Lillördag igår - lillsöndag idag?

1kommentarer

Borde ju rimligen vara så, vilket då innebär att jobbveckan blir väldigt kot då fredagen för en stund omvandlas till måndag. Och därefter hoppar vi direkt till lördagen. Kan leva med inbillningen att det är måndag imorgon för att få en glad överraskning när man kommer hem.

Imorgon blir för övrigt en kortdag, då jag ska på jobbintervju klockan ett, och därefter uträtta en hel del ärenden inne i byn. Lika bra att passa på när man har barnvakt.

Kom lite tidigt till dagis idag, så var kvar en stund i lekrummet. Så härligt att se dottern leka i den miljön, inte riktigt samma sak här hemma. Det är en annan personlighet som kommer fram, eller kanske inte en annan men den yttrar sig på lite olika sätt. Så underbart att se hur hon trivs där! Sen ska man tydligen absolut inte sitta på rumpan när man åker ruschkana, nejdå vi ska åka på mage med huvudet först! Men det går ju lika bra det med.

Nähä, dags att ta tag i disk och snabeldraken, även vänta ut tvätten sen blir det en mycket tidigt kväll för mig. Hellre det än att vara sketslut imorgonkväll. Sen att bloggen börjar bli lidande inser jag, men min hjärna orkar verkligen vara klyftig, rolig utan det enda den mäkta med nu för tiden är att vara tråkig och lat. Men det går över.

God Kväll

1 kommentarer

Johanna, Jenny & Lina

04 Nov 2010 20:24

en 7:e maj 2011 är det äntligen dags för den omtalade och efterlängtade Mammabloggalan. Under ett lyxigt dygn täffas vi härliga Mammabloggare – liten som stor - på fina Radisson Blu Royal Park Hotel i Solna med utsikt över vackra Brunnsviken. Där blir det mammalyx på hög nivå med bloggmingel, föreläsningar, utställningsmässa, prova på aktiviteter och toppklass underhållning. Med flera stora sponsorer kommer ni även gå hem med en härligt välfylld goodiebag!



Kvällen avslutas med en lyxig galamiddag där en fantastisk 3-rätters galamiddag serveras och toppas med en awardutdelning där årets Mammabloggare koras inom olika kategorier.



Vi hoppas på att få träffa just dig där – skynda dig att anmäla dig till 2011 – års stora händelse innan biljetterna tar slut!



Varma hälsningar,



Jenny, Johanna & Lina



Styrelsen Mammabloggalan



_____________________________________________________________

Kommentera

Publiceras ej