Tillväxtultraljud

1kommentarer

Idag var det då dags för ultraljud nummer tre i ordningen. Bebisen ville som vanligt inte alls samarbeta vilket resulterade i en massa gymnasstik och bökade på magen för min del.

Bebisen är fullt normal, beräknas väga runt 2,5 kg, mitt på kurvan ligger den. Vilket är både bra och dåligt. Det innebär ju att denna bebis är större än vad dottern va. Och jag har fått höra att det tydligen är jobbigare att föda en unge som ligger med ansiktet uppåt. Så det känns ju bra att veta då :S Men bra är att bebis mår fint där inne. Så nu blir det nog inga fler ultraljud för vår del.

Skulle även tagit reda på om det blir lillebror eller lillsasyster i huset, men bebis knep ihop benen väldigt hårt och länge, så det gav vi upp. Får helt enkelt vänta och se :)

Nu promenad med hunden .

1 kommentarer

Sanna

10 May 2011 20:51

Kan meddela att detta med ansiktet uppåt stämmer bra! Emmelinn låg nämligen så och tydligen så blir omkretsen på huvudet större när de ligger "snett", så du lär nog få kämpa lite vännen! Fördelen är ju att det är andra barnet, det är redan lite uttänjt där nere! ;-P Ses på fredag, ska fundera på nedkomstdatum så jag kan vara med och tävla lite! Puss o kram

Kommentera

Publiceras ej