Slut på långledighet

0kommentarer

Och det märkliga är att det känns knappt som man varit ledig. Kan bero på att man mer eller mindre har hållt igång fullständigt sedan i onsdags. Inte märkligt att man är lite sleten kanske.

Gårdagen var i alla fall väldigt rolig, kul att se att vi faktiskt lyckades överraska Petra!! =) dagen bestod av lite klättring, utklädning, lite uppdrag på stan, god mat och sexparty. Kommer nog lite bilder på detta senare under dagen....Men roligt var det i alla fall!

Annat då...den dära vulkanen där borta på den kalla ön börjar göra mig lite smått orolig. Tydligen har de börjat stänga flygplatser igen, dock inte i vår väg, men det är ju inga garantier. Så jag har ett förslag: Om vindarna inte har vänt tills på lördag morgon, så kanske alla kunde ställa upp på att klockan sju ¨på lördag morgon gå ut och blåsa så hårt de bara kan till vänster. Vem vet, då¨kanske molnet försvinner!!?!

Börjar dessutom bli sjuk med, och det känns ju verkligen som jag hinner med det den här veckan. Knappast! Blir alvedonknapring och citronvatten resten av dagen, och massa böner till sjukdomsgudarna att det inte blir värre än så här, är dock skepisk....

Nähä, ska nog ta och laga lite mat nu...börjar kurra i magen....

Kommentera

Publiceras ej