Måste bero på vädret, sicken energi jag har haft hela dagen, så underbart hela dagen.

Har tillbringat eftermiddagen hos min moder tillsammans med det lilla monstret så klart. Där blev vi bjudna på goa isterband vilket sannerligen är en lyx då sambon inte gillar det, så äts det inte överdrivet ofta i detta huset. Därefter var jag och dottern ute på en promenad med hunden, dottern håller i kopplet vilket faktiskt är mycket smidigt har vi kommit på. För ungen lyssnar inte på oss men det gör hunden, och så länge hon hänger i andra ändet av kopplet så kommer vi faktiskt dit vi ska haha

Gräset är klippt, landet rensat, tvätten vikt, sista räkningen betald (fattig!), disken fixat så nu har jag gjort mig förtjänt av en stund framför dumburken innan det är dags för pondus dags i sängen!

Ha en härligt kväll hörrni för det har jag haft :) Enda som saknas är ju att ungen tittar ut, men jag räknar med fyra veckor till tyvärr...

Ha de
Igår var det ju mors dag, som om någon lyckades missa detta. Nja, i och för sig blev det inte så mycket firande i det här huset heller, så snabbt som attan hade sambon fixat biobiljetter till kvällen. Underbart att få gå på bio och tillbringa lite tid ensamma, så jag klagar absolut inte. Förmiddagen tillbringades i badhuset till dotterns stora glädje. Det är nog en fisk egentligen förklädd i en barnakropp. Ungen tror ju att hon kan simma! Med stor betoning på "tror"!

Idag har det rensats land och inte mycket mer. SKa strax iväg för att hämta hem mitt älskade lilla monster för att därefter hälsa min mor välkommen hem ifrån cykelsemestern. Detta gör vi genom att se till att hon bjuder oss på kvällsmat! Inte mer än rätt hahah

nähä, om jag skulle städa av lite snabbt och sen bege mig. Inga långa inlägg för närvarande, har inte tiden till det och framförallt är inte motivationen på topp när man nebart går och väntar.
sammandragningarna kommer mer sällan nu än tidigare...positivt kan tyckas, om det inte vore för att de känns mer nu, blä.

Ingen bebis på g hur som helst, bara irriterande tyvärr.

Matlagning och storstädning är vad som händer idag...om inte annat så behöver det bli en sanering här hemma innan det kommer en bebis till familjen. Så iväg och steka kött!
Jag och sambon bestämde oss för att testa en ny väg hem ifrån dagis idag. Hittade en jätte mysig väg med några fina hus och mycket mycket natur. Intressant var att vi helt plötsligt kör över E4:an?! Hade verkligen ingen aning om att den gick förbi så nära, där vände vi för att testa ytterliggare en ny väg. Jo då hamnar vi på ett militärt flygfält och fick se ett Herkules plan lyfta. Jäkla det var häftigt, han flög lågt lågt lågt och vi stod precis under! det var riktigt häftigt! Hade velat tagit ett kort på de, men då det stod skyltar överallt om förbud hit och dit så vågade jag inte riktigt med militären så nära inpå. Känns lite onödigt att bli arresteread för en sådan sak!

Gillar att göra sådana mini road-trips :)

Sen kom vi hem, testade att lämna hunden själv i trädgården medans vi var iväg. Dum idé! Tydligen löptik i byn och hunden grävde sig under staketet för att sniffa upp denna vackra dam. Jäkla hund! Ingen dam hittade han men dock en granne som snällt kom och återlämnade en stycke kåt och besviken hund.

Jepp, ut och njuta lite av fina vädret kanske
Man kan tycka att jag borde komma ihåg hur man byter småttingblöjor. Men om det nu är så att jag mot all förmådan förträngt den kunskapen så ser dottern till att jag får övning på hennes kaniner. En timme har spenderats med detta denna morgonen på uppdrag av dottern.
Dagarna går, dock alldeles för sakta för min smak. Är så less på att ha mer eller mindre konstant "mensvärk" och att inte kunna vara så aktiv jag vill tillsammans med dottern, för att kroppen säger nej. Bebis får faktiskt komma snart tycker jag! Får jag gå över två veckor blir jag nog knäckt tror jag....

Var inne och lämnade tre rör blod med idag, alltid lika otrevligt för någon som är nålrädd...blä

Annars har det inte hänt så mycket, har inhandlat nya gummistövlar och två alternativa vår/höst mössor till barnet. Hon har förvisso en redan, men det är fuillständigt hopplös till att sitta där den skall även om hon sitter blixtstilla. Så två fick följa med hem, skall prova vilken som passar bäst imorgon coh sedan lämna tillbaka den andra.

