Upptäckte att det var ju flera dagar sedan jag knallade in här och skrev något. Så går det ibland. Har haft fullt upp! Nu äntligen är vi på bättringsvägen här i skogen. Har varit en lång och dryg vecka, men även sådana veckor har ett slut. Det enda som är kvar är en jäkla rethosta hos mig och dottern, misstänker att det får man nog dras med ett tag till. Men annars mår vi prima. Dotter har idag för första gången på fem dagar ätit lunch och kvällsmat! Jippie!! Trodde aldrig man skulle bli så glad av att lite mat går ner. Nu beror detta nartuligtvis på att hon har varit sjuk, matlusten har inte funnits. Har levt på yggie och välling i fem dagar. Kanske har gjort hon i halsen med, så det har varit "lätt" för henne att äta. Det som gör en lite orolig när det blir så är ju att hon är ganska liten i vanliga fall, och skulle egentligen behöva lägga på sig en del. Under den här veckan har hon nästan tappat ett halvkilo. Inte jätte mycket kanske för en vuxen människa, men är man 15 mån och inte ens väger 10 kg än så är ett halvkilo mycket. Men jag ser en förändring på horisonten, maten slinker ner som vanligt igen, så då borde hon snabbt gå upp den förlorade vikten.

Övrigt, ja jag fyllde faktiskt år igår ;) Så vi hade lite kalas här hemma med familjen, passade även på att fira sambon då han fyller i slutet av nov. Detta för att slippa ha två kalas, då det känns som att tiden och ekonomin inte riktigt tillåter det iår. Vi fick en massa fina presenter, så tack kära familj, både de blodsliga som de nästan ingifta :) ! För en del skall det inhandlas gaderober till vår tvättstuga och dotterns rum, och blir det något över blir det inredning till dotterns rum. Fick även en underbar fin ring av svärmor!! Den kommer bäras med stolthet och glädje!

Nu tänker jag slappa denna kväll, vad som är kvar av den vill säga. Men imorgon ska jag berätta en liten småmärklig grej som hände på vårdcentralen i torsdags.

Förresten innan jag slutar, är det en bra idé att klättra upp i trappan och sen åka ruschkana nerför med huvudet före??? Tror inte, och med tanke på gråten så var det nog inte så lyckat!

GodKväll

Tredje dagen hemma och det kommer bli en fjärde. Jag hade väldigt väldigt fel i alla fall angående natten. Den var hemsk, antingen vaknade dottern av sin förbaskade hosta, märker att det gör ont när hon hostar eller så vaknade jag av andnöd eller hosta.

Dagen har inte varit lika lugn, humöret har gått som en berg och dalbana, både hos mig och dottern. Mycket tror jag beror på den kassa sömnen. Jag tröttnade i alla fall på det här och beställde en tid åt dottern på vårdcentralen.
Lite off topic men, jag bara undrar varför man få tillbringa fem minuter knappt i väntrummet bland leksakerna och sen 45 minuter i ett undersökningsrum utan leksaker i väntan på läkaren?? Det är en logik jag inte begriper, så förklara gärna för mig.

In, konstaterade att allt dottern hade, hade även jag. Men som jag skrivit tidgare, jag kan hantera det på ett annt sätt. Mandlarna svullna och lite annat med konstiga namn. Iväg till labbet för att ta prover. Dottern blev jätte ledsen när de skulle sticka i fingret, blev jätte glad när hon fick ett plåster! Första plåstret i hennes liv. I övrigt, ja hon grät eller skrek nog hela tiden så fort någon skulle göra något, oavsett om det var för att titta i öronen, lyssna på andningen eller sticka i fingret. Konstanterades i alla fall att hon får ögondroppar, koksalt, bricanyl och alvedon över helgen. Har det inte släppt tills på måndag ska vi återkomma. För min del blev det hostmedicin och lite alvedon, och en mängd nässpräy. Det vore väl fasen om vi inte skall bli friska nu!!

Men fy fasen vad hemskt det är att ge henne ögondropparna, som hon dessutom ska ha var tredje timme. Det känns som man begår ett övergrepp på henne. Jag begriper inte hur jag ska lyckas göra detta jsälv imorgon :( Får väl trösta mig med att det är för hennes bästa, men roligt är det för det. Usch! Dagen har varit lång, tre timmar på vårdcentralen, ett barn som ätit två yoggisar, en halv tallrik gröt och en vällingflaska totalt under dagen, somnade under vällingen i famnen. Men så länge hon dricker och kissar som hon ska är jag nöjd. Ska erkänna att min aptit senaste dagarna har inte heller varit på topp. Men det behver den inte vara hella när man är sjuk.

