Jisses, senaste dagarna och bara flugit förbi!

 - Borttappade nycklar...funna i en leksaksbil bredvid en dotter med en väldigt oskyldig uppsyn.
 - Beställda förlovningsringar - dyra (allt är väl förvissso relativt) men fina...blir även en snygg text i dem
 - Bilbarnstol är inhandlad - kan ju vara bra att ha två när vi är två som kör till dagis
 - 30 års kalas avklarat - KUL!
 - Jobbat över - blä!
 - Nästan hostfria - Jippie!!
 - Ett stycke hund är hämtad - Tur de, så nu är familjen komplett för stunden igen.
 - Införskaffat pengar från försäkringsbolaget - tur de annars hade vi nog fått svälta denna månad, alternativt stulit fågelmaten utanför fönstret
 - Släpat en frusen bil enbart för att konstatera att bakhjulen sitter fast!! En natt i grannens garage och en smekning av släggaren så rullar alla fyra hjul nu

Ja detta var en del som vi har pysslat med i helgen, har även hunnit med att sova en hel, för att inte tala om dricka dricka dricka. Är konstant törstig hela tiden! Är dock tveksam till att jag lyckats kissa ut 75 liter vätska denna helg. En misstanke har börjat slå rot i min hjärna att jag kanske möjligen har börjat samla på mig vätska, fasen me säger jag för de om det nu är så. Slapp det helt med dottern, och hade hoppats på en upprepning den här gången.

Projekt pågår att få dottern att vara vaken längre på kvällarna med förhoppning att hon sover längre på morgonen. Tyckte det kanske var lite lämpligt då hon inte behöver gå upp tidigt på morgonen längre, och sambon behöver sova på morgonen, och jag är på jobbet. Hittils har det gått över förväntan, men egentligen borde jag inte vara förvånad. Hon har ju lite att brås på!

Nu återgår jag till familjen annorlunda!

Här kommer då en magbild för v. 20+1, dock så upptäckte jag att det var förbaskat svårt att fota sig själv. Testade att ta kort i spegeln, men så vida ni inte är intresserade av ett stort ljussken så är det här de bästa jag lyckas åstadkomma. Får nog be sambon ta ett kort imorgon för att försöka kompensera upp det här. Kan säga att jag känner mig inte speciellt gravid idag, mest fet, ungefär som en flodhäst. Men så här ser den ut idag i alla fall.



För att visa hur vårt vardagsrum ser ut när dottern har fått tillbringa fem minuter själv där, så kommer den här bilden.



ALLT är framsläpat! Tur att hon är lika tjänstevillig till att plocka ihop leksakerna innan hon går och lägger sig.

I brist på godis är jag nu inne på min tredje glassbåt. Så en vild gissning är att jag kommer gå upp en "aning" mer den här graviditeten. Bara att hoppas på en lika bra viktminskning som med dottern. Enda tråkiga är ju att jag kommer få gå hela sommaren utan att bada i sjön och se ut som ett sladdrigt fetto.

Har suttit och lekt lite, vilket resulterade i ny bild på bloggen, om det blev bra eller inte säger inget om. Men jag har gjort det alldeles själv. Nästa experiment är att koppla in gamla datorn så jag har lite fler bilder att leka med. Men för stunden får det se ut så här tror jag.

Inatt har vi sovit ganska hyfsat faktiskt. Har påbörjat kur med bricanyl igen, vilket verkar fungera lite i alla fall. Dottern är bra mycket piggare idag, inte riktigt den tjejen jag känner, men nu ser man henne skymta fram ibland. Morgondagen kommer tillbringas hemma, för att ge henne en sportslig chans att återhämta sig ordentligt. Barnet är ju helt slutkörd. Inte så kontsigt om man itne har sovit på flera nätter, coh sen full rulle på dagarna. Inatt sov hon i sexton timmar, med enbart tre små stunder som hon hostade så förtvilvat att tårarna kom. Så en dag till hemma känns ganska klokt, så hon får sova ikapp lite.

Senare under kvällen kommer det upp en magbild me, denna gånger tänker jag även göra det jag skriver :P

Nu skall det badas här hemma...
Ahhhh vilket jagande...men har världens bästa svärmor!!!