Ja, kul info idag va...men hjärnverksamheten är inte riktigt med idag känner jag. Så jag säger nog mer eller mindre godnat här.

Tyvärr hade jag inte kameran i närheten, för jepp det hade varit snyggt att ha på kort!

Gick ner till pannrummet för att stänga luckan till pannan. När jag kommer upp igen på trädgården (måste gå runt huset för att komma ner), så ser jag ett barn i sandaler och enbart blöja springa runt i blåsten och regnet helt överlycklig och med inga planer på att gå in.

Jäkla tur att staketet är upp och klart då dottern helt uppenbarligen lärt sig öppna ytterdörren. Hon tar ju på sig skor i alla fall innan!

Så nu blir det låsa dörren varje gång man gå ut :)
Jäkla vad fort denna helg har gått!

 Igår fick vi ju finbesök av Petra och hennes karl Oskar, alltid lika kul att träffa dem, så jäkla synd bara att det inte blir oftare. Förhoppningsvis blir det förändring på det sen när jag är föräldrarledig.

Idag skulle jag ha sovmorgon, jag fick det med. Så synd då bara att jag sover så kasst nu för tiden. Vaknar flera gånger på natt, svårt att somna och svårt att sova vidare. Så halv nio gick jag upp i alla fall för att följa med ut på en långpromenad med resten av familjen. Sen blev det tjöta lite med grannarna, lämna barnet på dagis, klippa gräsmattan, betala räkningar och nu bara sitter jag här som en säck potatis tills det är dags att tända pannan och diska innan mitt älskade monster ska komma hem! Ja, en ganska produktiv dag tycker jag nog ändå hittills.

som sagt, ska vila kroppen en stund... ha de

Se där ja, vi överlevde domedagen allihopa igår, trevligt måste jag säga. Hade ju varit trist att inte få uppleva hur denna bebis blir eller se om mor min överlever cykelsemestern i grannlandet. Önskar dig mor lilla lycka till i alla fall!

Helgen har varit helt ok, trots en hel del värk i ljumskarna och ett humör som pendlar snabbare än vädret. Igår tog vi oss in till staden för att gå på karneval. En mycket populär upplevelse för dottern visade det sig. Fick testa på slänggungorna (för småbarn ska väl tilläggas innan någon anmäler mig till soc), hon blev skitsur när hon inte fick åka NU, skrattade och tjöt hela färden, och blev igen skitsur när turen var över. Jo, lik sin mor tror jag allt! Liseberg kommer hon ju älska i sommar hur som helst. Sen blev det lite klädshopping itll dottern med, behövde utöka gaderoben lite med mer sommarkläder. Svärföräldrarna var med under denna dag, ocvh stod även för en stor del av kalaset. Vi är mycket mycket tacksamma för det :) Därefter hem och grilla och äta gott tillsammans allihopa. Som sagt, en lyckad lördag!

Dagen idag började med sovmorgon till halv nio, karneval fler gånger tror jag bestämt! Sen fortsatte den som synes tidigare med en morgonpromenad med hund och barn, alla behövde bli rastade. Tittade på får, hästar, kor och myste på ängen, helt underbart att starta dagen på detta sätt!

Nu iväntar vi finbesök från storstaden!

Ha de

Vill minnas att jag tidigare har skrivit om att denna bebis är lugnare i magen än vad dottern va. Jag tar tillbaka allt sådant! Ungen är sjövild!

Just nu ligger den och möblerar om fullständigt i min mage. Då magen redan är proppfull av bebis och väldigt lite plats till annat så är det faschinerande att se hur den bökar.

Fick även bekräftat av barnmorskan idag att huvudomfånget blir "större" som bebisen ligger nu...jäkla unge. Så det stämmer det alla har sagt med andra ord. Gör mig lite nervös ska jag erkänna. I övrigt såg allt bra ut, magen växer och har nu sf måttet 33 (normalt antar jag?) och även järnvärdet är nu tiptop igen. Sen diskuterades vilka förväntingar vi hade på förlossningen...märkligt fråga egentligen. Den enda förväntningen vi har är att ungen kommer ut och mår bra. Resten blir väl som det blir, inte mycket vi kan påverka hur som helst.

