att hon är trött tidigare tar hon saken helt enkelt i egna händer och fötter. Hon börjar helt enkelt att knalla upp själv itll sin säng (om vi har glömt stänga grinden, vilket händer oftare än vad jag borde erkänna), sen kommer hon inte i sin säng förvissop, så där krävs det viss assistans av hennes mor eller far. Sen sover hon fram till halv sju sju, välling i vår säng sen somnar vi om till halv nio nio igen, helt ok med andra ord. Inga klagomål här! Inatt däremot sabbades hela denna trend. Vaknade en gång i halvtimmen efter halv tio på kvällen, blev mer och mer hysteriskt för varje gång som gick. Vid halv tre inatt var vi så trötta allihopa, även dottern så vi bröt mot en av våra gyllene regler. Vi gav henne välling, det har aldrig hänt tidigare mitt i natten. Men nu var vi så mentalt trötta så det var löjligt. Vällingen gjorde susen hur som helst, hon somnade om gott därefter. Och jag lyckades inbilla mig där för en mycket svag sekund att detta måste ju innebära en lång och härilig sovmorgon, så fel jag hade! Sambon fick sovmorgon för det var hans tur, jag däremot var uppe vid halv nio, efter sovit kanske fyra timmar sammanlagt...udsh och fy vad trött jag var idag.

Dagarna är hon fortfarande en dröm. Somnar direkt efter lunch runt tolvsnåret och sover i två och en halv timme ungefär, ibland mer. Folk som ville skrämmas hotade med sen hon var några månader gammal att detta kommer hon sluta med, först vi halvåret, sen vid året och sen varje månad i princip därefter. Fel hade de! Hon behöver mycket sömn! I övrig tid är hon en underbart glad liten dam!!

Jag däremmot har fått börja gå upp på nättern aför att besöka porslinsstolen, trodde det skulle dröja ltie till, men icke. Och på tal om de, kollade upp saken, v 17 var det....jäkal vad fort tiden går!!!

Nu ska jag iväg och skaka flaska och hälla i dottern pencillin! Ha en bra dag!
Det verkar som min energi börjar återvända igen, så sköööönt!! Från att varit konstant trött i sexton veckor eller något sådant så tar jag tag i saker och ting igen. Känner igen det här från sist, då hade jag öveskottsenergi som heter duga.

Nu inväntar vi besök sen skall vi äta gott och snacka lite skit. Återkommer senare...

Ps. är osäker på hur långt gången jag är, har en tendens att glömma bort det här, måste nog undersöka saken
Känns väldigt väldigt märkligt det här. Hör inte till vanligheterna att jag och sambon är hemma samtidigt och dessutom lediga. Rent under egentligen att vi har lyckats tillverka ytterliggare en kotte som är på jäsning.

Otäck sak, i förrgår natt drömde jag att huset brann ner, mindre trevligt. Igår kväll fattade ett ljus eld i dekorationen, så det slog lågor i finrummet...inte så kul det heller. Nu gick det bra och vi kunde släcka direkt, men i alla fall. Måste vi ha en händelse per vinter som innerfattar eld eller????

alltså ni anar inte hur glad jag är för mina nya jeans, de är så jäkla sköna och de passar ju med! Jag kommer bo i dessa när jag lämnar huset, för här hemma är det fortfarande sunkstil som gäller!

Nähä, tillbaka till städningen, alltid lika roligt. Men efterosm dottern fortfarande är hysteriskt rädd för damsugan är det helt klart smidigast att göra det när hon sover.

Bye
Lyxen är ju att vi fortfarande är lediga en hel jäkla vecka till, samtidigt. Minns inte ens senaste gången det hände. Men att julen är över innebär även att bloggen kanske återvänder till det normala igen, rutinerna är åter igång i huset. Dottern är även piggelin igen, pencillin is the shit!

Mellandagsrean innebar en tom plånbok för vår del, nu vågar vi inte handla förräns 2012 igen. Jag fick mig två par nya mammabyxor, eller rättare sagt bli tjock byxor. Mycket mycket skönt, lite kläder att byta med igen och det slipper kännas som jag skall spy varje gång jag sitter ner. De jag hade när jag väntade dottern passar tyvärr inte längre...jag tappar dem i princip, så inte mycket att välja på. Dottern fick nya inneskor, behövs på våra kalla golv. Sambon fick även han lite nya kläder sen kom den dyra smällen, en dator på rea. Detta pga av att båda de två vi hade hemma har nu kraschat till det obotliga. Som tur är var den ganska billig i alla fall. Men skall bli skönt att betala räkningara (som det någonsin är skönt) till exempel utan att datorn stänger av sig efter tio min. Betala samma räkniong tre gånger är inte jätte kul bara för att man inte vet om skiten gick igenom eller inte.

