Arkiv X

0kommentarer

Idag har jag och sambon dammat av en underbar gammal klassiker. Som ni förstår är det då den hederliga Arkiv X som gäller. En serie som både jag och sambon följde slaviskt som barn och emellanåt blev riktigt rädda för. Idag är det svårt att förstå varför vi blev rädda, men bra är serien fortfarande. Senare skall även dottern bli introducerad för detta, men det dröjer många år dock. Dettta är då vad vi har sysslat med hela kvällen, tog helt enkelt söndag. Men nu funderar jag starkt på att låta arkiv x fortsätta imorgon kväll istället, för borde duscha och sen sova, för imrogon är det åter jobb som gäller.

Dotterns nya ord är förresten "hopp" och "hoppa". Det är de som gäller nu för tidne, och det är bara att göra som barnet säger, annars blir hon ilsk. Så hoppar är vad vi gör på alla dess olika sätt. I knät, på golvet, på axlarna, på mage, på knäna....ja på alla möjliga och omöjlig sätt. Försökte vid ett tillfälle hoppa på huvudet, det gick inte så bra, så det kommer vi inte fortsätta med.

Ah i sista avsnittet för kvällen visade de en snutt av "Mask". Blev tiktigt sugen på att se den igen, den är så jäkla bra och väldigt sorglig. Har ni inte sett den så se den, den är väldigt sevärd!

Natti natti

Kommentera

Publiceras ej