Har inget att säga eller skriva för den delen. Känner mig ganska tom för närvarande. Mycket tankar som snurrar hela tiden, sover riktigt illa varenda natt, men framförallt tankarna som snurrar och de återkommande mardrömmarna börjar tära på mig...

Ska verkligen försöka komma i säng tidigt ikväll, men itne för att det egentligen gör någon skillnad då jag ändå kommer ligga och vrida på mig halva natten...men hoppet är ju det sista som överger människan sägs de.

GodKväll
Har inte riktigt haft tid att sätta mig vid datorn så mycket senaste dygnet, vilket jag själv anser är fullt förståeligt.

Elen kom faktsikt tillbaka igår på dagen, har nog aldrig blivit så överraskad tidgiare som när alla maskiner och lampor startar samtdigt. Då märkte man först hur tyst det har varit i huset. Sambon fick vända och åka hem igen, då elverket inte behövdes längre. Däremot så har vi haft en hel del att stå i senaste dygnet som ni kanske förstå.

Nu börjar det bli ordning i torpet igen, källaren är nästan torr, veden inte lika torr men lite mer staplad i alla fall.

Till något helt annat då, har ett mindre problem med lillfisen här hemma. Hon har ju lite märkliga idéer för sig gällande mat som jag tidigare skrivit om. Dessa har däremot accelererat senaste dagarna. Hon är fortfarande glad och nöjd, så inga problem med magen. MEN, hon vägrar fortfarande flaska, vilket inte bheöver vara ett problem egentligen. Problem blir det däremot när ungen hälften av gångerna vägrar ta bröstet. Vad sjutton gör jag då?

Hon äter en del vanlig mat, men inte närheten av vad som är tillräckligt för att enbart stå sig på de. Kan ta ikväll som ett exempel, sista hon hon va en halv portion gröt vid klockan fem, sen somnade hon kvart i sju utan något mer. Nu kommer hon sova tills imorgon bitti om jag känner henne rätt. Några förslag vad man gör med någon som knappt är sex månader som vägrar flaska och nästan helt brösten?????

Nu återgår jag till filmen...bye bye
Batteritid på dator: 10 % kvar...kanske hinner skriva klart detta i alla fall.
Strömmen fortfarande borta...hörde ryktas om något så kallat avbrottsersättning eller dylikt...den gillar jag i så fall!

Eon påstår även att elen ska vara tillbaka vid fyra i eftermiddag, tillåt mig att tvivla då de redan flyttat fram den tiden ett antal gånger. Jag gissar på att vi fortfarande är strömlösa när vi går och lägger oss inatt.

Värmen håller vi uppe med en sjuhelsike massa ljus, fungerar ganska bra faktsikts. Mat lagas på spritkök på trappen där även alla vår mat från kylskåpet står för tillfället. Frysmaten ska i eftermiddag fraktas bort till mina föräldrar för en inte alltför långvarig förvaring hoppas jag.

Översvämmning i källaren är ju ett resultat av att pumparna går på el, alltså är nu sambon på väg för att hämta ett elverk i en stad långt borta...men pumparna måste igång.

Veden har gått åt skogen, genomsur och omkullvält. Något vatten har vi inte heller, så det är dunkar och petflaskor med vatten som gäller. sen även termosar med varmt vatten som är upphettad över värmeljus.

Nu dör datorn strax...ha de!

dsc00471 (MMS)

Bristfällig uppdatering av mig då vi varken har vatten eller el. Med tanke på hur det låter utanför ska det bli intressant att bedöma skadorna imorgon. Godnatt

Idag är det käre sambons födelsedag, ett år kvar till den otäcka siffran 30...hur ska detta gå och hur fan blev vi så här gamla???

Stora är på väg till sin farmor och farfar med sambon som schafför, sen hämtar han upp lite folk i stan för att frakta vidare dem ut till skogen för en kväll med mat, dryck och spel. Framförallt kommer det förhoppnigsvis bli en kväll med mycket tjöt och skratt!

