1:a December!!

0kommentarer

Nu har nedräkningen börjat. Inte lika intensivt och inte med exakt samma spänning och förväntan som när man var barn. Men visst finns det lite magi kvar som vuxen. Det är en så otroligt mysig tid på året.

Har varit och köpt ny adventsljusstake coh stjärna idag, då katterna förstört de gamla. Har fått slänga fyra stycken adventsljusstakar under loppet av ett år. Lite drygt. Funderar starkt på att sätta elstaket runt dem det här året!

Första december innebär ju även start på julkalendern. Så idag har dottern fått öppna första luckan för att finna en liten bit choklad. Glädjen var total! En annan favorit är nu även att gosa och leka med katterna, synd bara att de inte anser att rycka päls och dra i svans är roligt. Men det är helt klart kul att se :) Som tur är våra katter väldigt tåliga och tar det mesta från henne. Jag protesterar med än vad kattern gör när hon försöker plocka ur mina ögon ur ögonhålorna!

Nähä, är väldigt väldigt väldigt trött. Beror antaligen till viss del på graviditeten, så tänker ta och vila en stund i soffan innan sambon kommer hem...

Kommentera

Publiceras ej