Så här är de, dottern har en fruktansvärd hosta på nätterna, har haft senaste två nätterna, den blir värre och värre hela tiden, vi har inte sovit speciellt många timmar kan jag säga. På eftermiddagarna ovh kvällarna är hon jätte ledsen konstant tills hon kommer i säng. Vilket antagligen är en kombination av att hon är trött (såklart) men sen gör det nog även ont i halsen på liten. Ringa vårdccentralen imorgon, se om vbi kan få ut lite mer bricanyl eller något annat magiskt i flaska. Hur som helst så kommer min svärmor hit imorgon, så jag kan åka in till jobbet några timmar och fixa sådant som inte gick att avboka, sen är det jag som är hemma resten av veckan. Blir en riktig tjejvecka då sambon jobbar borta och hunden är på kollo. Just nu hoppas jag bara på att vi får sova mer än tre timmar denna natt.

Idag har jag även gott halvtid med lillbebisen, hade tänkt bjuda på en magbild, men då jag inte hittar kamerarn får ni snällt vänta tills imorgon då jag går in i v  21...otroligt vad fort tiden går!

Nähä, ner och elda igen, behövs då det var 13,1 grader när vi kom hem ...inomhus!!!

Tänker gnälla nu. Jag är trött, ¨på uselt humör och börjar bli sjuk. Känns ju jätte bra med tanke på att jag är själv på jobbet nu för tiden, funkar inte riktigt att vara hemma då. Dottern har även hon varit på ett uselt humör senaste två dagarna, har svårt att sova, ledsen och grinig oh vill inte äta. Är det smittsamt tro??

Önskar bara hormornerna kunde lugna ner sig, är tröttsamt att vara så jäkla ostabil i humöret hela tiden. Jag är trött på att vara trött....suck...

Sa ju de, ett jäkla gnäll inlägg.

Så för att försöka göra något åt en av dessa saker, ska jag i säng jäkligt tidigt ikväll och bara hoppas att barnguden där uppe är snäll inatt och låter barnet sova...
Har varit och hälsat på vår nya bymedlem. Så liten så liten, hävdar bestämt att så liten har inte min dotter varit!!! Känns som en evighet sedan man höll en bebis.

Men herregud vad gott de luktar och vad söt han var. Inte så att man längtar mer nu, nä då, inte alls. Men vad som blir roligt är att vi kommer vara mammalediga samtidigt i sommar och i höst, känns bra att ha någon mer här ute som kommer gå och skrota :) Men hur som helst, ett stort GRATTIS till er underbara lille pojk!

Bebisen som befinner sig bland mina organ och skvalpar omkring gör sig mer och mer påmind, vilket jag tycker är helt underbart, nu börjar man faktiskt känna sig gravid och det börjar synas för omvärlden med. Känns bra tt det inte bara ska vara mitt humör som är kännetecknet!

Dottern däremot, inte helt piggelin ikväll, så sambon blir hemma imorgon, för säkerhetsskull om inte annat. Tror varken han eller hon klagar över det arrangemanget, och då kan jag åka iväg på utbildning i lugn och ro, och behöver inte oroa mig för att de kommer ringa ifrån dagis. Så ett bra upplägg för oss alla. Sen att det dessutom innebär sovmorgon för min del är ju bara guldstjärna!

Nu vattna blommorna, för vi har visst vatten i huset igen!

GodKväll
Karln har stängt av vattnet i huset för att böka i tvättstugan. Mycket bra tat han gör de, men man inser hur mycket man behöver vattnet till. Ja till exempel toalettbesök är fasen så mycket trevligare om man faktiskt kan spola. Tänkte jag kunde passa på att vattna alla ledsna och halvdöda blommor, men vet ni vad, då behövs ju vatten. Kan inte tvätta berget av smutsiga kläder. Det här kommer sluta att vi kommer få gå till dagis och jobb imorgon i pyjamas, kan inte laga mat heller så vi får nog svälta istället...Alternativet är ju förvisso att gå ut och hämta in snö för att smälta, men det känns en aningen drastiskt och så desperat är jag faktiskt inte!

