Vardagen har åter anlänt till hushållet

0kommentarer

Efter tio veckors frånvaro har nu vardagen hunnit ifatt oss. Dock är det en hel ny vardag som vi måste vänja oss vid. Till att börja med så har ju lillasyster kommit till familjen vilket bara det är nytt, sen har stora börjat 15 h på dagis och jag skall försöka klara två barn själv på kvällarna. Ikväll blir stora testet!!

Vardagen började med stress, härligt! Att det alltid ska bli så. Först försov vi oss, vår väckarklocka som i normala fall fungerar utan problem tog sovmorgon idag. Efter stora blivit lämnad hos kompisarna tog vi sikte mot banken för att lägga om lånen. Vet inte ritkigt hur det gick till, men tydligen har vi varken toppenlån eller billån från och med idag. Tänker inte ifrågasätta dock...

Sen en runda in på Ticket för att drömma lite...vet vet, kanske blir en trevlig resa någon gång långt in i framtiden...

Nu ska jag och lillan mysa och gosa, för om en halvtimme är det dags att hämta stora och därefter kommer det vara full rulle, antagligen kommer en utomstående tro att en tornado dragit genom huset. Men då kommer jag vänligen upplysa denna utomstående att det är enbart en halv hög människa med svinterhår som orsakat denna röra utan att lyfta lillfingret! Superkraft?

Ha de

Kommentera

Publiceras ej