Hemma är jag och lillfisen för att försöka bringa lite ordning i detta kaos som för närvarande kännetecknar vårt hem. Går ju så där måste jag erkänna, motivationen för att städa är väl inte på topp direkt.

Ska försöka göra ett ryck i alla fall...
Usch, idag gjorde jag något som var väldigt väldigt länge sedan. Jag gick till tandläkaren på en akuttid. Har inte beträtt den ondsefulla marken sen jag blev tvungen att betala för det. Mitt resonemang hittills har då varit att varför skulle jag betala för att lida? Verkar korkat.

Men idag var jag då där trots allt, och innan någon skriker hycklare...(vilket jag nog är kanske eventuellt), min tandställning hade börjat lossna, mindre behagligt kan jag säga. Sen att den skulle plockats dän för en fem sex år sedan hör ju inte hit. det är då nästan tio år sedan jag var hos tandläkarn och det var fasen lika jäkla obehaglgit denna gång.

Men nu är jag hemma utan tandställning vilket däremot är riktigt behagligt. Sen att jag ska tillbaka imorgon igen (privattandläkare) för en allmän undersökning tyder verklign på vuxenpoäng. Sen har jag även satt upp mig och sambon i kö till folktandvården...

Kul inlägg det här va?!

Blä....nä hundpromnad och sen krypa ner under täcket tillsammans med Mr Koontz
Oj oj de två senaste dagarna har påverkat lite, igår blev det nätshopping, kläder till stora och lite till lillfisen. Idag blev det en tur till storstaden med mor och barn för att kika runt lite. Passade på att köpa det som var slut på nätet och även en födelsedagspresent till sambon min.

En sak kunde konstateras i alla fall, hade detta på känn redan men nu är det säkert. Stora har en sko - och väskfetisch!

Skulle ha henne att prova vintermössa (hennes har gått upp i rök), det gjorde hon så gärna tills hon fick syn på en ställning med en massa små röda och rosa väskor, oj hon skulle ha alla! Trädde på dem på armarna och knallade stolt iväg. En inte lika lycklig mamma springer efter för att stoppa en lycklig nästan väsktjuv. Kom överrens om att en kan hon få (kostade billigt kan tilläggas), då ska vi ägna en tio minuter åt att välja exakt rätt väska! När jag väl tro att nu kan vi gå vidare...HA fel av mig. Då får hon syn på en ställning med en massa fina skor. Hon satte sig direkt på golvet och började ta av sig sina egna skor för att börja prova (sko himmelriket!). DET lyckades jag dock avstyra, tur de!

Lillfisen fick sig en helt ny panikinhandlad uppsättning kläder ungefär direkt när vi anlände till köpcentrat. Klantiga jag missade visst det där med ombyte (brukar ju inte behövas, men ok skäms på mig). Sen låg hon lycklig i vagnen och kikade på allt medans vi handlade.

Som vanlgit, inget till mig. Börjar misstänka att jag är oförmögen att handla till mig själv. Det enda jag fick idag var en härlig skallabank...

Två alvedon och kudde gör nog susen!

Godnatt
Vilken jäkla röstkapacitet lillfisen har! Kan ju för sjutton väcka de döda till liv...men så länge det är ett glatt tjutande tänker jag inte klaga allt för mycket trots den begynnande huvudvärken.

Jag har insett att lillfisen är nog fasen snäppet envisare än vad hennes syster är. Vill faktiskt inte veta vad det kommer att sluta. Ända sen hon föddes har hon haft fixa idéer gällande mat. Helt plötsligt kunde hon och gör fortfarande rata ett visst bröst (inga sympatiser för mig där inte) för att enbart äta på ena sidan, oavsett om det finns mat eller inte, hon SKALL äta på den sidan! Sen att jag ligger på gränsen för mjölkstockning skiter väl hon i, och sen hux flux byter hon favoritsida...hopplösa unge.

