Bebis nr 2

5kommentarer

För just de ja, för vi kommer i sommar ha en storasyster här i huset :) hihihi något overkligt hittills. Fast å andra sidan det var det när jag väntade dottern med. Det var egentligen overkligt fram till dottern var en vecka gammal, då började man fatta vad som egentligen hade hänt. Misstänker att det blir ungefär samma sak den här gången.

Annars, jo jag mår finfint, har varit lite illamående den här gången, var jag inte sist. Men inget jag inte överlever, har egentligen bara kräkts två gånger...sen lite allmänt illamående till och från. Men det går nog över. Annars mår jag finfint, prima får jag nog ändå säga. Ingen viktökning än, dock gått ner två kilo??? Är det bra? Fast nä jag tänker efter så gjorde jag nog det sist med...

Inskrivning är om en och en halv vecka i alla fall...ska bli spännande att få göra allt detta en gång till.

En kompis åkte idag in till förlossningen, och jag ska erkänna att jag är lite avundsjuk
haha hur man nu kan vara det med tanke på vad det innebär..resultatet är roligt men resten kan ju kvitta, eller nä, till och med den biten ser jag fram emot.

Blev visst lite svammel det här, kanske ksulle ta ut soporna istället och sen knalla upp till sovrummet...

5 kommentarer

Jasmin

17 Nov 2010 21:53

Men GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!



Sjukt kul! Hoppas att det blir en tjej till, vi är fortfarande i underläge.



Hälsa Sam och magen, pussa Line <3

KarinLinnea

17 Nov 2010 22:32

KUL!!!! Grattis till hela familjen!

Sanna

18 Nov 2010 10:38

Superstort grattis igen gumman! Höll nästan på att bubbla ur mig för ett tag sen men jag har varit tyst som en mus!! :-) Skönt att du inte mår alltför dåligt, det ska ju va en njutning att va gravid tycker jag! Är ett privilegium att få uppleva allt som det innebär, inklusive smärtan på slutet! Men jag håller med dig, jag är avundsjuk på dem som ska föda barn, jag tycker det är helt underbart!! Så ångrar du dig sen när du väl ligger dr med värkar och undrar vad fan du gett dig in på så ring mig!! :-) Puss o kram gumman! Ses på lördag förresten! Tio-halv elvatiden sa vi va?!

Petra Lindemann

18 Nov 2010 13:13

Skönt att läsa att du mår lite illa!! Något ska du känna av tycker jag. Rättvisa ska det vara i världen!!Kramar i mängder

Jennie

18 Nov 2010 16:41

Grattis!!

Kommentera

Publiceras ej