Men skriver som sist, hoppas den här natten blir bättre....känner mig inte så positiv dock. Märker att jag inte skriver om speciellt roliga dagar, och man kan ju undra hur mycke tmna kan skriva om två jäkla förkylnignar. Mycket uppenbarligen, men det kommer roligare tider....jag lovar!!!!

Om inte annat så fyller jag ju år på lördag, det är ju kul ;)
Det här var en kväll tidigare i livet som var värd att firas. Ingen speciell anledning, utan mest för att det gav en ursäkt för att ha roligt. Livet ser inte riktigt ut på det sättet längre. Kan inte säga att jag längtar tillbaka till gamla tider heller, skulle aldrig byta det jag har mot det. Däremot skule jag mycket väl kunna tänka mig att byta bort snoret, febern, hostan, värken mot det mesta just nu. Kan leva med att jag är krasslig, jag kan hantera det. Men se sin lilla tös dålig gör ont i hjärtat. Hela dagen har hon i princip tillbringat i mitt knä halvsovandes, snorandes eller jämrandes. Hon förstår inte varför hon mår dåligt, och man kan ju inte förklara för henne heller. Men jag får väl vara tacksam för att hon åtminstonne vill gosa när hon är sjuk. Så trots att vi båda är sjuka har det varit en ganska lugn och mysig dag. Dock så känner jag att mitt egna tillfrisknande går sakta då jag inte får någon ordentlig vila, men sånt är livet för tillfället. Bara att hoppas att natten blir lugn, att dottern inte behöver vakna allt för ofta för sin hosta, eller att jag för den delen slipper desamma.

Bli hemma imorgon med, känner mig inte fit for fight än, kroppen och hjärnan är inte på topp så att säga. Så det blir ytterliggare en dag i sunkkläder och oborstad hår. Tur att man har sitt på de torra, för i det här tillståndet och utseendet hade det varit svårt att fånga en karl. De hade sprungit härifrån skrikandes med rivmärken i parketten. Ett mirakel att sambon inte har gjort det än, men han börjar väl bli van, tacksam för det är jag.

Då dottern äntligen verkar sova hyfsat så ska jag passa på att krypa ner jag med. Får ta till vara på alla chanser till sömn nu, då både jag och hon sover skitkasst för tillfället. Sover väl en timme i stöten max. Antngen vaknar hon och är ledsen eller så vaknar jag av andnöd eller för att min hals försöker hosta upp maginnehållet. Mysigt värre.

GodNatt på er
Men idag får jag även sällskap av en lika sjuk dotter. Snoret flödar här, min hals är som ett rivhjärn och huvudvärken påminner mig om att jag faktiskt lever. Kan dock stå upp idag utan att det snurrar värre än TopSpin, så ljuset börjar skymtas i tunnelns slut.

När det gäller dottern, lite svårare att avgöra då hon inte är så villig att dela med sig verbalt av sin sjukdom. Hon är däremot väldigt givmild med att dela med sig av hostningar, snor och nysningar. Nosen på henne är alldels uppriven, rethosta som vägrar ge mig sig, slem kommer upp, ögonen rinner för att inte tala om snoret. Febere har vi båda två fortfarande. Hoppas på att lite alvedon ska råda bot på denna sak. Men har en svag aning om att både jag och dottern kommer vara hemma imorgon med...lite drygt.

Däremot på fredag så blir det sambon som är hemma om dottern fortfarande är visken, för jag måste få någonting gjort på jobbet denna vecka! Börjar känna att jag ligger efter nu...inte så konstigt då jag knappat har jobbt en hel vekca på hur länge som helst...jäkla dagissjuka...men det är väl sånt livet är med småbarn.

Nu dags att försöka roa dottern lite...så gott det går och så gott man orkar...
Låg och sov här i soffan i min feberyra när telefonen ringde vid halv tre tiden. Klart det var dagis som ville att jag skulle hämta dottern, då hon inte är piggelin. Så det var bara att försöka kravla sig ur soffan och hoppas på tt yrseln skulle släppa inom en snar framtid. Iväg och hämta ett mycket snorigt barn. Så det verkar inte bättre än att både jag och dottern har åkt på influensan eller nåt. Saknas bara att sambon gör oss sällskap här hemma bland snorpappret.

