Mos

0kommentarer

Tycker alltid det är lite knepigt att börja skriva igen när det har varit ett ofrivilligt uppehåll. Eller ofrivilligt är kanske en taskig ursäkt, har inte haft lust eller tid att skriva. Sen känns det även som någon har använt sig av en elvisp för att mixa ihop hjärnans beståndsdelar till en lätt grotesk sockerkaka. Lätt förvirrad och glömsk med andra ord!

Har funderat över om det kanske är hög tid att börja med liten annan mat på fröken diktator. Hon är nu fyra och en halv månad gammal. Fram tills för två nätter sedan så har hon sovit hela nätter oavbrutet, inte ens mat har hon varit intresserad av på nätterna. Tidigast hon vaknar är halv sju för mat och somnar runt halv åtta på kvällen. Ganska ok! Men senaste nättern har hon vaknat både två och tre gånger och är hungrig. Det är däremot inte ok! Det gör att min hjärna är mer mos än vanligt nu för tiden! Så kan det vara så att fröken inte blir mätt ordentligt längre på kvällarna??

Vet att jag började med välling på stora när hon var drygt fyra månader just av den anledningen. DÅ funkade det finfint, det gick utmärkt att blanda flaska med innehåll av välling och bröstet. Men det betyder ju inte att det funkar denna gång, eller hur? Lite osäker på hur jag ska göra, eller om man aknske ska testa gröt på kvällen först och främst?? Några råd? Något måste göras i alla fall, för så här kan inte nätterna fortsätta, för då kommer min hjärna gå från misslyckad sockerkaka till att bli möglig misslyckad sockerkaka!

Nu Pretty Women sen doggepromenad och sen kanske uppsöka sängen för några minuters sömn innan diktatorn vaknar.

GodKväll

Kommentera

Publiceras ej