Övrigt...ja...livet knallar på, har fortfarande ingen aptit, tanken på mat gör mig nu för tiden illamående, clementiner går bra, men det kan jag ju för fasen inte leva på...

Nä, nu ska jag lägga i pannan igen sen blir det sova, mycket att göra imorgon innan finbesök kommer på kvällen..

GodKväll
Inte mycket skrivet här, men jag vill passa på att önska er alla en riktig GOD JUL och fortsättning!

Ja, min planering inför julafton lev inte bättre. Efter ett antal timmar på vårdcentralen i torsdags så konstateraes det att dottern har halsfluss, jippie!!! Precis det jag ville höra innan jul. Fick med oss pencillin hem. Och lycka är, att idag för första gången sen i onsdags så har hon ätit fast mat och febern har börjat gå ner igen. Nästan sitt vanliga jag igen bortsett från en väldigt kort stubin.

Julen var härlig hur som helst. Mycket god mat, gott godis, Kalle Anka precis som det ska vara. Till och med tomten kom på besök, dottern tjöt av skratt när han kom. Har väl inte vett att bli rädd antar jag, så det kommer nog till nästa år. Alla fick vi många fina klappar som vi blev mycket glada för. Dottern var så tacksam att hon faktiskt sa tack varje gång hon fick ett paket. Och det var en jäkla massa julklappar hon fick!!! Sitter för närvarande och leker med en av dem, har även hunnit med att läsa en del nya böcker. Bokmal är hon, precis som sin mor misstänker jag, kan det vara genetiskt??

Tack mor och Vladde för att ni ville fira jul med oss :)

Dagen idag bjuder på en massa slappande, h¨ller väl oss inne tills dottern är feberfri i alla fall, så någon dag till inom husets fyra väggar. I eftermiddag bär det däremot av mot staden för att träffa mina kusiner och äta ytterliggare god god mat!

Jag tänker inte skriva att jag återkommer ikväll, för tänk om jag inte gör det??? Bättre att inget lova, så får det bli en trevlig överraskning.

God juldag på er
Nu var det väldigt länge sedan jag skrev här, har nog inte gått så här lång tid mellan inläggen sedan vi var på semester. Men senaste veckan har varit löjlig. Först låg ju jag fullständigt däckad, är fortfarande inte riktig pigg. Sen blev dottern sjuk, blev frisk igen, varit på dagis. Sen idag ringer de och säger att hon har fått feber IGEN. Det går bara runt runt här, aldrig är vi alla friska. Detta har även resulterat i att julplaneringen har blivit fullständigt sabbad och jag har numer lagt ribban väldigt lågt, så lågt att man kan krypa över ribban med god marginal.

Inget julgodis, inga lussekatter, huset är inte städad, julklapparna är varken färdiginhandlade eller inpackade i glansigt dyrt papper, maten är inte heller inhandlad. Och på detta så påstås det att det bara är två dagar kvar till julafton!!! Jag behöver minst en vecka till!! Julen blir med andra ord som den blir iår. Jag tröstar mig med att dottern inte kommer komma ihåg den här fullt ut i alla fall...sicken tröst va.

Idag hade jag även min sista dag på det här jobbet, kändes en aning vemodigt att rensa kontoret, och en aning skrämmande inför nya arbetet. Men innan den rädslan ska ta tag i mig helt och hållet ska jag vara ledig i tio dagar. Det behöver jag!!

Nähä, ska upp och väcka den sjuke nu, se om hon kan tänkas vara uppe lite så slipper vi vända på dygnet fullständigt innan jul. Sen ska jag försöka ta tag i städningen som nämre borde benämnas sanering av huset...

Hoppas ni andra ligger bättre till i alla fall...
Under gårdagskvällen gick det inte att logga in på bloggen, därav den något bristfälliga uppdateringen. Men hur som helst, hemma är jag fortfarande, har en jäkla hosta och förkylning som bara vägrar att ge med sig. Även dottern är hemma idag då hon åkte på feber igår. Så två krassliga fröknar befinner sig i huset idag. Dock är jag något piggare idag faktiskt, så har som målsättning att göra lite nytta idag. Det kan behövas efter tre kvällar och dagar i komatillstånd.