Från jag hämtade dottern till sex tiden så var hon enbart jätte ledsen, inget var bra, satt och halvsov i famnen hos mig samtidigt som tårarna och snoret rinner. Enda jag lyckades få i henne var lite juice, ingen mat, ingen välling. Stackars liten!

Nu för natten fick hon en alvedon, efter mycket trugande en halv flaska välling, sen la vi en planka under främre delen av sängen, så de blir lite lättare för henne att andas. Sen hur dagen blir imorgon är något jag fasar för. Inget kul med sjuka barn i vanliga fall, men när man själv är fullständigt däckad är det värre. Är det ingen förbättring varken hos mig eller dottern imorgon, vette sjutton hur jag ska orka. Men jag antar att man orkar för att man måste, finns inga alternativ till något annat. Men jag ska erkänna att jag inte längtar efter det.

Nu ska jag byta ut soffan mot sängen tänkte jag, ska även ta med mig täcket upp igen. Där ser ni i alla fall var jag ha tillbringat större delen av min dag. SOvandes eller halvsovandes under täcket i soffan.

GodNatt
Började känna av det redan igår, men tänkte att det sove rjag nog bort. Aj vad fel jag hade. Darrig i hela kroppen, muskelvärk, tjock i halsen, snorig och feber...kan ha glömt något.

Höll på att tuppa av efter 20 m promenad med hunden, så den stackarns ska inte räkna med allt för mycket motion idag. Dottern fick sambon köra till dagis, då jag kände att jag fixa inte att vara en lekmorsa idag. Hjärnkapaciteten går inte direkt på fullfart, svårt att ordna tankarna. SÅ jag lägger ifrån mig datorn nu och sätter på en film istället, som jag inte kommer hänga med i....suck...
Nä usch det hoppas jag verkligen inte att det blir, för det innebär att jag då kommer ha ont i halsen och vara skittrött hela veckan, och det verkar faktiskt inget kul.

Är ju ett tag sedan jag skrev här, men skyller allt på blogg.se, vägrar ta ansvar för detta!

I lördags hade vi städdag på dagis, gick väl hyfsad bortsett från vuxendagis mentaliteten. Var några familjer som inte var där, och varför de inte var det är mindre viktigt. Då är tydligen seden att man MÅSTE spara något städ till dem att göra en vardagskväll, bara för att sätta en ribba. Då menar jag, kom igen för fasen. Är det vuxna männsjor eller barn?? Vi var ju för sjutton kanske 15 vuxna där, borde inte så många vuxna bara kunna bete sig som vuxna. Tydligen inte. Jag tyckte at det är ju bara att göra klart de, så många som vi var så skulle de max ta en extra halvtimme. Men icke....suck

En annan tråkig händelse. Mitt barn bet ett annat barn hårt i kinden. Var tydligen inte första gången det hände heller. Det var inte så att hon högg eller attackerade. Såg snarare ut som hon tänkte gosa, och sen sakta bet ihop tänderna. Jäkla unge. Och det är tydligen enbart denna flicka som hon biter. Det gör det lite problematiskt för oss, då hon aldrig biter här hemma på oss alltså. Så hur ska vi få henne att sluta??? Tips mottages gärna!!!!! Det är inte det här jag vill att hon ska göra....men vet inte hur vi ska få henne att sluta, då vi aldrig ser henne göra det...

Nä, nu ska jag ta och kurera min onda hals med att sova...
Något konstigt har hänt med bloggen...

Mina inlägg försvinner, finns ingenting. Enligt blogg.se så har jag aldrig skrivit någonting heller...men det finns kvar på offentliga sidan va??? Man blir ju nästan lite orolig för fasen...

Jaja, om nu detta faktiskt blir publicerat så återkommer jag senare ikväll. Inte för att jag kommer kunna upprepa allt som har hänt, men någon godbit kanske dyker upp.

Ha de
Idag va det min tur att vara hemma med dottern. lite småförkyld och en massa äckligt gegg i ögonen. har dock lugnat ner sig en aning sen igår i alla fall, men hon blir hemma imorgon med. tycker det är onödigt att skicka iväg henne till dagis då det är fredag, bättre hon är hemma och garanterat är piggelin på måndag när det är ny vecka.

Sambon blir det som får njuta av en fredag hemma i lugnets vrå. Tckte jag hade lite för mycket som behövdes boka om imorgon, så smidigare om han tar det. Och som tur är har jag en sambon som tycker att det är självklart att dela på VaB och liknande.

