De var de de

0kommentarer

Många d i rubriken men varför inte.

Julen är till ända för denna gång. Det har varit en härlig jul, mycket mycket trevlig. Tror det var den bästa hittills som firats i detta hus. Juldagen var även den toppen! Tack alla som bidragit till denna underbara jul!

Annandagen inte lika kul, men det berodde mest på barnen som tröttnat på att visa sig från sin bästa sida, visst lite sjukdomar bidrog säkerligen till det med.

Julen har som sagt varit bra och intensiv. Så känns bra att stora inte går på dagis denna vecka, hon behöver lite tid att landa igen och återställa sig till vardagen, percis som resten av oss för den delen!

Klappar har det blivit i mängder här, mest till barnen konstigt nog. Stora är överlycklig över alla saker och vet knappt vart hon ska börja leka. Lillfisen brydde sig inte så mycket, men alla lappar och snören var jätte roliga!

Sambon lyckades inte lura sin dotter så bra på julafton, varför vi vet de, jo när hon skulle vinka hej då till tomten genom fönstret så ställer hon sig glatt där och vinkar så det står härliga tid samtidigt som hon skriker "Hej då Pappa" flera gånger om. Bättring på den fronten till nästa år med andra ord.

Nu sover barnen en sväng, jag tittar på film. Borde röja efter julen men även jag är faktiskt lite sliten, så istället så njuter jag av sista veckan i frihet, för sen börjar även min verklighet!

Kommentera

Publiceras ej