underbara dag!

0kommentarer

Har varit en helt underbrt härlig dag. Hela familjen har varit hemma och njutit av at inte behöva göra någonting annat. Vädret har varit strålande, plus att det är så vackert utomhus nu med alla färger!

Dagen började med en långpromenad med hunden och utan barn, skönt ibland att få en stund för sig själv med. Sen vidare hem för att göra oss iordning för City gross. Storhandling stod på chemat, där vi även lyckades inhandla en julklapp til dottern. Bord och fyra stolar som kommer passa perfekt i hennes rums sen när det är klar. Vita trämöbler som faktiskt var billligare där än på Ikea. efter denna resa så är både kyl och frys fyllda till bristningsgränsen, vilket jag tycke är skönt...gillar inte eko, vill ha alternativ hemma.

I biln hem däckade lilltjejen fullständigt, var bara att lyfta över henne till sängen när vi kom. Så jag och sambon passade på att städa av i huset under tiden, gå så mycket fortare att göra det när hon sover. När hon väl vaknade packade vi ihop oss och gick iväg på en riktig höstpromend. Tiitta på kor och hästar, hälsa på mormor och morfar, bli pussade av hundar. Dottern ville helst köra vagn själv, och det fick hon så klart!

Dagen har som sagt varit härlig, men som alla andra dagar så är det ju alltid något som ska strulas. Detta nträffade då när vi kom hem, sambon ställde sig och diskade. mycket bra beslut av honom eftersom vi inte hade några rena vällingflaskor. Dår går en proppjävel! Kanske inte så farligt tyckte ni,jodå om man ine har rätt ampere hemma. Kanske fortfarande inte så farligt tycker en del, bara att tända ljus där det blev mörkt. problem ett: Vattnet försvann på den proppen...svårt att göra välling, övertrött dotter, ingen bra kombination. Problem två: tvättmaksin och torktumlare var igång. Problem tre: även frysen som då var fylld till bristningsgränsen går på den proppen. INTE kul! Jaja, fick tag på en ny propp med rät ampere av snälla Vladde. Jippie, efter en timme ungefär så funkar allt igen. Yes slappnar av och sätter igång alla maskiner igen. Frid och fröjd en tjugo minuter kanske...dottern har dock hunnit krypa till kojs nu. Jadå då går proppjäveln igen!!!!

Jag är så förbannat trött på strul!

Men nu var inte meingen att detta ska ta överhand av det postitiva i de här inlägget. För trots de mindre strulet på kvällen har jag haft min bästa lördag på så länge!!!!!

Ny ska vi titta på arkiv X!

GodKväll

Kommentera

Publiceras ej