Nu sover hönapöna, så jag ska passa p att röja upp efter förmiddagens bus och stök i huiset, och kanske leta rätt på kemeran. inte många kort tagna senaste tiden då den fick för sig att knalla iväg och lägga sig på ett mycket dumt ställe. Undrar var???
Idag va det min tur att vara hemma med dottern. lite småförkyld och en massa äckligt gegg i ögonen. har dock lugnat ner sig en aning sen igår i alla fall, men hon blir hemma imorgon med. tycker det är onödigt att skicka iväg henne till dagis då det är fredag, bättre hon är hemma och garanterat är piggelin på måndag när det är ny vecka.

Sambon blir det som får njuta av en fredag hemma i lugnets vrå. Tckte jag hade lite för mycket som behövdes boka om imorgon, så smidigare om han tar det. Och som tur är har jag en sambon som tycker att det är självklart att dela på VaB och liknande.

Nu sover hönapöna, så jag ska passa p att röja upp efter förmiddagens bus och stök i huiset, och kanske leta rätt på kemeran. inte många kort tagna senaste tiden då den fick för sig att knalla iväg och lägga sig på ett mycket dumt ställe. Undrar var???
Snart att dags att plocka fram pulkan här i skogen, det gillar jag! Älskar vintern och har inget emot att den kommer tidigt och kanske vara länge. Det blir så vacker ute, mycket ljusare och något besvärligare att ta sig till jobbet förvisso, men de kan jag leva med. Däremot så är det nog dags att byta till vinterdäck i helgen, känns som det vore en bra idé. Det är antngen det eller slira runt på vägarna som en full elefant.

något besök på vårdcentralen blev det inte, de sa egetnligen det vi redan visste. Tvätta med ljummet vatten och har de tinte blivit bättre efter helgen får vi komma in. men det verkar vara bättre redan idag, så är det fint imorgon blir det dagis och jobb på fredag. Hoppas ju på de, hemskt att se henne fullständigt igengrodd i ögonen, kan ju inte vara skönt. Men som sagt, llite bättre ´är det redan så hoppas på att det fortsätter på det hålle. Dock så har hon fått lite feber, ingen katastrof, en alvedon innan natten så ska nog det bli bra det med

nu skall det lagas mat här i huset, härligt att få lite tid tillsammans vid en tid som normalt aldrig händer längre. Får njuta av det så länge det vara...

Så ut till köket och trassla ut kedjan efter besöket här i tv-rummet och ortsätta med mina japanska kotletter
Usch, fy, blä stackars barn. Vaknade imorse och ville ha välling, helt igenmurad i båda ögonen. Helt förtvivlad var hon, kunde inte öppna ögonen alls. Tvätta tvätta tvätta med ljummet vatten, sen var det bra en liten liten stund. Ushc!

Så idag är jag på jobbet, sambon är hemma och får ta vårdcentral och allt annat roligt. Imorgon blir det skiftbyte, då stannar jag hemma och fredagen får bli en livlig diskussion imorgon. Inte för att ingen vill vara hemma, tvärtom båda vill vara hemma på en fredag hahaha Men en dag i taget. Håll tummar och tår för min lilla höna att hon får några ögondroppar eller dylikt idag så det går över snabbt!!
Sjukstuga kanske är att ta i en aning, men hemma kommer tösabiten att vara hur som helst. Hon har åkt på ögoninflammation, sicken skit. det kliar på stackarn och kommer en massa geggamoja ur ögat hela tiden. Syntes ingenting i morse, så jag lämnade av henne på dagis som vanligt. Sen hade de ringt till sambon vid tvåtiden och berättade att hon hade fått det. Så imorgon är sambon hemma, jag på torsdag sen får han ta henne på fredag med. Så inget mer dagis en här veckan med andra ord.

Övrigt, inte mycket händer...jag är trött i kropp och själ, skulle behva sova ett dygn i sträck tror jag. men det får vänta tills pensionen antar jag. Orkar inte städa, tvätta eller något. All energi för tillfället går åt till att göra allt det nödvändiga, mycket mer händer inte för tillfället tyvärr.

Har inte ens något intressant att skriva märker jag, så jag tar och titta lite på film istället, och hoppas på at tjag håller mig vaken längre än en halvtimme.

Här kommer lite bilder på snyggingarna i studion hahaha



Söta underbara dotter!





Och så underbara glada flicka med sina ursnygga kängor!



Barnets moder då





Mor och dotter!