Nu ska jag ner och lägga i lite ved i pannan så vi fr lite värme i huset. Sen ska jag börja plocka lite ehär hemma, och slå in sambons julklappar, bäst att passa på när han inte är hemma. Jaja, såvida inte bloggen tänker strula mer så återkommer jag senare under dagen....
 Ingen bra tid det här. JAg hostar så det står härliga till, ganska säker på att en bit av tunntarmen kom upp inatt. Näsan snorar eller så är den toktäppt. Har vaknat i natt av att jag har andnöd, inte mycket sömn alls kan ajg säga. På detta har jag en sprängande huvudvärk. BLÄ!

Dottern var snäll och känner av sin mammas behov av sömn på morgonkvisten i alla fall. Sov til kvart i nio, det behövdes med tanke på att jag var vaken mella ett och halv sex inatt. SÅ stackars hunden får nog stå tillbaka lite idag och får in promenad när dottern osver middag, och därefter kryper även jag ner under täcket...

Inte gör det saken bättre att det enbart är sexton grader i huset, men jag eldar i alla fall så snart är det nog varmt och skönt igen...

Höres senare när jag börjat se ljuset i slutet av denna mörka långa tunnel...
Ja, rättar sagt redan igår, men hade visst missat de en aning. Måste säga att det känns som tiden går mycket mycket fortare den här gången än när jag väntade dottern. Jag hinner itne riktigt med, det är ju för fasen snart halvtid, och alldeles för många saker som måste blir klara innan vi är redo för två barn. Förvisso är vi väl redo, men det vore skönt om dottern ahde ett eget sovrum innan småsyskon dyker upp, men skulle det nu inte vara klart trots allt så får det gå det med.

Men jag minns att sist så sniglade sig tiden fram, veckorna var jätte jätte långa. Den här gången hinner jag inte blinka förräns veckan är slut. Men jag väljer att se det som något positivt, detg borde ju betyda att väntan inte blir lika dryg den här gången :)

Måendet: Jo mår faktiskt redigt bra. Behöver inte längre äta exakt var tredje timme för att undvika ullamående, däremot har jag tappat aptiten totalt, inte sugen på något och inget smakar längre. Men det här minns jag sen sist, så det bekymrar mig igenting. Vindruvorsuget har försvunnit och ersatts med clementiner istället, så sicken tur att det är den här tiden på året då!!!

Vissa dagar tror jag att jag har fått lite mage, nästa dag känns det som inbillar mig. Däremot så ser jag allmänt lönnfet ut, så än så länge kan man alltid skylla på en  chipspåse för mycket, typ varje kväll.

Nu säger jag tack ocj adjö för denna dag...har en dejt med stephen king nu!

Just de, blir både jobb och dagis imorgon, snorigt värre fortfarande, men ingen feber och nget ojämt humör, hos någon av oss. Eller visst jag är något ojämn, men skyller det helt på hormonerna (skönt att ha en ursäkt :P)
Elva dagar kvar till julafton, om någon nu skulle missat de. Igår fick jag för mig att åka till Ullared för att inhandla lite julklappar. Jag förberedde mig mentalt med knogjärn och baseballträn för att överhuvudtaget ha en chans att komma innanför dörrarna. Snacka om förvånad när det visar sig att det är lungt och behagligt där inne! Inte mycket folk alls, kunde gå där i lugn och ro och kika på prylarna. Hittade det mesta dessutom, nu är det i princip bara min käre sambons julklappar kvar. Och har fortfarane inte en blekaste aning om vad jag skall köpa. Men ingen panik ingen panik. I värsta fall får jag väl slå in mig själv i ett paket...inte för att jag är så säker på att han blir glad, men han lär ju garanterat bli överraskad!

Mindre trevligt var det att komma hem visade det sig. Dottern har feber, en syndaflod i näsan, droppar värre än kranen i köket. Så idag är jag hemma IGEN, det här tar ju aldrig slut! Men blir det fler dagar så får sambon tar det, för jag hinner fasen inte med. Jobbar ju inte ens en och en halv vecka på detta ställe, måste ju avsluta det jag har. MEn det löser sig nog.