Lillfisen blir ju sex månader om någon vecka, tiden går fort men när det gäller vanlig mat går tiden mycket mycket sakta. Hon Vill inte och tänker inte äta något.

Gröt går hyfsat, men det är det ENDA som hon äter. Allt annat bara tvärvägrar hon, smakar lite och sen spottar och slåss hon resten av tiden. Vällings som verkade börja fungerar förra veckan, HA bara skojade. Bakslag i helgen, så nu skriker hon så fort hon ser flaskan.

Jag vet inte längre vad jag ska göra, som sagt, på gröt kan hon ju inte leva direkt...tips någon!?!?!
Har varit lite lätt kaotiskt här hemma senaste dagarna. Det har ju en ypperlig förklaring (tur de!), igår så hade vi dop för lillfisen här ute i skogen. Det var en mycket lyckad dag och kväll, hade jätte roligt! Enda som är synd är att man inte hinner sitta ner och prata med alla, men så är det ju när man är många.

Lillfisen fick så mycket fina saker! Även stora fick en och en annan paket...

Vem vet, någon dag kanske det även kommer upp kort från gårdagen, men då vi glömde ta kort så kan det dröja innan jag lyckats få fatt i alla kort från alla andra...men ska göra ett bra försök i alla fall.

Måste upprepa mig känner jag, det var så trevligt och roligt igår! Tack alla för att ni gjorde vår och självklart lillfisens dag superbra! Och ett speciellt tack till min mor och svärmor som fixade den goda maten, och självklart ett tack till faster Petra som tog kökstjänsten (trots protester från min sida)!

Jag lämnar nu detta härhän och skriver lite mer när jag fått fatt i korten. Dagen idag består av städning här hemma av mig (det behövs!) och sambon städar cafét där vi var igår. Sen skall det smaskas god smårgåstårta!

Bonusen igår var att det kom fyra stycken personer varav två små människor (som stora tyckte var mycket roligt att leka med), vill säga till er (även om ni nu inte läser detta så kanske det vidabefodras) att jag ( med familj) är väldigt glada för att ni ville komma och göra denna dag fin. Synd att vi inte hann prata mer men jag hoppas verkligen att det kommer fler tillfällen till sådant! Jag vill även att ni ska veta att ni är mer än välkomna till allt! :)

Nu ska jag titta lite på dumburken medans mina golv torkar till så jag kan placera ner allt på golvet igen...ha de!
Stora åkte ju till sin mormor och morfar tidigare i eftermiddags. Hon har fortfarande inte kommit hem. Undrar när hon gör de?

Är det så här jag kommer sitta om en tolv tretton år fast mitt i natten istället?
På lördag ska vi ju då ha dop för lillfisen här ute i skogen. Tanken slog mig att det kanske är lägligt att bjuda på något till kaffet (först smårgåstårta dock), så idag har det hittils bakats sex omgångar muffins, två omgångar syltgrottor...har stått i köket sen jag gick upp imorse (som förövrigt vad alldeles för tidigt). Det kanske inte låter så mycket, men med tanke på att jag även har två barn hemma som kräver sin tid och uppmärksam så är jag jäkligt nöjd med mig själv!

Nu åkte stora till sin mormor så jag kan fortsätta en stund till, dock så tar jag en välförtjänt paus i soffan tillsammans med lillfisen för min rygg gör skitont nu!

Sen att stora åkte iväg med fyra par trosor på sig (utanpå jeansen dessutom) tänker jag inte kommentera...

Om en liten stund återgår jag till att göra snoddar (eller vad fan de nu heter) och sen en jäkla massa negerbollar (och man får fortfarande säga så!). Ska bli något mer med, men det hänger på hur mycket jag hinner med...så de hinner jag fundera på.