Nä, så istället så lägger jag mig i soffan och lyssnar på när karln jobbar och sliter!
Jag är trött, sur (börjar gå över dock), vill helst gå och gräva ner mig någonstans och vakna upp i sommar någongång. Usch, har verkligen inget vettigt att skriva just nu...känner ingen motivation för de, kan inte riktigt fokusera tankarna för att lyckas prestera någon logisk text här, så jag väljer att skita i det helt enkelt.

Tänker kolla lite på tv istället, gå ut med hunden om ett tag och sedan gå och lägga mig så kanske man är sig själv igen imorgon bittti. Men man känner sig lagom tragisk som planerar att gå till sängs halv tio en fredag kväll, men jag väljer att skylla på gravidhormonerna!

Tack och godnatt!
Är helt slut i huvudet, och veckan är inte ens slut än. Men det är bara fyra månader kvar...sen får jag vara hemma ett år minst i alla fall. Så snacka om att nedräkningen är igång!

Positivt är att idag har jag kännt av bebisen mycket mer än vad jag har gjort tidigare, och det känns riktigt bra. Däremot är det fortfarande mer dämpande rörelse, men antar att det är så när moderkakan valde att placera sig där den gjorde. Det som är något mer negativt är ju att halsbrännan har nu dykt upp, inget behagligt....bläääää tur att jag har köpt hem lite preparat på detta, för något säger mig att de kommer gå åt som smör i solsken.

Nu blir det lite masterchef, sen blir det nog sängen för mig, tröttheten hänger tyvärr kvar i kroppen...när ger de med sig???

GodKväll
Senaste veckan är verkligen full av överraskningar. En liten ny bymedlem har kommit till världen, så grattis kära grannar till er underbart söta pojk!

Sambon kom även hem idag och meddelade att han fått nytt jobb. Jippie! Ett jobb med fasta arbetstider och mycvket bättre lön, känns helt underbart för framtiden!

Så ja, mycket positiva saker händer nu, detta innebär ju även att dottern behöver gå mycket mycket mindre på dagis, fyra halvdagar istället för fem heldagar, lite skillnad!

Nu har käre barnet gått till sängs utan stövlar, så då är det läge för mig att hämta lite godis att stoppa i denna hormonstinna kropp!
Det var ju några dagar sedan jag skrev här, finns en väldigt bra förklaring till detta.

Jag är numer förlovad med världens bästa karl!

Älskade sambon överraskade mig fullständigt i lördags på så många sätt. Hur är enbart för mitt minne att bevara :) Men en ring på fingret har jag, om än en oäkta så länge. Ska välja ut riktiga ringar när vi åker till staden nästa gång. Det jag kan säga är att jag är helt klart en av världens lyckligaste kvinnor just nu.

Något bröllop blir det dock inte än på ett tag, som tidigast har vi pratat om sensommaren, hösten 2012. Detta pga ekonomin för närvarande, sen hade jag tänkt trycka ut en unge till i sommar, och för det tredje så vill jag ha mina barn med på den dagen :)

Ville bara dela med mig lite av min lycka!
Sitter här framför disneydags, ganska mysigt faktiskt. Karln är ute och skottar snö eftersom vi tydligen behövde 15 cm till här i byn. Lite senare under förmiddagen kommer barnets farmor och farfar för att hämta henne. Där ska hon sova tills imorgon. Anledningen är så här, jag och sambon har planerat att rensa ur hennes framtida rum fullständigt, riva det som skall rivas och börja isolera taket där inne. Detta skall hinnas med innan morgondagen. Då kändes detta som en väldigt väldigt bra idé. Just nu börjar jag tvivla...hur fasen tänkte jag där! Har redan lust att gå upp och dra täcket över huvudet.

Just de, ved skall bäras in med då det eka tomt i pannrummet!

Har ingen lust, måste men vill inte. INgen som har ett nybyggt hus åt mig att flytta in i istället??

Bläää....positiva är att jag och sambon har mutat oss själva med att spela lite guitar hero för första gången på¨ett och ett halv år ikväll!

jaja, dags att börja packa dotterns saker...
Något skumt pågår här. Igår försvann det mat! Hade köpt hem mjuka våfflor (äckligt) till sambon, han öppnar paketet och sedan går ner till pannrummet. När han återvänder är tre av dem borta. Kanske inget mysterium tänker ni. Men jodå det är de...hunden är oskyldig för han satt i mitt knä, därmed är även jag oskyldig. Barnet låg och sov så henne kan vi inte anklaga. Helt övertygad om att han ha lagt dem på något bra ställe när han gick iväg, men kan för allt i världen inte hitta dem. Börjar misstänka att karln har käkat upp dem och sedan glömt bort de. Han förnekar envist!