Så dags att lägga i pannan så jag kan diska upp berget ute i köket, sen skall nog jag försöka slå in lite julklappar med idag, kanske skriva julkorten med? Nä, dags att stta fart, får passa på så länge dottern är på hyfsat humör, för det kan vända väldigt väldigt snabbt!!!
Dagen började underbart, sovmorgon till mig!! Mycket välbehövligt, är dock fortfarande skittrött. Men får se det poitivt, hade jag inte fått sovmorgon imorse hade jag väl redan sovit i soffan.

Dagen sen fortsatte med pulkaåkning och vovvepromenad. Hem till mor för att säga hej, dottern somnade i pulkan på sin fårskinnspäls. Så härligt så härlitg, lite avundsjuk blev man nästan!

Sen hem och skota skotta skotta snö som är precis överallt packat som betong. Jag kommer ha ONT imorgon! Sen in, laga mat, softa en stund vidare till cafét för byns luciafirande. Riktigt mysigt och dottern tyckte det var jätte roligt! Hon skrattade så hon tjöt åt alla stolligheter i lussetåget.

Dottern kom inte i säng förräns kvart i nio ikväll, det händer ALDRIG. Hon sover alltid vid halv åtta senast. Skyller allt på sockerchocken och luciafirandet då. Men detta borde ju rimligen innebära att hon sover till nio tiden imorgon bitti???

Nu ska jag och sambon tjafsa klart om vilken film vi ska se. Har en aning om att jag kommer glå på någon skit och sen somna i soffan istället....för trött helt enkelt.

Natti natti
Inväntar sambon, trodde han skulle vara hemma runt tio tiden. Tror inte så mycket på det dock, misstänker snarare att klockan kommer vara nämre elva tolv innan han rullar in på uppfarten. Det inneär att jag träffar honom imorgon bitti, för vid den tiden snarkar jag ljudligt!

Fick en härlig räkning på 80 000 tusen...jippie!!!! Funderar starkt på att råna en bank...

Sitter här med julmust och en nästan tom skål med jordnötter. Vad sjutton ska jag tugga på sen då? Har en jäkla massa chips i skåpet, men det är precis som med dottern jäkligt äckligt för närvarande. Och är det som sist så återkommer inte suget efter förräns någon månad efter förlossningen. Många kan ju tycka att det är väl inget att snacka om. Men ni känner inte mig! Jag är chipsberoende! Chips blir aldrig någonsin inte ens om helvetet fryser till is liggandes i vårt skåp. Köper man chips, öppnas påsen omedelbartbums och är slut max en kvart senare. Lätt tre fyra påsar i veckan dessutom! Kan nog kalla mig svullo. Så nu när jag inte äter det så är det mycket mycket fel. Det är inte att de smakar illa, de smakar just ingenting! Och jag vet att jag tycker om chips, så därför har köpt på ren vana någon gång i affären på siståne, vilket har resulterat i ungefär fyra fem påsar (oöppnade) i skåpet. Ja ni förstår mitt i-landsproblem!

Det är inte bara chipsen som inte smakar något, det mesta smakar nada eller som sand i käften. Så ska det fortsätta i den här takten blir det ingen stor viktökning den här gången heller. Men det skrämmer mig lite samtidigt då jag väger mindre den här gången än vad jag gjort när jag blev gravid med dottern. Under ammningstiden gick jag ner väldigt väldigt mycket i vikt, ca 19 kg utöver gravidkilorna. Jag är inte säker på att jag vill göra samma sak den här gången, tror inte jag skulle må så väl då. Men men, ett mycket senare problem som jag få ta när det kommer.

Svammel svammel...inte ett vettigt ord, känns lite rörigt inlägg det här. Men så är det när hjärnan är trött men samtigit går på högtryck. Ingen bra kombination.

Ta och tittar på dumburken istället...
Har ingen motivation till något just nu. Längtar efter semester, men tittar man ut känns det ganska långt borta. Det är tur jag har min lilla underbara glada tös här som förgyller mitt liv, för att inte tala om lilla parasiten i magen. Känns fint att ha något härligt att se fram emot!

Målet för tillfället är att det snart är helg, sambon kommer hem imorgon kväll. Sen kanske livet återgå till det normala igen. Även hunden kommer hem imorgon, saknar den lilla raggiga saken. Tomt när alla karlar är borta ur huset ju.

Som kanske märks är det ingen hög motivation i skrivandet heller för närvarande. Är nog mest för att jag är helt slut, orkar ingenting. Hoppas det släpper snart, så man kan bli sig själv igen. Så med tanke på detta tänker jag krypa ner under filten och slöglo på dumburken och sedan sova sova sova...