Tre generationer kvinnor :)

Var några bilder till, men datorn tycker tydligen att de bilderna är för stora för att laddas upp (mupp!).
Men här har ni oss med ett utseende som aldrig kommer inträffa igen, ser ju inte så anskrämliga ut, nästan förvånad!

i brist på fantasi är det valet av rubrik idag.

I fredags åkte vi fem fina damer till Göteborg ju för att fotograferas. Jäkla vad snygga vi blev! tyvärr då min dator inte samarbeta längre, kanske snart dags att begrava denna burk, kan jag inte visa de snygga bilderna. Men lägger upp dem imorgon när jag är på jobbet istället, så ska jag visa allmänheten de tre vackraste damerna på denna jord, ingen självdistans här inte men däremot full av ironi haha Det var en sjukt kul dag hur som helst, men jäkla vad trötta vi varnär vi kom hem.

Det bästa var nog trots allt att komma hem. Sambon hade jobbat hårt medans restrande ur hans familj befann sig utanför bygränsen. Huset städat, tända ljus överallt, nyduschad och nyrakad! så härligt att slippa komma hem till ett kallt stökigt hus.

Igår vankades det sävsjöbesök, eller rättare sagt det var jag och dottern som besökte storstaden fö att träffa Alex och kusin med bihang. Tog en fika på stan, hade så kul. nivån var mycket mycket låg, precis som det ska vara. synd bara att dessa träffar inte sker mer frekvent.

idag har det sovits bland det kvinnliga könet i huset, det manliga har rivit väggar. Duktiga han, inte så duktiga oss. Men det var skönt och välbehövligt at sova middag en stund eller tre timmar?!

ushc, fortfarande trött, hur är det möjligt? Tar nog en dusch och sen kryper upp till en mjuka madrassen där uppe...
Nu har jag tagit helg, för imorgon är det semester som gäller. Kvällen har ägnats åt att plocka bland kläder och en massa till kläder. för imorgon bär det av mot göteborg, där skall vi fotograferas av proffs, KUL! De blir jag (så klart, annars vore jo konstigt), dottern (självklart), mor min, lilla kusin med dennes morsa. Det blir alltså en riktig feminin dag i Götet.

Tänkte jag kunde få ett riktgt bra kort på dottern, sedan ett kort på henne, mig och mor min. tror dottern kommer uppskatta det när hon blir äldre, att ha ett kort på oss alla tre. Ja vi får se, fotografen har ju helt klart en´utmaning framför sig. Hade han vetat om den här pärsen som kommer imorgon hade han nog sjukskrivit sig!
kanske ska förklar det här. jag är väldigt ofotogenisk, dottern kan jag inte utala mig om än, men med dessa gener så kommer hon inte ha något bra att vänta tyvärr. För då kommer vi till mor min, hon är den värste av oss alla. Det är en utmaning och mycke tur som ligger bakom bra kort på henne. Haha Men det vore väl fasen om inte en proffsfotograf skulle kunna göra oss snygga och vackra för en dag :D

Kul ska det bli hur som helst!!!

Nu ska jag stryka klart våra kläder, sen hopp och skutt in i duschen, ut med doggelito, slänga in lite ved på elden, glömma hälften. Ddärefter går jag och lägger mig så jag kan vakna pigg inför morgonstressen, då allt ska göras som jag kommer strunta i ikväll :)
Telefonen ringer när man sitter i möte, sämsta tänkbara dagen på hela månaden för mig att lämna jobbet. Snälla grannen går ut med hunden mitt på dagen, idag var inte hundjäkeln hemma?!?! Hundfan har alltså dratt ut genom kattluckan, när har jag inte en aning om. Sist jag såg honom var klockan halv sju på morgonen. Men jaha, hunden kommer inte heller när hon ropar. vad göra, jo bara att sätta sig i bilen och åka hem för att leta efter en väldigt väldigt billig hund! grejen är att vi bor ganska nära en trafikerad väg, kör många långtrådare och välidgt fort. hunen blir platt under sådan maskin!

Kommer hem, hittar hunden nere vi kyrkan, hunden har fasen inte ens vett att skämmas ordentligt, utan oj vad skoj, matte kom hem för att busa med mig. ja de kunde han ju tro!

Nu sitter han och tittar bedjande på mig medans sambon är iväg för att köpa ny kattlucka!

Dottern har lärt sig att starta dvd-spelaren och trycka in luckan....duktig? Nja...ganska irriterande när man faktiskt vill se något på tv...
till exempel: hunden tycker tydligen om råa morot?! Hade inte en aning om det tidigare.

