Mycket lugn dag i skogen

0kommentarer

Ja inte är det speciellt mycket action här. Dottern är fullsätndigt utmattad efter gårdagens uppesitta kväll. Somnade vid halv tio och sover fortfarande. Lilla snuttan...men förhoppningsvis vaknar hon sen och är piggelin!

Jag har däremot hunnit med att spackla en tredjedel av tvättstugan, tvätta lite, sitta i 3146 min lång kö till försäkringskassan (alltid lika jäkla roligt), äta, rasta hunden. nu börjar jag bli lite uttråkad. Inte för att det inte finns något att pyssla med här, men allt är ju bara tråksaker....

Dagen käns väldigt lång just nu....

I vanliga fall när man är hemma med dottern en dag brukar dagarna gå hysteriskt fort, men inte idag...kan ju förvisso bero på att hon sover nonstop....

Ska i alla fall skriva en matlista och sms:a till sambon, så han kan handla på vägen hem. Kläder skall sorteras in och ut: Dags att rensa dotterns gaderob igen; känns som det var helt nyligen man gjorde det. Inte klokt vad fort hon växer!

Efter sett en slokande ledsen växt i fönstret skajag nog äve vattna blommorna i huset...innan de lämnar jordelivet för gott!

Se ya

Kommentera

Publiceras ej