Natt
Skänker mina tankar till två vänner som befinner sig inne på förlossningen. Har varit inne sen i måndags för igångsättning, och inget verkar hända. Så händer inget inatt blir det kejsarsnitt imorgon. Skönt att väntan snart är över för dem! Nu vet de att det snart är över om inte annat!

SJälv har jag drömt mycket märkligt inatt, sömnen har varit fullständigt värdelös. Drömde att jag skulle trycka ut en unge på 6,6 kg, och hade inga planer på att delta i det. I vaket tillstånd måste jag säga att jag har fortfarande inga planer att delta i någon sådan förlossningen. Denna dröm beror garanterat på ovanstående väntan och att jag själv är gravid då. Hade nästan förträngt de konstiga drömmarna man hade när jag väntade dottern. Så underhållning varje natt då :S

Ensam hemma nu, eller ja dottern är ju självklart hemma. Men hon är inget vidare sällskap så här på kvällkvisten. Känns konstigt att vara hemma själv så här, ännu märkligare kommer det bli att sova själv inatt. Något jag inte tycker om eller vill göra ofta för den delen.

Nu tar jag en dusch för att bli av med lorten, därefter blir det musse pigg t-shirt och stephen king resten av kvällen tror jag!

GodNatt
Kommer inte på någon som helst rubrik att sätta, så det skiter vi i.

Insåg precis att sambon åker till Öland imorgon för att jobba, och kommer inte hem förräns på fredag. Aj vad dumt. Snacka om att någon kommer vara trött den här veckan. Så typiskt att han gör sådana här resor när det är vinter och kallt. En person mindre att hjälpa till att elda. Vad som gör livet lite svårt nu för tiden är ju att det är svårt att tända brasan när man är själv hemma, för man måste vänta tills dottern har somnat. Det hinner bli kallt på den tiden.....ahhhhh. Fördelen är dock att det elektriska med pannan är fixat nu, så i absoluta värsta fall får jag sätta på elen. Det skall dock krävas mycket innan jag gör det snål som man är.

Har ungefär två veckor kvar på detta jobb, börjar kännas kan jag säga. Motivationen är inte på topp längre, så dagarna blir långa.

Dags att sätta fart likte här hemma nu tror jag, så jag kan få gå och få mig lite välbehövlig vila. Ryggen värker konstant känns det som, börjar tidigt den här gången med andra ord. Men det är som allt annat, allt kommer tidigare med nummer två har jag märkt.

Nä. God kväll på er!
Igår var hela familjen (utom djuren då) ute på äventyr. Bilen tog oss mot Bollebygd för att hälsa på kära vänner. Som tidigare kort visar så har även de ett litet barn, nämligen en liten Neo som är hela tre veckor yngre än mitt barn. Karln i mitten är då samma karl som sover bredvid mig på nätterna. Dagen och kvällen var mycket rolig, och synd bara att de inte bor nämre som man kunde ses lite oftare. Ungarna hade superkul tillsammans, mycket kramar och pussar blev det. Kan det möjligen vara framtidens pojkvän till dottern?

Idag har det bjutts på pepparkaksbak. Trodde dottern skulle vara intesserad av att äta degen, men icke. Däremot tryckte hon hela munnen full av mjöl hela tiden, det var däremot jätte roligt! Mjöl över hela brnet och köket när vi var klara, gissa vem som fick duscha innan läggdags?! Har även hunnit med att bära in ved så det räcker till nästa vecka i alla fall. Känns skönt att ha det inne då jag ska vara själv halva veckan, tiden finns inte riktigt då till att knalla ut och plocka i högen varje gång det skall eldas. Har lagat potatisgratäng och lite kött til hela familjen, verkade som det uppskattades i alla fall. Sen har jag faktikt inte hunnit med mycket mer. När man skriver det verkar de fjuttigt, att jag i princip inte har gjort något alls, och trots detta har jag inte suttit ner en sekund på hela dagen och har sjukt ont i ryggen nu. Blir en tidig kväll misstänker jag, veckan kommer bli låååång har jag en känsla av.

Nähä, om man skulle ta tag i disken, duscha av mig mjölet och därefter knalla upp till kudden för att somna med stephen king över mig....en idé!