Inget att förvånas över egentligen, mest irriterande...forsar vatten i källaren men inget i kranen. Ska det vara så?

Jaja, det löser sig väl. Får ringa rörmockaren imorgon och ta reda ¨på vart han tog vägen egentligen. För nu är det ytterliggare något som måste fixas. Så ja, det är väsentligt att han kommer hit snart, det också att det är minus ute på nätterna. minus ute betyder kallt inomhus på morgoenen och när man kommer hem. Varmt och skönt framåt åtta nio....stackars barn, får aldrig uppleva ett varmt hem. Som sagt, dags att komma hit nu rör mockar man!!!

Ikvcäll har vi sen matlagning här, det enbart för att jag blev akut sugen på klyftpoatis, kött och kvibillesås!

Ha de för nu skall det lagas mat och tvättas lite...
Även denna dag har ju gått...och massa har hunnits med.

Dammråttorna under sängen är äntligen utrotade, på tiden, för har en svag aning om att de hade börjat attackera inom den närmsta veckan. Och det hade varit svårt att förklara på nästa bvc tid. Varför städar jag övervånigen mer sällan än undervåningen?? Oansvariga morsa!!!

Halva gräsmattn är räfsad, anledningen till att hela inte är räfsad är att dottern var så snäll och tänkte hjälpa sin gamle trötta mor. Dock så är barne något  ouppfostrad eller har bara svart humor. hennes idé om hjälp var att slänga sig i varenda lövhög och sen sparka ut den...jäkla unge! Men vem kan bli sur, hade lust att göra samma sak ju! Så de blr nog inte bättre i trädgården det här året. Men det är nog ingen som lider för de.

Håller fortfarande på att tvätta, hösttvätt, tvättar ALLT. Även gardiner faktiskt, kanke på tiden att man gör det en gång om året i alla fall? Och nu ska jag sätta igång och göra en potatisgratäng med kotletter som hela familjen ska mumsa på om ett par timmar!
Har varit en helt underbrt härlig dag. Hela familjen har varit hemma och njutit av at inte behöva göra någonting annat. Vädret har varit strålande, plus att det är så vackert utomhus nu med alla färger!

Dagen började med en långpromenad med hunden och utan barn, skönt ibland att få en stund för sig själv med. Sen vidare hem för att göra oss iordning för City gross. Storhandling stod på chemat, där vi även lyckades inhandla en julklapp til dottern. Bord och fyra stolar som kommer passa perfekt i hennes rums sen när det är klar. Vita trämöbler som faktiskt var billligare där än på Ikea. efter denna resa så är både kyl och frys fyllda till bristningsgränsen, vilket jag tycke är skönt...gillar inte eko, vill ha alternativ hemma.

I biln hem däckade lilltjejen fullständigt, var bara att lyfta över henne till sängen när vi kom. Så jag och sambon passade på att städa av i huset under tiden, gå så mycket fortare att göra det när hon sover. När hon väl vaknade packade vi ihop oss och gick iväg på en riktig höstpromend. Tiitta på kor och hästar, hälsa på mormor och morfar, bli pussade av hundar. Dottern ville helst köra vagn själv, och det fick hon så klart!

Dagen har som sagt varit härlig, men som alla andra dagar så är det ju alltid något som ska strulas. Detta nträffade då när vi kom hem, sambon ställde sig och diskade. mycket bra beslut av honom eftersom vi inte hade några rena vällingflaskor. Dår går en proppjävel! Kanske inte så farligt tyckte ni,jodå om man ine har rätt ampere hemma. Kanske fortfarande inte så farligt tycker en del, bara att tända ljus där det blev mörkt. problem ett: Vattnet försvann på den proppen...svårt att göra välling, övertrött dotter, ingen bra kombination. Problem två: tvättmaksin och torktumlare var igång. Problem tre: även frysen som då var fylld till bristningsgränsen går på den proppen. INTE kul! Jaja, fick tag på en ny propp med rät ampere av snälla Vladde. Jippie, efter en timme ungefär så funkar allt igen. Yes slappnar av och sätter igång alla maskiner igen. Frid och fröjd en tjugo minuter kanske...dottern har dock hunnit krypa till kojs nu. Jadå då går proppjäveln igen!!!!

Jag är så förbannat trött på strul!

Men nu var inte meingen att detta ska ta överhand av det postitiva i de här inlägget. För trots de mindre strulet på kvällen har jag haft min bästa lördag på så länge!!!!!