Jaja ut och fortsätta med djungeln där ute nu då. För idag regnar det inte så jag kan lixom inte smita undan detta längre.

ha de
Ja det är tiden jag befinner mig i då i denna gravidtet, 28 dagar kvar till beräknad förlossning eller lättare sagt, fyra veckor. Fattar inte riktigt vad tiden tog vägen. Idag har jag även nått tiden för att slippa åka till Jönköping ifall det sätter igång, nu räcker det gott och väl med Värnamo. Det känns mycket bra även att jag fortfarande är fullständigt övertygad om att jag kommer gå över tiden, dock med en reservation ifall någon läkare får för sig att göra en hinnsvepning som sist. Men näe...lätt över tiden denna gång, allt för att jäklas skulle jag tro.

Ska även erkänna att jag börjar bli nervös!! Jag, nervös! Det var jag ju inte ens inför dotterns födelse. Tror att det mest beror på att jag faktiskt har gjort det en gång, och på något sätt så förväntar jag mig omedvetet att allt skall gå till på exakt samma sätt som sist. Detta trots att jag logiskt vet att det lär ju aldrig hända! Det och att denna bebis är större än dottern var, och att den ligger med ansiktet uppåt. Så jippie, större unge som kommer vara svårare att trycka ut pga storlek och att den envisas med att kika på stjärnorna. Jo, nervös är jag! Inget jag gillar kan tilläggas.

Jo, lite gnäll där, men det har jag rätt till i fyra till sex veckor till, så det så!

Godkväll
Löften här på bloggen är inte mycket värda har jag märkt. Lovade ju att återkomma under gårdagskvällen, det gjorde jag inte :p Så ska inte lova i fortsättningen att det kommer inlägg, det lär det ju göra men när och hur det håller jag osagt så blir det inte dumt.

Sambon har fått fast jobb!! så underbart härligt!! Grattis älskling!

Jag och dottern lyxkade till det med pizzeriamat i byn idag och därefter hälsade vi på mina kusiner. Länge sedan var det och mycket trevligt. Får försöka göra det snart igen tror jag. Hade även en förhoppning att detta skulle göra dottern trött, lättlagd i rätt tid. ack så fel jag hade! Hon somnade för fem minuter sedan...suck...så¨ingen unge i minuten här inte idag.

Övrigt, jodå lyckades sova bort halva dagen idag, bra jobbat tycker jag. Så det ser fortfarande ut som ett katastrofläge här hemma och bbväskan är fortfarande inte packad och sängen är inte bäddad till bebisen. Dotterns urvuxna kläder är inte heller nerpackade i kartong utan ligger spridda lite över halva huset. Suck, jag ligger efter....blä

Jaja, avslutet på denna kväll blir en inte så ovanlig hundpromenad och därefter titta klart på snyggingen på tv...Depp alltså....mumsbit där!

God Kväll
Känns lite tomt just nu, har inte haft någon lust att skriva här faktiskt. Känns som jag bara gnäller, och hur kul är sånt att läsa egentligen?

Humöret går upp och ner, är innerligt less på det här ska jag erkänna. Är betydligt mer less på denna graviditet än förra, vill bara att det ska vara över snart.

Hur som helst...sambon jobbar vidare med staketet, om någon dag är det nog klart tror jag! Så skönt att knna släppa ut barn och hund för att rastas utan att behöva har stenkoll varje mikrosekund på dem. Själv ska jag fortsätta med det enorma berget av stryktvätt då det ändå regnar...

Kort inlägg, men som sagt, har inget vettigt att skriva...väntans tider ni vet.

Får se om jag återkommer under kvällen med kanske ett gladare inlägg...

hej
Fick en underbar kommentar på förgående inlägg, så jag ska försöka beskriva lite noggrannare hur jag gör på kvällarna, för det är klart, ska jag få bra råd är det ju bra om folk vet hur jag gör just nu :)

Halv åtta påbörjar vi kvällsrutin, då är det pyjamas och medicin som gäller. Ibland tittar vi på astrid lindgren samtidigt (innan dess har hon oftast badat kanske jag skulle tillägga). Därefter så gör vi iordning vällingen som hon äter i mitt knä (hennes val) medans vi myser en stund. Runt åtta tiden går vi upp till hennes rum. Där läser vi en saga tillsammans i hennes säng. Därefter så säger jag godnatt till henne och släcker lampan (drar ur sladden vill säga!).