Back to work...
Hur många gånger kan man sjunga den på en dag OCH på hur många olika sätt? Väldigt väldigt väldigt många gånger kan jag upplysa er om! Stora verkar aldrig tröttna på den!

Idag har faktiskt jag varit hos fotografen och förevigat mitt vackra ansikte. Synd bara att jag såg fullständigt galen ut på kortet jag log på, så istället blev det en blek glåmig sur tant som fastnade på kortet. Känns ju nästan tveksamt om de godkänner detta till nya körkortet. Fixat är det nu i alla fall, och förhoppningsvis får jag nu fortsätta köra bil i tio år till.

Bra nyhet, efter många dagars trugande med vällingflaska till lillfisen som hela tiden enbart resulterat i skrik, skrik och lite mera skrik och sen slutat med en snyftandes bebis vid bröstet. Ikväll drack hon ur flaskan, inte mycket, verkligen inte mycket, men hon drack!! Ser detta som en vinst!

Nu ska jag fortsätta elda så vi slipper frostskador när vi stiger ner på golven imorgonbitti!

Godkväll!
Måndagar betyder minisim för stora och barnvakt åt lillfisen. Rutinerna följdes till punkt och pricka hela eftermiddagen, ett måste för att det ska klaffa på måndagarna. Dock så verkar modern i familjen glömt minnet hemma i skogen idag, för jag har fasen haft sämre än sämst koll på livet. Tur att jag har medgörliga barn i alla fall...

Hur som helst. När jag och stora kom ut ur duschen i badhuset virade jag som vanligt in henne i en stor handduk och satte på golvet. Där sitter hon alltid nöjt och tittar på människor. I famnen har hon självklart Ginga (kaninen) som sällskap. Idag däremot när jag öppnar vårt skåp för att plocka fram Ginga kan jag fasen INTE hitta den. Men vad sjutton nu!!! Börjar bli lite smått nervös och inte långt ifrån att hyperventlira och funderar på om jag ska ta livet av mig nu eller när katastrofen är ett faktum senare ikväll. En snäll dam (pensionärsgympa efter minisimmet) uppmärksamma mitt letande, tittande och bekymrande utseende (milt sagt, ni som känner till Ginga och storas förhållande förstår vad det kan innebära om Ginga försvunnit). Hon upplyser mig om att på bänken utanför receptionen sitter det en sliten kanin! YES!!! Fort på med lite kläder (behöver ju itne skrämma skiten ur allt folk) för att hämta denna. Och visst satt han där snällt och väntade! Personalen sa det att de tyckte det såg ut som han var mycket älskad av något barn (kan aknske vara något sliten vid det här laget) och att det antaligen skulle bli en smärre katastrof i någons hem framåt läggdags. Ja det kan man lungt uttrycka det!

Så uppenbarligen har jag glömt lägga den i skåpet och någon vänlig själ lämnat in den till personal. Jag tackar denna snälla människa av hela mitt hjärta!


Oj, vilket långt inlägg det blev om en jäkla kanin, men jag kan försvarar mig med att denna jäkla kanin är en familjemedlem utan dess like, och förlora honom skulle innebära ett mycket olykligt otrösligt barn och en moder som nominerats till världens sämsta morsa!

Nu lämnar vi detta!

Hundpromenad väntar och därefter lite skräck tror jag...
Tog tag i mitt liv idag och ringde till tandläkaren. Har alltså inte varit där på snart tio år (skäms på mig), men har kännts som pengarna har behövts till något viktigare hela tiden. Men nu måste jag tyvärr.

Har en tandställning i underkäken som skulle plockats ur för fem år sedan ungefär (inte bra) plus att jag har fått hål i tänderna. Dags att göra något åt de då tycket jag, kosta vad det nu kostar.

Ringer, får prata med en ganska dryk tandsköterska eller vad fan hon nu va.

Hon upplyser mig om att hon sätter upp mig på väntelistan...då undrar jag, vadå väntelista. Ja, säger hon det är 1 ½ års väntetid på att få en udnersökning, och därefter dröjer det ytterliggare innan de faktiskt åtgärda felen.

