Nu ska vi se vad Fabror frej tar fram...

0kommentarer

Se där ja, tydligen måste vi har datorn i sängen för att få en liten liten antydan till mottagning. Visst bättre än inget, men fortfarande grymt irriterande att vi inte har mottagning i skogen längre. Ska vi behöva flytta då bara för att få internet igen? Nu är i och för sig huset ute till försäljning, men det hör inte hit.
 
På tal om något annat. Vår yngsta huligan, som har hunnit bli ett och ett halv år, ingen bebis längre med andra ord, hon har ju alltid varit krånglig vid läggning, det är just ingen nyhet. Men hon har tagit det här till en helt ny division nu, en liga vi andra inte riktigt är kvalificerade till att spela i. Nu för tiden har hon i alla fall slutat slänga nappen all världens väg var tredje sekund i en timmes tid. Nänä, det nya sen en månad tillbaka är att klä av sig, slänga pyjamas rakt över rummet och därefter blöjan. Sen kryper hon ner under madrassen och somnar! Ok, jag är helt med på att det är skönt att sova naken...men på en spånskiva? Det är dock nte så att detta sker på fem sekunder, utan det skall bökas i en halvtimme timme innan hon har lyckats hitta rätta positionen under madrassen. Sen är det ju helt klart lite opraktiskt att sova naken när man fortfarande är i behov av den där blöjan. Lösning? Tja, antingen är man hos henne tills hon somnar, vlket kan ta ett par timmar. Unden de timmarna hinner hennes syster antingen somna i soffan eller för den delen konstruera något nytt byggnadsverk av alla leksaker och mina böcker. Väljer mna inte denna lösning får man helt enkelt titta till henne ungefär var tioende minut, och be ett antal böner att hon inte har hunnit kissa ner sängen. Vi kör på en blandning av dessa superba lösningar. Har någon några andra bara förslag tages de gärna emot. Jag har föreslagit silvertejp runt blöjan...
 
Då den större huliganen, vilket är en något besegrad huligan för närvarande, har fått feber samt känna på det ökända kruppanfallet tidigare i veckan bör jag nog ta och sova ganska snart. Nätterna har haft en tendens att vara något stökiga senaste veckan i detta hushållet. Och då maken är rätt medvetslös när han väl kommer hem vid två tiden på natten så är det mestadels jag som tar stöket.
 
Jag önskar alla en god natts sömn utan krupp, kalla fötter på ryggen eller för den delen katter över ansiktet.
 
Sov gott
 
 
 
huliganer, sovvanor,

Kommentera

Publiceras ej