Här har det skilt sig åt en aning, försökt testa olika varianter. En har varit att man ligger bredvid henne på en madrass på golvet tills hon somnar. Fungerar ibland, oftast inte. Men å andra sidan är det inget som fungerar konsekvent. Testar man att lämna rummet, som i kommentaren nämdes, så är hon ganska snabb på att hoppa ur sängen. Dock så kommer hon inte till mig, utan hon börjar leka med sina leksaker. Där kan jag hålla på länge länge med att ta tillbaka henne till sängen, stoppa om och säga godnatt. I sista änden så måste jag till slut vara där tills hon somnar i alla fall. Varje gång hon sätter sig upp i sängen så lägger jag ner henne, och så håller vi på. Till slut somnar hon nog av rena utmattningen tror jag. Kan ta allt mellan en till två och en halv timme. Denna vecka runt två timmar varje kväll.

Just de, de kvällarna hon vill att jag ska stryka henne över håret brukar hon somna hyfsat snabbt, det är inte så ofta tyvärr dock. Främst vill hon leka!!

Ja, det var en något hafsig beksrivning om läggningsrutinen, men hoppas du förstår på ett ungefär. Just de, en sak till. Hon blir aldrig ledsen om jag går ut ur rummet, så det är inte det som är problemet. Det är snarere tvärtom, hon är glad och vill leka istället för att sova oavsett hur trött hon är.

Så, dags att åka till dagis för att hämta hem ovannämda barn :)
Medicinerna hjälper, är inte lika konstant trött längre. Däremot börjar jag bli jäkligt trött på läggningarna här hemma. Har nog itne tagit mindre än två timmar någon kväll denna vecka. Och tidigast hon har somnat har varit kvart i tio...suck. Hjälper ju inte att mitt tålamod är kortare än normalt, så detta är något som tär på oss båda. Har verkligen ignen aning om hur jag ska få henne att somna lättare...känns som jag har testat allt. Så har någon några goda råd gällaande detta så tar jag med glädje emot dem, för detta kommer inte fuingera med när bebisen kommer och jag är själv på kvällarna.

I övrigt så har detta dessutom varit en kväll full med sammandragningar och jäkelskap. Har även börjat få ont till coh från i ena ljumsken, en skärande smärta kan man väl säga. Några förslag på vad detta är??

Ushc vilket klagoinlägg detta blev...

Allt är inte så illa som det låter, bara trött på att vara gravid nu. Känns som mycket kommer lösa sig bara bebisen kommer. Hoppas jag i alla fall.

Har gjort lite nytta idag i alla fall. Oljat in sandlådan och bänken i tvättstugan, tvättat upp all tvätt (som tyvärr ligger och väntar på att strykas, hade en förhoppning om att hinna med det ikväll, men glöm de), börjat klippa gräset tills bensinen tog slut, lagat mat, gått långpromenad med hunden och rensat leksaker. Ja, inte jätte mycket kanske när jag tänker efter, men tillräckligt för mig i dagsläget.

Nu tänker jag slöglo lite på tvn innan jag går till sängs. Ha en trevlig kväll.
Idag var det då dags för ultraljud nummer tre i ordningen. Bebisen ville som vanligt inte alls samarbeta vilket resulterade i en massa gymnasstik och bökade på magen för min del.

Bebisen är fullt normal, beräknas väga runt 2,5 kg, mitt på kurvan ligger den. Vilket är både bra och dåligt. Det innebär ju att denna bebis är större än vad dottern va. Och jag har fått höra att det tydligen är jobbigare att föda en unge som ligger med ansiktet uppåt. Så det känns ju bra att veta då :S Men bra är att bebis mår fint där inne. Så nu blir det nog inga fler ultraljud för vår del.

Skulle även tagit reda på om det blir lillebror eller lillsasyster i huset, men bebis knep ihop benen väldigt hårt och länge, så det gav vi upp. Får helt enkelt vänta och se :)

Nu promenad med hunden .
Om ni har några gissningar på när bebis anländer och vad det blir lämna gärna en kommentar eller hör av er på något annat sätt, så kan jag skriva upp det i listan :)
en härlig dag hemma i trädgården med man och barn slutade med en  tripp till djursjukhuset.

Dock inte vår lilla skit som vart i farten denna gång utan mammas hund. Han var lite för nyfiken på en huggorm, så bara att åka till sjukhuset med en ynklig och svullen vovve. Nu gick allt bara finfnint med en liten d-tour för att släppa av mammas vän på tågstationen.

Dottern har även fått sin allra första baddräkt av sin mormor, som hon vägrade ta av sig. Kort kommer imorgon. Även en sandlåda har blivit byggd till dotterns stora glädje.

