Sicken ljuvlig dag

1kommentarer

Dagen på jobbet har varit mycket mycket bra, nästan så man kan känna sig lite stolt!

Kom hem lite tidigare till och med, en lyx man inte är bortskämd med direkt. Hann till och med vara med en stund på dagis för att njuta av att se dottern har så roligt i sandlådan, helt underbart att se sitt barn ha så roligt, riktigt glittrade om henne!

Därefter åkte vi hem under vilda protester, lagade till lite mat. Sen knallade vi ut igen, till dotterns stora glädje. Gungade lite, lekte i sandlådan, promenerade, kastade sten i ån och kände på dörrar. Sen hem och bada, blåsa lite bubblor i vattnet är alltid kul. Barnet har även gett sin mor en fin frisyr då hon lekte frisök, kanske ett framtida yrke här? Jag klagar inte över det i så fall, snarare perfekt ju! Sen bus och mys och nu sover barnet sen en halvtimme tillbaka.

Förresten, senaste två dagarna har dottern sovit till halv nio eller tjugo i nio...är det en positivt bestånde förändring som har skett?! Vågar man hoppas?!?!

Nu ska jag njuta av min alldeles egna chipspåse!!

1 kommentarer

Akselbenedicte

23 Aug 2012 12:40

Just found this site and will find it a great use as I collect Sask. postmarks and need to find the location on a map to fit into my pages. Will pass this site onto other collectors who will find it very useful.

Kommentera

Publiceras ej