Så antingen har jag en karl med alzheimer light eller så kommer vi hitta tre mögliga våfflor någonstans i huset i vår...

Någon som har en idé?
I den här familjen är vi väldigt intresserade av matlagningsprogram har jag insett. Just nu är det masterchef på tv, och både jag och sambon sitter som lklistrade. Men mycket av den typen av program går!

Dottern därmeot har gått och lagt sig, hon får inte titta på sådana program. Vill ju inte att barnet ska börja förvänta sig sådan mat i detta hus! Sen att hon gick och la sig allmänt blåslagen är en helt annan sak. Så går det när man tror att man är odödlig och lite allmänt klantig.

Så här sitter jag, som en jäkla soffpotatis, får man skylla på att man är gravid? Har inget intressant att säga...så jag skiter i det här nu. Återgår till tvn och saften istället...

En mycket spännande morgon! Jag och sambon lämnade av dottern på dagis, sen for vi vidare mot staden för att kolla till skrutten i magen. Lika häftigt som första gången att få se bebisen på bild. Kön vet vi inte, men jag har mina misstankar, men väljer nog att behålla dem för mig själv ett tag till. Det var en lugn skrutt till skillnad från dottern. Bebisen sov sig genom hela kollen utan några planer på att vakna trots ihärdiga försök av barnmorskan. Knäna uppe vid axlarna dessutom, så måtten blev nog sådär haha. Fick även reda på att jag har moderkakan i framkant, vilket kan ju förklara varför jag inte har kännt av bebisen så mycket...7

Nu längtar jag ännu mer till sommaren! Just de, blev flyttade tre dagar, så nu är det officiella dagen den 14:e juni!

Filmdags!

Jag kan verkligen inte föstå varför man ska gå runt och vara orolig, borde man inte ha lärt sig något? Jag måste vara dummare än tåget. Sen jag kände av bebisen första gången så sitter man bara och vänta på att det skall kicka till igen, har det gått "för" lång tid blir man nervös. Minns denna korkade känsla med dottern med. Som om inte bebisen skulle sova någon gång eller? För bebisar sover ju verkligen ingenting på dygnet. Sen ska vi även på ultraljud imorgon bitti, är till och med nervös inför detta. Jag vet inte varför jag är nervös egentligen, eller rättare sagt för vad. Men men, det går ju som det går, inte direkt att man kan påverka något i alla fall.

Över till något helt annat. Funderar seriöst på att börja åka skridskor på morgonpromenaden med hunden. Ren jäkla isgata är halva rundan. Känner mig som bambi på is. Benen far åt alla håll och kanter, och när till och med hunden halkar varannat steg så börjar jag inse vitsen med gammelskor....alltså broddar. Funderar starkt på att skaffa de!

Nu ska jag äta en jäkla massa godis, för visst var det lördag??
Ja inte fasen är det min vikt i alla fall, inte ens min stortå väger så mycket, det är heller inte bebisens framtida vikt vid en förlossning (hoppas jag verkligen i alla fall!), inte heller är det så mycket dottern väger (som tur är). Däremot har man tydligen förmånen att få köpa billigt kött här på landet. Och såvitt jag vet så är det varken samonella smittat (eller de kanske bara va kyckling?) eller ruttet. Så sex kilo nötfärs blev de mor min kom förbi med. Eller ja, kunde ju köpt mer men det ska ju få plats i frysen med. Trevligt hur som helst måste jag säga.

Imorgon, åter till verkligheten, tillbaka till nya jobbet ocfh försöka få lite grepp om vad jag ska pyssla med närmsta halvåret egentligen (eller fem månader om man är petig)...hade faktiskt hellre varit hemma ett tag till, är så skönt och få rå om dottern alldeles själv och hitta på roliga saker. Nu är hon ju inte rädd för damsugan längre (så länge jag ligger på knä, så det tar ju liiiite tid), så nu kan jag till och med städa. Kors i taket, kanske det kan börja se ut som ett hem snart igen istället för en krigszon...