Och jag fick en komplimang angående mina bröst idag. Jag tackade och bugade och bad henne upprepa denna kommentar om ett år istället. Haha inte för att det kommer vara sant då, men skulle nog behöva en liten egotripp då misstänker jag.

Nu är jag färdig, för trots allt så känns det som det har varit en ganska intensiv dag så jag sätter mig i soffan och gör ingenting en stund. Ha de!
La ni märke till småländskan i rubriken? Jepp, bonnatös är jag!!

Mår så jäkla mycket bättre när jag har sambon hemma, humöret är mycket bättre och jag är inte lika extrem trött heller. Så nu känner jag att livet leker igen. Förvisso har det väl gått över till slutet på nästa vecka, så bäst att passa på att njuta!

Dottern har varit lättlagd två kvällar i rad, det gillas skarpt. Så för en gångs skull har man faktiskt fått lite gjort på kvällarna med. Dagen idag bjöd på vårstädning på dagis på förmiddagen, därefter in en vända till stan för att hämta lite saker som sambon glömde igår, vidare hemåt. Lyckades lägga dottern i sin säng sovandes ifrån bilen, guldstjärna till oss!

Sen kom svärföräldrar och lillsvågern ut och hälsade på och hedrade oss med lite hjälp i trädgården. Ved är staplad (märkligt att det inte syns på högen, däremot på den staplade högen syns det), två hål för stenstoplarna är grävdra och sambon har börjat få upp staketet. Plus att dottern blev udnerhållen till max, så itne konstigt att hon var trött!!!

Inga kort blev tagna idag heller...illa av mig. Är verkligen värdelös på att komma ihåg att ta med kameran ut. Imorgon ska jag verkligen försöka lyckas med detta så det blir lite fina vårkort och även lite kort på dottern medans hon fortfarande inte behöver dela rampljuset med ett småsyskon.

Morgondagen kommer nog fortsätta i samma tecken som idag. Jag ska pilla bort ogräs och roa ett barn, räcker som ansträngnign för mig nu för tiden, och sambon fortsätter nog med staketet och kanske gräver ner sandlådan med. Får väl se hur mycket man hinner med.

Just de, sen skall ajg så gräs imorgon med då hundskrället fick för sig att gräva en grop mitt i jäkla gräsmattan! Varför?!?!

Jaja, nu blir det lite chips innan jag stupar i säng...
Det känns som det är lördag, anledningen till det är att sambon har varit hemma sen igår för vab av dottern. Lilltösa har haft hög feber, försvann mirakulöst under senaste natten. Vet inte hur, men borta är den. Dock så geggar ögat lite fortfarande.

Har även haft ett barn sovandes hos oss senaste två nätterna. Kunde inte dirket neka henne det när hon var febrig och mammig. Och igår kom hon insnubblandes på natten, upp i sängen och kröp ihop direkt och somnade. Hon sov jätte gott, jag och sambon var däremot helt förstörda när vi vaknade i morse. Varför i hela friden måste barn sova på tvären för????

Jaja, var lite mysigt att ha henne där med, men inatt hoppas jag hon sover i sin säng för min ömma och söndersparkade rygg behöver en liten paus från yrvädret oavsett hur söt hon är.

Annars, ja fick ett samtal ifrån barnmorskan idag. Fick ta ett blodprov igår för att ta reda på varför mitt hb är så jäkla lågt trots järntabletter. Visade sig att jag saknade både det ena och det andra, så att jag åt järntabletter var helt meningslöst då min kropp inte tog upp det i alla fall. Suck. Har i alal fall fått ett recept inskickat på någon mirakelmedicin som tydligen skall råda bot på detta. Vore lite skönt faktiskt att bli lite piggare, för det här är ju löjligt hur trött jag är hela tiden. Men skönt att höra att det fanns en förklaring till det i alla fall. Sen skulle de även kolla mig efter förlossningen, för att se om det är ett bestående problem eller om "problemet" är graviditeten.

Efter en dag i bokskog och sjö är även tvätten fixad och huset städat. Effektiv dag trots tre timmar på soffan mitt på dagen...Men har varit lite enklare de senaste två dagarna då en febrig tös bjudit på sovmorgon två dagar i rad. Tror dock det är förbi nu ;)

Nu återgår jag till tvn för min del...ha de

dsc00287 (MMS)

Febrig tös utan sina kaniner. Tuff kväll detta

Insåg precis efter fått frågan av en kompis om jag läst hennes kommentar på min blogg, att jag får fan inte upp alla kommentarer, utan jag måste gå in i själva bloggen, den sidan som alla andra ser. Lite störande då jag upptäckte att jag hade flera kommentarer som låg och väntade sen ganska lång tid tillbaka. Så härmed ber jag om ursäkt för detta, då jag inte givit något respons på dessa. Ska från och med nu gå in och kika lite oftare på den sidan istället för min sida för att se vad som skrivs.