VAD FAN?! 1 ½ ÅR VÄNTETID?

Konstigt om folk söker sig till det privata, inte ett dugg. Känns lite jobbigt då jag inte är för privatisering av vård överhuvudtaget, men vad ska man göra???

Var ett tag sedan jag delade med mig av lite bilder, så här kommer det en samlad kompott.




Först ut är lillfisen som är nybadad och mycket nöjd med livet misstänker jag.



Sykonmys i fotöljen.



Min fina flicka med pippiflätor!

Detta är vad jag bjuder på idag när det gäller bilder, för nu orkar jag inte försöka ladda upp fler, så håll till godo. Vill även säga att denna helg som nu passerat har varit riktig behaglig.

Nu säger Godnatt!

Idag ska vi hedra och fira alla fädrer, fadern i detta huset sover fortfarande gott där uppe efter en konsertkväll i Göteborg.

Om en liten stund ska jag och barnen gå upp och väcka honom med lite paket. Först ska vi dock titta klart på disneydags, vet inte vem som gillar det mest!

Denna lördagen har det varit jag och flickorna, sambon drog till Göteborg för att gå på konsert. Hade det inte varit för lillfisens mat (alltså mig) så hade jag varit med, lite synd för det hade varit riktgit kul men bara att gilla läget då hon inte är redo att lämnas bort än på länge verkar de som.

Då jag trots allt ville få lite helgkänsla, och inte bara en jäkla vardagskänsla så packade jag inet barnen i bilen och åkte hem till mina kusiner (nu var förvisso bara en kusin hemma och dennes föräldrar). Komma ur huset lite och få ptata och umgås är precis vad jag behövde. Dessutom som blev vi bjudna på en riktigt delikat middag (Ja käre dromedar den var delikat!) med tillhörande efterätt! Kan det bli bättre?! Skulle inte tror de!

Nu är vi åter hemma igen, barnen sover gott båda två och jag passar på att titta lite på skräck när sambon ändå är ur huset!

Ha en trevlig kväll folket!

Det är vad halva min familj har gjort idag, tillsammans med mina föräldrar. Nu är vi inte riktigt så korkade så vi badar i sjön vid den här tiden på året. Däremot i en badtunna vid sjön, med månen som lyste upp och en massa stearinljus. Så jäkla mysigt! Stora älskade att bada!! Så detta kommer vi göra fler gånger i vinter, helt klart.

Jag däremot höll mig på land, mest för att jag inte vill få mjölkstockning, det gör ju så satans ont!

Framåt nio tiden påbörjade vi färden hem från mina föräldrar. Ångrar inte en sekund att vi köpte en syskonvagn, så smidigt att bädda ner båda barnen under täcken och filtar med enbart pyjamas och mössa på kroppen. Efter en ansträngande och rolig kväll så somnade stora en sekund efter hon landat i vagnen och lillfisen var väl tio minuter efter. Så skönt när de somnar så, bara att bära över dem till sängarna sen när vi kommer hem. Stora sov så djupt så henne hade jag nog kunnat ställa på huvudet och målat fotsulorna blå utan att hon vaknat. Lillfis vaknade till (som vanligt) när jag lyfte in henne, men denna kväll valde hon att somna om alldeles själv, tack säger jag!

Nu tänkte jag ta upp ett helt annat ämne. Har funderat en del på sistone, om jag kanske borde plocka ur den dära jäkla spiralen. Tycker att mina humörsvägningar har blivit värre sen jag satte in den, lite jobbigt måste jag säga....ska funderar lite tll på detta dock...

Nu återgår jag till filmen...
Kunde verkligen svurit på att stora hade feber imorse, sen efter någon timme verkade hon inte alls febrig och har inte varit det på hela dagen. Däremot när det är dags för pyjamas och allt vad det innebär kunde jag än en gång svära på att hon har feber. Märkligt.