Bla bla bla så känner jag mig...inget vettigt inget vettigt kommer ur min mun. Lika bra att jag går och gömmer mig under en sten tills skriv- och tankeförmågan har återvänt...se inget vettigt...

Tv, sortera tvätt och sedan sova....resten av kvällen hade ni där! även hoppas på att dottern fortfarande finns i sin säng när vi kommer upp, hoppar och lever rövare där uppe. Inte långt kvar tills hon klättrar ur den. Sen skulle även själva sängen behövas skruvas lite i, börjar bli lite vinglig...och karl som lovat att fixa detta i fyra veckor snart har inte skruvat än..

GodKväll
Först tänker jag gnälla lite igen...jag är fortfarande trött!!! Brödet i kylskåpet och smöret i skafferiet känns inte helt korrekt!

Äta frukost och titta på bumbibjörnarna är däremot helt ok för att vara morgon. Men det är fasen det enda med disneydags som är värt att se nu för tiden. Sicken skit de visar nu för tiden. Det är ju knappt någon redig tecknat längre!!! Bättre förr! (inte alls lastgammal, bara känns så!)

Bläväder är det med, regn regn coh minusgrader, ja det känns ju lovade inför veckan och bilkörning, får nog sätta skridskor på bilen....

Usch...kanske är på bätte humör/piggare om ett tag...återkommer då eventuellt...
Kommer ihåg för ett tag sedan att jag skrev och var så glad över att jag inte längre var trött. Jag hade FEL! Senaste dagarna har jag varit extremtrött istället, och ryggvärk börjar göra sig påmind. Det stör mig nästan ännu mer än att jag är trött. När jag väntade dottern kom inte ryggvärken förräns jag var i v 30 eller något sådant. Men nu, imorgon v 19 har jag en rygg som lika gärna kunde varit ett verktyg för folk att springa maraton på! Inte schysst!!

Dagen iag har som alla andra lediga dagar tillbringats med pulka och idag var även min mor med på promenaden. Var även och hälsade på lite kor, vilket var väldigt faschinerande enligt dottern, speciellt när de råmade! Men dagens bästa om dottern får välja (tar mig faktiskt friheten här att bestämma detta) var nog trots allt överrasskningen som väntade när vi kom hem igen. Då hade sambon skottat fram en tunnel under snön i nedförsbacke, så mna kunde åka på rygg eller mage nedför! Jisses vad lycklig barnet blev. Något skeptiskt första gången, men sen sprang hon runt tunt runt och blev fullständigt tvärilsk när det blev dags för lunch! Förhoppningsvis står den kvar imorgon, känns tvveksamt då det har regnat hela eftermiddagen....blä


Ikväll, missa inte Gabriel Iglesias på Comedy Central....sjukt kul kille! Killen utan ansiktsdrag men med ett otroligt mimspel och imitationer, inte säker på hur det fungerar egentligen...men bra är han!

Dagen började med en underbart härlig promenad. Till och med solen tittade fram en liten stund!



Lilla tjejen som både drar sin egna pulka och försöker göra snöbollar! Det var helt klart dagens roliga, snö snö snö och kastar bollar åt hunden. Skrattet från barnet är som musik i mina öron!




och så en underbar bild på rosiga kinder kommer här nedanför!




Nu har vi fått besök, så jag ska försöka återkomma senare istället!

Lovade visst att återkomma under gårdagen, men det gjorde jag ju som ni märkte inte. Har ingen bra ursäkt heller, hade helt enkelt ingen lust.  Men nu är jag åter fit for fight...



Först en liten bild på dottern och hunden på nyårsafton. Bortsett från vampyrögonen på dem så är de så söta tycker jag. Och jag är ju itne alls partisk i mina åsikter!



Det är här en av dotterns favoritsysselsättningar. Bära runt på en av katterna och krama dem. Sen att i dotterns värld så är det ingen större skillnad på stryptag och kram! Sen är det även tur att det oftast är Sune hon får tag i, han är den enda av dem som tolerera den sortens behandling!

Barnet sover och vi vuxna sitter och kollar på lite nyinköpta filmer, ikväll bjuds på det på Alive!!