Har haft ytterliggare namndiskussioner här hemma. Och det lutar nog åt Gabriel och Loke när det gäller pojke. När det gäller flicka har vi några fler alternativ: Lykke, Elin, Freja och Klara.

Varför är det mycket enklare att komma på flicknamn?? Lite jobbigt då jag faktiskt misstänker att detta är en pojk.

förresten, har fått in lite gissningar på när bebisen kommer anlända, så tänkte skriva en liten lista på det framöver. Men om någon är intresserad av att vara med och gissa så lämna en kommentar om när och vad det blir :) Tips från coachen är att beräknad datum är 14:e juni. Dottern föddes tre dagar innan sitt utsatta datum. Själv tror jag att jag kommer gå över tiden, min sambo tror inte. Men jag återkommer med en lista på gissningar där även min och sambons står med. Så kommentera gärna vad ni tror!

Nu väntar jag alldeles strax hem dottern! Jippie!!!
Idag har verkligen varit en ego dag för min del. Dottern är ju fortfaande hos mina svärföräldrar, väntas hem ikväll. Så jag och sambon tog sovmorgon till halv elva!! Jisses, kan verkligen inte komma ihåg sist man sov så länge utan utan att ha något måste att gå upp till.

Därefter bråkade sambon med expanderingsskum (?), som istället för att expandera 50% tydligen växte ca 300%, not good...stackars nya dörrkarm för att inte tala om humöret på sambon. Jepp, frustrerande var det men idag vägrar jag bli på taskigt humör, så jag lägger inte mer vikt på detta nu, trots att det kommer kosta och ta tid och fixa skadorna.

Sen drog jag till frissan för att bli ompysslad. Ingen större skillnad i frisyr förvisso, men betydligt tunnare och mindre slitet är det nu. Vilket då även innebär att det blir något lättare att borsta igenom i fortsättningen. Passade även på att boka tid till sambon för klippning nu på fredag, ny tid till mig i juli då det även skall färgas och då skall även dottern få sin allra första klippning. Ska bli mycket mycket intressant att se hur det går. Jag tvivlar ju starkt på att hon kommer sitta still och göra som hon blir tillsagd, låter helt enkelt inte som mitt barn.

Efter frissan blev det filmhandling och även en chipspåse fick följa med hem, så det är festen för kvällen. Men nu innan dess blir det lantbröd med parmaskinka på och mimosasallad vid sidan om mums! Märks det att jag är själv hemma eller??

Ha de
Dagen idag började med ett ingenmurat och svullet öga hos dottern. Usch vad hon såg ut. Upp och tvätta öga och händer på barnet, ringa dagis och meddela att hon inte kommer idag eller imorgon.

Problemet uppstod när sambon insåg att han inte kan vara hemma ifån jobbet idag, och jag fixar tyvärr inte vara hemma med henne helt själv en hel dag och kväll. Min kropp orkar inte med det för tillfället. Lösningen blev svärmor. Så just nu är barnet på väg till storstaden för att tillbringa dagen där och även eventuellt natten. kan ju även tilläggas att dottern är absolut inte sjuk i övrigt, utan hur pigg och glad som helst!

Nu undrar jag dock vad sjutton jag ska göra tills imorgon. Jag har glömt bort hur det är att vara själv så länge. Tragiskt men sant! får väl bli en hel del film, tvättande och dammande kanske så borde jag nog få tiden att gå i alla fall.

När det gäller bebis i magen så mår den fint, bökar runt så det känns som den möblerar om på varenda organ jag har, inte alltid helt bekvämt. Sammandragningar kommer då och då, men inte värre än att det fungerar. Sambon min är helt säkert på att bebis kommer anlända några veckor innan utsatt tid, själv så tror jag snarare att jag kommer gå över tiden den här gången. Inget jag önskar, för jag kommer nog vara så arg i så fall, men jag tror nog ändå mer på de än tidigt. Tjock är jag, känner mig tjock ser tjock ut och börjar helt ärligt bli less på detta nu. Kroppen orkar ingenting längre känns de som, och det kan jag inte minnas från sist.

Jaja, hitta en skräckis att titta på då....ha de

dsc00284 (MMS)

Bild ifrån förra veckan. Dotterns första fotbollsmatch.