Någon som vill köpa ett hus?

0kommentarer

För tillfället säljs det för ingenting i princip. Vilket bud mottages med glädje!

Okej, lite bitter kanske, men fan, alltd är det något som skall sluta fungera eller rasa fullständigt. För tillfället är det pumpen i brunnen utanför...vad bra, en överfull brunn nu i tötider och allt, bra tillfälle att gå sönder....NOT

Sen har duschen slutat funka...härligt när man bara har en dusch i huset och inget badkar kan tilläggas. Har varit dåligt tryck länge nu, men har trots allt gått att duscha. En kroppsdel i stöten under vattnet så har man i alal fall blivit ren. Nu däremot har det nått nya höjder, nu har vi inget tryck alls. En tunn tunn liten stril av vatten, räckte inte med att skölja barnets hår igår (och hon har inte så mycket direkt), fick gå över till saftkanna för att skölja av henne allt. Suck säger jag bara. Lungt för sambon, han duschar på jobbet varje dag, barnet kan ta baljan ett tag till i värsta fall, jag får väl duscha på helgerna hemma hos mor och Vladde, blä! Därimellan får det bli raggartvättar, kommer lukta gått framåt fredag. Ja ett problem alltså som måste åtgärdas snarast, och verkligen innan nästa bebis kommer!

Nästa är dotterns sovplats. Skulle gjort igordning detta i helgen, men blev inte riktigt av. Sen har vi även kommit på andra tankar för tillfället. Beslutet är nu fattat att barnet kommer få en sovvrå i hallen på övervåningen. Innan folk börjar tänka stackars stackars barn så låt mig förklara. Hallen är angränsande till vårt sovrum, hallen är som ett rum egentligen, bara det att trappen gåt dit. Kan skärma av det, kan bli riktigt mysigt och det är nebart tills hennes rum faktiskt är klart. För som det ser ut nu så kommer det nog dröja ett tag. Och hon måste vänja sig vid att sova någonannanstans än bredvid mig, för det kommer inte fungera annars. SÅ i helgen påbörjas projektet göra hallen till ett mysigt krypin för dottern, helgen efter blir det antagligen IKEA för att inhandla en ny säng till henne med.

Ja, lite gnäll blev det även denna gång, men det borde folket vara vana vid nu, jag är ju en gnällspik. Och nu skall denna gnällspik läsa en bok och ignorera stryktvätten ytterliggare en kväll...så det så! Och det har jag förtjänat enbart för att jag är en kvinna, speciellt just idag på den Internationella kvinnodagen!

Kommentera

Publiceras ej