Nu frukost så vi kan pälsa på oss snart så vi inte fryser i pulkabacken (mammas uppfart, samma sak). Sen skall jag baka till kvällens äventyr, så mycket att hinna med. Men kanske borde börja med frukost och komma ur pyjamaserna???

Hörs sen
Fy fasen vad gött, ledig i fem dagar nu!! Inga klockor som kommer ringa på morgonen, eller jo förvisso lär väl sambons klocka ringa, men sånt märker jag inte ens, inte dottern heller, alldeles för tidigt för vår del. Så imorgon och de närmsta dagarna är det dottern som kommer agera väckarklocka, det är en roll hon tar på mycket stort allvar!

Hon har dessutom börjat tjöta en jäkla massa nu, munnen går i ett. Och hon verkar föstå det mesta man säger till henne, sen att hon väljer att ignorera sin mor vissa (många) gånger är en helt annat sak. "nej" är ett ord som används flitigt av både mor och dotter (undra var hon har lärt sig de?), "oj" är även det ett återkommande ord och "tack" och "hej" säger vi för jämnan. Varje gång hon snubblar, tappar något eller om någon annan gör något klantigt så säger hon "oj" och ser jätte förvånad ut. Ja, det är många fler ord som trillar ur munnen på henne än de jag har nämnt, men de tar vi en annan gång.

Just för närvarande låter de som barnet där uppe försöker hoppa sönder sin säng..

Innan jag glömmer, igår på v. 17+1, så kände även sambon bebisen för första gången. Verkar vara lik sin storasyster, lever rövare på kvällarna och nätterna i magen. Men det verkar hoppfullt inför framtioden, det medförde gällande dottern då att hon gjorde precis tvärtom på utsidan av magen. tacksamma föräldrar kan jag säga! Vi hoppas på exakt samma sak den här gången ;)

Filmdags

Varje fall för fem månader framåt, har ju egentligen ett vik i sex månader, men då det är bebis på g igen så lär det inte bli fullt så långt.

Dagen gick i alla fall bra, mycket som snurrar i skallen så jag är något trött kan ajg väl säga. Känns bra att det blir en kortvecka, så man hinner smälta alla nya intryck och förhoppningsvis lagra en tiondel av all ny information.
På tal om bebis, nu jäkla kickar den hela tiden, gör sig påmind om sin existens...en sådan härlig känsla! För min del får den gärna fortsätta så här, älskar att bli sparkad, dock bara på insidan, annars är det inte lika härligt.

Och dottern hade sin första dag på dagis efter julledigheten, och det märktes att det var ett tag sedan hon var där. Helt slutkörd och somnade så fort hon landande i sängen! Men har varit så mysig hela kvällen. Gladare unge får man leta efter! Har suttit vid hennes fina bord och smakat på allt hon lagat i nya köket. Det var en mycket bra julklapp, likaså hennes gosetofflor som skall vara på hennes små fötter HELA tiden, gärna i sängen med!

Nähä, en snabb uppdatering var det här, imorgon återkommer jag med en utmaning som jag har fått och nu ska jag återgå till Familjen annorlunda!

Imorgon bär det åter mot verkligheten. Har varit underbara tio dagar hemma, synd bara att de gick så fort. Imorgon börjar jag dessutom nytt jobb, hua...är lite smått nervös!

Dock så blir det en mjukstart, jobbar bara måndag och tisdag, känns rätt bra då jag vet att jag kommer vara helt slutkörd när jag kommer hem. Alltid tufft att börja nytt, allt som skall tryckas in i skallen och stanna kvar. Förenklar la inte att man är allmänt gravidtrött.

Har funderat, med dottern tog vi ganska regelbundna magbilder, inte varje vecka, men var fjärde vecka ungefär tror jag. Har tänkt göra något likande den här gången. Men första bilden blir nog inte förräns det är dags för ultraljud den 12:e januari. Dels har vi fått ett mer exakt datum, och dels för att då är man nästan halvvägs och det syns lite bättre, inte bara att man är fet utan att det faktiskt finns en liten parasit där inne.