Natti natti
Något trött ikväll eller har varit hela dagen. Natten var la sådär, dottern har en sådan fruktansvärd hosta på nätterna. Hon vaknar gråtandes, för det gör ont att hosta tillslut misstänker jag. Så inatt för allra första gången någonsin fick hon sova mellan mig och sambon. Jätte mysigt var det!! Hon somnade om ganska snabbt där. Till en början med skulle hon ligga klistrad mot mig. Ett tag med näsan i min armhåla, det måste ju varit mindre trevligt. Sen däremot vaknade jag vid fyra av att någon skrattade och började klättra på mig. Hon trodde väl inte det var sant, att få vakna upp på detta sätt. Jag ska erkänna att jag var mindre road av detta, så snabbt som attan fick hon flytta tillbaka till sin säng där hon var vänlig nog och somnade om igen. Jag hade dock lite svårare att somna om igen efter sjätte väckningen den natten. Önskar hostan försvann så vi kan börja sova på nätterna igen. Är inte van vid att behöva gå upp på nätterna, har inte gjort det på över ett år. Förivsso är de la snart att dags att vänja sig igen!

Annars, hela familjen har badat och skrubbat bort lort ikväll, så bollebygdsborna slipper rynka på näsan åt oss imorgon. För då bär det av för att prata strunt med goa vänner och dottern ska få busa med deras pojk! Detta ser jag fram emot. Hoppas bara jag är lite piggare imorgon, i värsta fall får jag väl passa på att sova i bilen dit...

Nu ska jag sparka ut sambon till att ta tag i disken så vi kan titta på skönheten och odjuret ikväll! I den här familjen hr alla barnasinnet kvar!

God Kväll
Eller de kallar den i och för sig grötfest, men principen skulle vara densamma. Det skulle vara istället för luciafirande, för sånt sysslar de tydligen inte med på dagiset. Men vad som var mycket märkligt tyckte jag var att barnen inte sjöng en enda julsång?? Är det bara jag som tycker det är lite konstigt???

Men visst det var väl trevligt...men itne riktigt vad jag hade förväntat mig.

Övrigt, har börjat fundera lite på det här med min graviditet. Den verkar likna den förra ganska mycket. Det lilla illamående jag har haft har gått över. Fortfarande hungrigare än sist, men ändå inte så jag tänker på det. Så större delen av dygnet kan jag lätt förneka att jag är gravid, för jag känner inte av det alls. Nu ska jag väl inte klaga över detta, misstänker att de flesta skulle anse att man har tur. Och jag får väl instämma där, bara att hoppas att det fortsätter på detta sätt. Däremot är jag väldigt säker på att jag kommer gå upp mer i vikt den här gången, vilket inte är så konstigt då jag inte har tiden till att motionera lika mycket nu. Men kan leva med det med, så viktigt är det inte. Det blir som det blir. Nu är nästa milstolpe januari, då det blir ultraljud igen!! Då kommer det kännas mer verkligt. vet att det gjorde de sist i alla fall.

Det som har börjat smyga sig på är dock en liten oro för att ha två barn. Hur orkar man med det, och framförallt hur hinner man ge båda barnen lika mycket av mig...vet att de kommer gå fint, men visst funderar man lite på vad man har gett sig in på....

Nä nu börjar det snurrar i skallen som tydligen börjar visa sig i texten så jag lägger ner för idag, och tar mig ett glas julmust istället...
Nu har nedräkningen börjat. Inte lika intensivt och inte med exakt samma spänning och förväntan som när man var barn. Men visst finns det lite magi kvar som vuxen. Det är en så otroligt mysig tid på året.

Har varit och köpt ny adventsljusstake coh stjärna idag, då katterna förstört de gamla. Har fått slänga fyra stycken adventsljusstakar under loppet av ett år. Lite drygt. Funderar starkt på att sätta elstaket runt dem det här året!

Första december innebär ju även start på julkalendern. Så idag har dottern fått öppna första luckan för att finna en liten bit choklad. Glädjen var total! En annan favorit är nu även att gosa och leka med katterna, synd bara att de inte anser att rycka päls och dra i svans är roligt. Men det är helt klart kul att se :) Som tur är våra katter väldigt tåliga och tar det mesta från henne. Jag protesterar med än vad kattern gör när hon försöker plocka ur mina ögon ur ögonhålorna!

Nähä, är väldigt väldigt väldigt trött. Beror antaligen till viss del på graviditeten, så tänker ta och vila en stund i soffan innan sambon kommer hem...