Hur som helst då stora var pigg under dagen har vi haft en riktig mysig dag jag och barnen. Knallade ut i fina höstvädret, och lillfisen åker numer utan liggdel i syskonvagne (hon får helt enkelt inte plats i den längre).  Sen att jag fick ägna en timme till att försöka hitta den jäkla åkpåsen är en helt annan sak, svordomarna som kom från min mun under tiden behöver vi heller inte tala om.

Stora gick bredvid vagnen en stor del, tills hennes mor tröttnade på att ligga i blött gräs var fjärde meter. Så när hon väl satt sig i vagnen tillsammans med lillfisen  och "Gingan" så knallade vi hem till morfar och tillbringade ett par timmar där, mycket trevligt!

Därefter hem i mökret igen, där barnens morfar var vänlig nog och följde oss hem till dörren, uppskattat då han har ficklampa och vi inga reflexer (ligger lite efter i planeringen uppenbarligen).

Överraskningen idag var att sambon var hemma redan tjugo i sju, wow det är man inte bortskämd med kan jag säga. Även stora blev väldigt glad över det. Lillfisen satte upp pokerfacet och spelade oberörd och la sig ner och somnade.
Jag själv blev glad för kvällssällskap, chips, läsk och film!

Så nu återgår jag till sällskapet!
Nästa barn till drabbning...denna gång stora. Hon är ju i alla fall enklare att underhålla som tur är...
Började faktiskt undra där ett tag. Letade som en galning efter min bok som jag tänkte skulle vara min kvällsunderhållning. Hittar den inte! ett par timmar senare ska jag micra välling, vad finner jag då i micron om inte en bok?!?! Så antingen börjar jag på allvar bli dement eller så har stora varit i farten.

Fick frågan förresten vart vi ville skaffa hus. Då jag inte använder mig av så många namn i den här bloggen, nöjer jag mig nog med att skriva att jag önskar flytta tillbaka till min hemkommun, dock inte i stan utan på landet, ungefär som jag själv växte upp :) Hoppas det är utförligt nog.

Sen har jag även ytterliggare en gång påmint käre faster om att ringa min mor. Så glöm nu inte det!!!

Och Alex, haha lungt och jag tackar och niger för fullt, ska även hälsa mor min!

På tal om något helt annat, undra hur denna natt blir då lillfisen somnade klockan sex?! Ajajaj....

Nu lite tv innan hunden ska få sin obligatoriska promenad, sen blir det en micrad bok i sängen.

Se där ja, sen min lilla pik gällande bristen på kommentarer, har det faktsikt dykt upp en och annan senaste två dagarna. Mycket mycket trevligt måste jag säga!!

Idag var vi hos fotografen för att välja ut foton på lillfisen ovh även på båda töserna tillsammans. Inget lätt jobb kan man väl säga. Vill ha alla! Men då du måste vara rik som kungen i Dubai (har de kung förresten?) för att beställa från en proffsfotograf blev det en tuff gallring. Till slut enades vi (läs jag) och korten är beställda. Däremot kan man ju alltid gå tillbaka och beställa fler när man har lite mer pengar, kommer nog göras.

Sen tittade vi in hos hustillverkare. Antingen så trot vi seriöst att vi kan genomföra detta de närmsta åren eller så sysslar vi med självbedrägeri. Väljer att inte fundera så nog på vilket av alternative som stämmer utan fortsätter drömmer istället. Hur som helst är det ju vissa punkter som måste lösas innan vi ens kan tänka tanken. Få huset vi faktiskt bor i sålt (hur nu det ska gå till!), se till att jag har en fast tjänst (bara att hoppas) och slutligen att banken faktikst vill låna ut pengar till oss, och banker gör ju lite hur de vill...

Så jag fortsätter drömma!

