mms_img142601340 (MMS)

Efter ängen blev det åka traktor! En redig bonnatös!

Ligger i sängen och söver en liten tös. Själv har jag varit eller är magsjuk, ganska mör i kroppen ska jag erkänna. Vart några tuffa nätter, men livet börjar återvända som tur är. Då resten av familjen är iväg ska jag passa på och sova en stund medans jag kan. Ha de!
Vid den här tiden förra året var det sjukt varm ute. Storsyster har precis somnat efter gullat med lillasyster hela kvällen. Hela familjen befann sig på caf´t tretton timmar efter hennes ankomst till världen. Antagligen satt jcg och sambon här i soffan vid den här tiden och var bara allmänt lyckliga med en liten liten bebis mellan oss!

Så GRATTIS på din dag önskar mamma, pappa och storasyster!

Lillfisen har ätit glass i mängder, öppnat flera paket med bra leksaker. Nallen som var större än hon själv skrämde skiten ur henne till en början, men sen så. Det kan nog bli en bra kompis i framtiden. Jag tror att hon va gflad och nöjd med dagen!

Imorgon blir det till att baka inför kalas på onsdag, återstå att se hur det går när jag jobbar hela dagen först. Men men, det är ljust långt in på kvällen ;)
Vid den här tiden för ett år sedan var jag ganska nyduschad och ganska trött på tillvaron. Stora befann sig hos sin mormor, jag och sambon hade gått oräkneliga mil under senaste dygnet till absolut ingen nytta, trodde vi!

Hur som helst åtta timmar senare hade jag lillfisen i famnen :)

Imorgon fyller min älskade lilltös ett år!!!

Ville bara säga detta :)