Så var det dags igen

0kommentarer

Mars månad, vet itne riktigt vad jag ska säga om det. Nu jäkla snöar det igen, och det är helt vitt utomhus och kommer antagligen inte sluta snöa innan midsommar. Tror helt enkelt inte det blir vår iår...suck...så ikväll när jag knallar ut med hunden kommer jag inte ens se vart jag sätter fötterna, så hör jag inte av mig imorgon så ligger jag antagligen fastfrusen på en grusväg med krossad svanskota. Så någon vänlig person kanske kan ringa skallgången då?

 Dottern, drygt 19 månader gammal har idag varit med om två väldigt sensationella saker (för henne i alla fall). Det första är att hon själv har lärt sig att klättra upp i sin tripp-trapp stol. Detta genom att först klättra upp på en vanlig kökstol och därefter upp i sin stol. Där hittade jag henne efter ha damsugat vardagsrummet, coh jag är tämligen säker på att jag inte satt henne där!

Händelse nummer två är dotterns livs första plåster!! Ett blått sådant (nr 3 i raden för kvällen) pryder nu hennes pekfinger. För andra gången denna dag har jag även tagit titeln som sveriges mest ouppmärksamma mor. Var ute med soporna, kom tillbaka och möter en söt liten flicka, inget ovanligt i detta. Men hennes trötta är nerkletad av blod och händerna likaså och även halva ansiktet. Hm hm vad har hon gjort nu. Inte ett dugg upprörd är hon över det heller. In i badrummet, börja tvätta barnet för att lokalisera skadan. Hittar ett litet litet sår på fingertoppen, och då dottern nartuligtvis pillar där hela tiden kommer det blod hela tiden, väldigt fascinerad av denna röda sörja. Vet fortfarande inte vad hon har gjort, men omplåstrad och nöjd är hon! nu har jag kvällen för mig själv och den skall delvis tillbringas med en skål fylld av glass och kolasås, men även städa upp efter den blonda tornadon drog fram här tidigare.

God Kväll

Kommentera

Publiceras ej