Kvällen avslutades med god mat på resturang (att jag aldrig lär mig stava till det jäkla ordet, hur svårt kan det vara?!) för att fira käre mor som fyllde tant igen. Lite paket blev det med (till henne alltså), tror nog att hon blev ganska glad för de. En trevlig tid var det, båda barnen skötte sig exemplariskt om man borträknar att stora försökte rymma (med ett leende på läpparna dock) så fort hon kom ner från stolen. Mycket nöjd med dagen i stort är jag!

Och till sist vill jag ytterliggare en gång säga Grattis Mamma på Din dag!!! Älskar dig!
Satt och bläddrade i bloggen tidigare, och jag upptäckte att jag nog va ganska sliten och trött förra veckan, med tanke på hur mycket jag missat att skriva. Jag får helt enkelt skylla på sjuk bebis. Nu är vi dock pigga och alerta allihopa (vissa något tidigare på dygnet än vad som är önskvärt), så ska försöka bättra mig nu.

Dels glömde jag att skriva att den mirakelkuren grannen tipsade om var ett fullständigt fiasko. Skulle bl a ha i lillfisen flytande ipren, jo tjena det gick ju jäkligt bra! Spydde som en stinkande vulkan två sekunder efter hon fått de i munnen. La ne det projektet ganska omgående!

Sen var jag och lillfisen i storstan i fredags för att träffa underbara Petra. Hon var gullig och generös och bjöd mig på en födelsedagslunch och bakelse i efterätt! Mycket smaskigt!! Hade en mycket skön dag hos henne, kunde bara vara och prata skit, bheövde inte göra någon nytta alls, det behövdes efter den veckan. Vila upp hjärnan lite och dessutom få prata med en vuxen människa, och inte vilken människa som helst heller! Önskar vi kunde göra det oftare. Hade ju sett fram emot att vara mammaledig samtidigt, men det såg ju jag till att sabba genom att börja jobba lagom till hon ha tryckt ut en rödhårig, tuppkammad, skäggig glasögonprydd flicka!

Jaja, idag har veckans tur till badhuset skett, lillfisen blev som vanligt avsläppt hos underbara vänner inne i stan. Där har hon haft de riktit bra, sovit, ätit och skrattat som en tok tydligen. Jag och stora har gått apgång i bassängen, hoppat en massa, åkt motorcyel i vattnet, kanat ner för kanor, sjungt och stojat. Ska väl kanske även säga att jag kanske inte nödvändgitvis gjorde alla dessa saker, men jag var en hjälpande hand mellan varven och en trygg famn att landa i. Sen tillbringade vi nästan tjugo minuter i duschen, stora älskar att duscha i badhuset (hatar de hemma), hon skulle lätt kunna stå där i en timme.

Som vanligt somnade båda töserna i bilen hem, bara att gå skytteltrafik till bilen med sovandes barn, bära in väskor och kassar. Nu efter pannan blivit tänd sitter jag här och gör ingen nytta alls!

Godkväll
en sak med att skriva här som är lite tråkigt, det är att man ser att en massa är inne och läser men väldigt sällan lämnar någon ett avtryck...mycket trist tycker jag.

I media för tillfället så skrivs det en hel del om OG:s hemsida, där de hänger ut sexualbrottslingar med namn, personnummer och adresser. Har surfat runt lite på olika forum där det diskuteras just detta. Till skillnad mot vad marioriteten verkar anse så tycker jag det är helt åt helskotta fel att göra så. Sen tycke rjag det även är värt att fundera på hur korrekt en sådan sida är!

Ja, en liten fundering, ska inte gå in djupare på det än så mer än att jag tycker det är väldigt väldigt fel att hänga ut människor på det sättet. Skulle någon vilja ha en utveckling av den åsikten får ni väl hojta till, men med tanke på hur få som faktsikt kommentera så tvivlar jag starkt på det.