Ny ska vi titta på arkiv X!

GodKväll
Som vi har längtat efter en här dagen, och de närmsta för den delen. Att bara få vara hemma och njuta av sin familj. En helt underbar känsla!

Dagen annars har varit riktigt ok, trots att det är slutet på en arbetsvecka så känner jag mig väldigt pigg, lite märkligt kanske. Men tror det är vetskapen att man inte behöver ställa klockan på halv sex imorgon bitti. För imorgon har vi en mänsklig väckarklocka, men den brukar inte starta så tidigt i alla fall.

Ha varit ute på en långpromenad med dogge och granne ikväll, ätit taco och tittar på film. En helt ok fredag kväll, och det bästa är att hela helgen är framför mig nu

Nu ska jag återgå till en av mina favoritfilmer....visas på femman just nu....Mask!
Och det var mycket välbehövligt så som magen min har skrikit efter mat sen frukost ungefär. Kan förvisso bero på att jag inte åt någon frukost?!

Annars, mycket piggare idag....jippie! Sen bara att hoppas på att den piggheten och energin finns kvar när jag kommer hem med. Det är däremot mycket tveksamt. Lär väl däcka i soffan precis som vanligt.

JAg är en stor förespråkare av höstrusk...men till och med jag tänker erkänna att man itne blir piggare av sådant här väder. kan det ha något att göra med att jag egentligen inte jobbat heltid på ca fyra år vid den här tiden på året. Kanske helt enkelt bara inte kommer ihåg hur trött man är när man jobbar och det är mörkt ute? Ja det kan nog vara så. Så den här tröttheten är nog egentligen något helt normalt. MEn som sagt, idag är jag pigg!!!

Nu ska det tydligen bäras bord, slut på lunchen antar jag!
Har inget att skriva...

Så varför gör jag det ändå??

Borde ställa mig och stryka, med största sannolikhet kommer jag inte göra det. Mest synd om mig och dottern som får gå med skrynkliga kläder.

Det är varmt och skönt i huset ikväll i alla fall, som omväxklings skull. Är dock för trött för att jubla.

Himla tur för hunden att han är på kollo, för här hade han inte fått mycket motion kan jag lova

inget vettigt innehåll ju..varför fortsätter jag då skriva???

Nä, nu skiter jag i de och går och lägger mig istället....


GodNatt
Hade kunnat gå och lägga mig för två timmar sedan, och slocknat i samma sekund som jag la huvudet på kudden. Men gjorde jag de? nädå, sitter fortfarande uppe och kämpar med att hålla ögonlocken uppe.

Detta främst för att jag tänkte ta en dusch innan jag gick till sängs. Tycker det är en klok idé då jag bokstavligen stinker apa. Men pannjäveln har ju inte kommit upp i temperatur än....suck....

En sak att se fram emot är i alla fall helgen som kommer. För första gången på väldigt länge så har vi ingenting planerat, och det ska bli så skönt att bara få gå hemma och skrota. Umgås hela famijen, kanske ta en tur till badhuset, göra klart höststädningen i trädgården. Ha en allmänt härlig helg! Jag längtar, trist bara att det bara är tisdag...menman har i alla fall något trevligt att se fram emot.

Nu dags att slänga i lite mer ved i pannan så jag slipper få istappar i håret när jag duschar och därefter godnatt!
Nja, kanske inte riktigt övergiven, men ensam är jag allt. Hunden har åkt till familjen Lindemann och kommer hem igen på fredag. Dottern hon sover gott...helt slut var min lilla älskling. Katterna håller sig undan och sambon har inte kommit hem än. De tråkigaste är att sambon tydligen skulle jobba så här hela veckan utom onsdag. så det blir en del ensamma kvällar framöver, men men jag överlever.

Elden är nu tänd i pannan, och värmeljus för mysbelysning. Så ska knalla iväg och koka mig en kopp te och plocka fram boken. Dock så har jag en svag aning om att jag sover tre sekunder efter jag krypit upp i soffan. Trött är väl ordet att beskriva det, känns lite jobbig med tanke på att det faktiskt enbart är måndag...många dagar kvar innan det är helg igen.

Förresten, det är sjukt irriterande att behöva hämta saker på trappen hela tiden, deta bara för att dotern har lrt sig att slänga ut saker genom kattluckan.....AHHHHHH....jag hittar alla dess möjliga olika saker utanför. Som till exempel: duplo, skor, gosekanin (som hon för övrigt blir tokig själv över, då hon kommer på att hon saknar den), visp, strumpor (hennes och mina), hundmat, schampoo...ja hallå eller...fortsätter hon så här kommer folk tro att vi har loppis på trappen!!!!

