Regn regn regn

0kommentarer

Verkar inte göra något annat än att regna här på höglandet. Tyvärr får man väl ändå säga. Dels för det är ju ignen vidare att vara ute om man blir dyngsur direkt sen blir nog inte altangolvet klart till midsommar heller. Riktigt synd, fast å andra sidan, om det nu ändå ska regna så här hela midsommar (som vanligt) så har vi ju ändå ngen nytta av de.

Sambon är hur som helst ute och gräver i leran för att kunna gjuta så fort det blir fint väder...tycker lite synd om honom.

Själv sitter jag och stora och tittar på Ronja Rövardotter, sådant väder idag. Sen har vi sen i lördags även plockat bort middagsluren för henne. Psykbryt vid läggningen i fredags är orsaken till detta. Så nu kör vi lite vanlig hederlig vila mitt på dagen, film, bok eller dylikt. Hittills har det gått förvånansvärt bra att plocka bort sovandet faktiskt, somnar mycket mycket enklare på kvällen och mycket tidigare. Igår kväll så sa hon godnatt och gick och la sig alldeles själv. Sen att ingen välling var drucken eller pyjamas på är ju en helt annan sak.

Stora var även mycket nöjd över de nyinhandlade pyjamaserna till henne, kortarmat och shorts, mycket skönare nu på sommaren.

Nähä, ska passa på att diska lite nu när stora sitter nöjd framför filmen coh lilla sover gott.

ha de

Kommentera

Publiceras ej