Då jag och stora var uppe i ottan (SNARK) ska jag passa på att vila ögonen en stund innan lillfisen vaknar...
Tänkte försöka komma igång här igen, har ju varit lite hip som happ senaste veckan. Det har sina anldeningar...en sjuk lillfis som vägrar äta på fem dagar och en utmattad zombieliknande mor på de, och då icke att förglömma en icke-sjuk eller trött tvååring...jo det har varit en speciell vecka.

Lillfisen har tappat i vikt, men äter nu som hon skall igen.

Själv har jag nog äntligen börjat komma ikapp med sömnen, känner mig inte som ett fullständigt vrak idag. Så shcemat för idag är storhandling. Känner att det kanske behövs då det är ett stort eko i kylskåpet och jag har ingen lust att äta någon skum ihopblandad rätt på makaroner, ypugurt och katrinplommen.

Så nu försöka vakna till, vänta på att mor min skall vakna sen bär det av.
Nu verkar det som lillfisen är mer eller mindre helt återställd. Har ätit som en tok under morgonen!! Så skönt...hon har ju blivit en spinkfia under senaste veckan, vilket förvisso är ett resultat av att man inte äter.

Så idag ska vi bara ta det lungt och försöka komma tillbka i vardagen, vila upp oss (läs jag) efter denna monstervecka.

Nu ta och sätat lite fart, ska försöka skriva lite mera under eftermiddagen

Det här verkar inte ta slut. Febern har gått ner på lillfisen men prickarna blivit fler. Och pigg det är hon inte, hon mår inte bra det är ju ett som är sant.

Sover det gör vi inte, uppe hela nätterna. Att jag fortfarande står på benen är jag lite imponerad över. Men å andra sidan vad ska man göra?

Ska testa en kur idag som grannen tipsade om, får se om det fungerar, hoppas på det. Både jag och lillfisen behöver sova.

För att inte tala om hur stora har fått stå tillbaka denna vecka, inte mycket uppmärksamhet till henne...

usch ingen kul vecka detta!

Äta ska vi göra nu i alla fall...kanske man piggnar till något.
Tuffa dagar och nätter har det varit. Sjukvårdsystemet är helt SJUKT, orkar inte ens skriva om det.

Nu hoppas jag på bättre natt som kommer...

Orkar itne skriva, ska ta igen lite förlorad sömn!
Ja, fråga inte mig. Är så förvirrad så jag har ingen aning. Skulle kunna vara torsdag så vitt jag vet.

Igår så blev det i alla fall en riktigt trevlig kväll som började med ett väldigt positivt telefonsamtal (vad det handlade om väntar jag nog med att berätta) och sen bio för mig och sambon. Vi såg Contagion (stavning?), och det var riktigt bra!! Helt klart sevärd!

Barnen lämnades hos deras farföräldrar.

När vi kommer för att hämta dem två timmar senare har lillfisen fått feber, nästan 40 grader. Jippie! Sambon kör iväg igen för att införskaffa lite alvedon, då det bara finns en kvar hemma.

Hem kommer vi, båda barnen sover. Däremot vaknar lillfisen vid tre på morgonen och är jätte jätte varm. Upp och ta av henne pyjamasen och ge ny alvedon och lite rennesannsdroppar i näsan. Sen vankar hon och jag till sex på morgonen. Lillfisen grät och grät och grät. Inte lätt att vara liten coh sjuk, sötnos där! Vid sex fick jag äntligen sova för att vakna igen vid halv åtta och börja om....trött!

Vid halv tio kör vi skiftbyte, sambon tar lillfisen och jag får ta igen lite förlorad sömn så jag orkar resten av dygnet. Mycket välbehövligt. Sen har lillfisen sovit i princip hela dagen, vilket bara är bra, sova bort sjukdomen. Sån är jag med.

Så nu sitter jag här med en ynklig bebis igen, dock så har febern börjat gå ne så har vi tur blir det en lite bättre natt det här.

Så, dags att torka liten näsa!

God kväll