Mycket händer på kort tid

0kommentarer

Har ju varit fruktansvärt dålig på att uppdatera bloggen. I helgen var jag ursäktad tycker jag, då vi var på besök i Bollebygd och hälsade på familen Hansson. För gårdagen har jag dock ingen ursäkt, så jag säger förlåt.

Men helgen var härlig!! Gjorde egetnligen inget speciellt, grillade gott på fredagen och tjötade massa strunt. Sen blir det ju så att när små barn är inblandade är man gärna inte uppe till tidig morgon och festar, så det blev lungt och skönt. Tyckte det var jätte roligt att träffa dem :) sen var det roligt att se hur bra ungarna trivdes ihop!

Sen, ja vad sjutton har hänt. Så mycket så jag kommer inte ihåg allt. Hunden rymde igen....funderar på att sälja honom på auktion!!!

Med dottern har det däremot hänt väldigt mycket. Vi var ju lite oroliga för att hon började bli allergisk mot något, då hon började få röda prickar lite här och var, likande exem väldigt mycket. Men genom ett mirakel så försvann alla märken när tand nummer sju tittade fram! Så välkommen säger vi till den! Lite lätt osymmetrisk igen då, fast denna gång i underkäken där hon har tre stycken. Detta förklarade även helgens dåliga ätande från lilla frökens sida. Satt och spottade ut all mat som kom in i munnen i två dagar i rad. Sen igår upptäckte vi att hon spottar ju inte alls, hon försöker tugga maten! Så här har vi gott runt och retat oss på att ungen har hittat på olater så försöker hon bara lära sig...inte annat än att man skäms litee.

Krypningen har även gått över i elefantstilen, den verkar passa henne bättre, påminner lite Mowgli. Har även börjat ställa sig upp själv nu....hua, det går fort! Hinner ju inte med, snart gå hon väl med...

Nä, nu blir det slappa en stund innan fröken fräken vaknar, bäst att vara utvilad så man orkar med allt klättrande och klösande....

Kommentera

Publiceras ej