Efte lite ytterliggare svamlande går jag nu och kokar mitt te!
Ja på så många sätt. Har varit en härlig dag måste jag säga.

Verkar som det löser sig på något sätt med jobb, om inte annat att jag få sex månader till efter nyår. Hoppas på det!!!

det här har varit en bra dag på så många olika sätt, går inte riktigt beskriva. Nu ikväll väntas det en tjejkväll, då sambon tydligen skulle bli sen hela veckan. Sen åker ju hunden på kollo med en vecka, så då blir det verkigen tjejkväll. De enda av manligt kön som kommer vistats i huset är ju katterna, fast å andra sidan är jag ganska övertygad om att de är homosexuella, så då är frågan om de egentligen inte är mer flicko än pojkar trots allt. Menar, katter är antingen homo eller dramaqueens, något är det ju!

Så jag och dottern blir de en vecka plus tre små monster!

nu blir det duplo resten av kvällen!!!

Ha de gött!



Jag älskar det här kortet på dottern! Full i bus är hon på¨kortet! Men jag ser hur fort tiden går, varken mössan eller jackan passar längre, plus att jag är rätt säker tt dottern inte kunde gå vid tiden för fotot. Det går så fort alltihopa, snart slänger hon väl igen dörren här med ett bra och skriker att hon hatar en. Bäst att passa på att njuta nu då förstår jag hahahaha

Den här helgen har gått så fort, har ju inte gjort en fjärdedel av vad jag hade tänkt...suck.

Igår var vi och firade världes bästa farfar, tjocka släkten deltog. En mycket trevlig kväll! Dottern var så söt i fin plisserad (heter de så?) svart klänning, strumpbyxor, fina svarta kängor och rosett i håret, min lilla sötnos. Modern till barnet fastnade aldrig på bild, och lika bra var väl de....lika fotogenisk som ett kylskåp. Dottern fastnade något bättre i alla fall, kanske komme upp en bild imorgon eller nåt på henne. Kvällen bidde sent, idag har vi varit sletna och trötta....sånt man får leva med antar jag.

Lite bidde gjort i alla all fall idag....trädgården har fått sig en putsning inför vintern...finslipet kommer nästa helg antar jag. Tvätten har blivit tvättad, maten lagad och mycket lek. Men egentligen är de ju ingenting vi har hunnit göra inser jag nu. Utav den anlédningen kommer vi heller inte åka bort nästa helg som planerat, utan vi ska stanna hemma och bara njuta av livet i skogen. Behöver lite tid tilsammans, då vi aldrig träffas längre sedn sambon började jobba.

Förresten, jag ska få en Tösen om sambon får en Loke, bra deal eller hur?!?

Världens mest meningslösa besök kom förbi idag. Kommer in i huset, säger tre ord och går sedan och lägger sig i vår soffa ör att sova en timme och därefter åker....han blir alltså bara märkligare och märkligare...varför då överhuvudtaget komma alls?

Ja skit samma....sånt är väl livet de me....

Veckomeny i alla fall för veckan som kommer:

Mån: Spagetti och köttfärssås
Tis: pytt i panna och stekt ägg
Ons. Fläskpannkaka
Tors: Krebinetter
Fred: Under diskussion fortfarande...men lutar åt taco eller hemmapizza...

Lyckades tydligen få in många ämnen här i samma inlägg, så går de när man inte uppdatera som man borde. Nu ska jag strax gå ut me doggelito, och sen ska jag krypa till kojs med min bok...

God Natt
som jag har längtat efter denna dag!!! Har varit så trött hela veckan, och jag misstänker att sambon har varit ännu tröttare, då han har åkt innan mig och kommit hem många timmar senare. Så har en svag aning om att det kommer vara två snarkande vuxna människor i soffan tidigt ikväll.

Jag kom hem tidigare idag, tidigare än planerat. Mycket skönt, har hunnit helghandla lite, städa av och hämta dottern på dagis innan två. Helt otroligt!! Och klockan är bara halv fyra än så länge.

Just nu väntar jag på att dottern ta en eftermiddagslur så jag kan få göra desamma...känns behövligt.

Ha en härlig fredag, jag återkommer nog unde kvällen igen...om jag inte sove då!