Sista dagen på ledigheten har i alal fall tillbringats med pulkaåkning, lite besök, en massa röjning i det framtida barnrummet (kanske dags att dottern äntligen får ett rum). Det måste röjas först, sen skall det byggas, så har jag tur finns det ett färdigt rum där innan dottern fyller femton år. Är inte klar påå långa vägar, då vi har använt det rummet som ett förråd och mindre tipp senaste året. Mycket skit som skall omplaceras i huset, och så stort är inte huset! Nackdelen är även att jga kan bara göra det när dottern är vaken, för sen stör jag henne alldeles för mycket då vårt sovrum är vägg i vägg. Men det skall vara klart innan helgen så sambon kan börja isolera där inne. Sen har även berget av stryktvätt blivit fixat och inlagt i gaderoberna. Nu är det bara packa jobbväskan kvar sen går jag till sängs!

Ha en härlig söndag alla!
Det är ju fullständigt omöjligt att sammanfatta ett helt år, men trots detta ska jag göra ett perosnligt försök. Under senaste året har det hänt så otroligt mycket, specillt med dottern. Hennes första födelsedag passerades galant, och lagom till den dagen så hade hon även lärt sig gå och springa.

- Dottern började prata under detta året
- Gjorde även sin dagispremiär, lillen på bygget blev hon.
- Jag fick ett jobb och ytterliggare ett jobb, mycket trevligt
- sambon fick även han ett nytt jobb, mycket bra
- ekonomin har varit mycket bätte senaste året
- inga katastrofer med huset det här året (bortsett från att vi höll på att elda upp det förra veckan då)
- Fick reda på att jag var gravid igen (Jippie!)
- vi blev ä'ven bjudna på en utlandssemster av snälla svärföräldrarna, mycket mycket skönt och trevligt.

Överlag har det faktiskt varit ett väldigt bra år! Kan inte komma oihåg några stora eller små katastrofer (ovanligt för den jär familjen), eller så har jag helt enkelt valt att förtränga det. Jag är en väldigt lycklig kvinna i mina bästa år (vilket jag väljer att tro i alla fall), som ser fram emot året som är påbörjat nu. Jag ska vara mammaledig och få vara hemma med två små älskade troll. Livet kan nog inte bli så mycket bätte för närvarande!

Men som sagt, mycket viktiga saker har ju hänt under året, men min hjärna är inte kapabel till att tänka längre tror jag. Nu ska jag återgå till filmen som sambon har valt för kvällen, väntar mest på att den ska ta slut så iv kan ta min film sen. Ha en bra kväll!

En mycket bra start på det nya året måste jag säga. För första gången den här graviditeten kände jag av små små sparkar i magen. Hade glömt bort den underbara känslan av de, men är väldigt glad för att jag får uppleva det ytterliggare en gång. Den här gången kände jag av bebisen betydligt tidigare än med dottern. Då tror jag inte jag kände små sparkar förräns i v 20 eller 21 om jag inte minns helt fel.

Nu ska jag krypa under filten och invänta Ivenhoe och förhoppningsvis får känna lite fler sparkar ifrån bebisen.

Märligt det där. När dottern sparkar mig på nätterna är det inte alls mysigt, men dessa sparkar välkomnar jag med glädje!

Vet inte hur det gick till men nu är det tydligen ytterliggare ett nytt år. Och det föregående gick väldigt väldigt fort. Ska det vara så här nu för tiden, att det känns som tiden går fortfare och fortare???

Ska återkomma senare med en summering av senaste året, det får dock vänta lite då kjag behöver de små grå för att få ihop de, och de stackarna är fortfrande i koma för tillfället. Min tur att gå upp idag, suck, efter knappt fyra timmars sömn är jag inte så överdrivet pigg ska jag erkänna. Sen är jag så hemsk och taktisk med så jag satte på Pippi på tv, så dottern är fullständigt insöad på dumburken, vilket gör att jag och hunden kan ligga i soffan och drömma oss bort, i vanliga fall hade jag sagt till varmare platser såsom annan del av världen. Men idag är jag fullt nöjd med att få gå tillbaka till sängen istället. Vilket är nog precis det jag ska göra när sambon behaga knalla upp. Inte för att jag klandrar honom för att sova, snarare så att jag är grymt avundsjuk på honom!!

Nähä, jag går tillbaka till dvalan, bäst att passa på innan fuilmen är slut...