Finns det något bättre än att höra regnet smattra mot rutorna?

0kommentarer

Den här tryckande kvava värmen och åskan har inte gjort att min huvudvärk eller öronont blivit bättre. Börja lessna på det här, är som någon kör en slö matkniv in i skallen och sakta sakta vrider runt, AJ!

Men trots detta så är det härligt att sommaren äntligen är här. Åkte hem tidigt idag pga av ont i skallen, så dagen tillbringades på en filt under ett parasoll, underbart! Dottern var med så klart och väldigt nöjd av att få vara ute hela dagen, middagen intogs även den på filten. Hon satt där i bara blöja och njöt, så jag tänkte, jag matar henne sittandes på filten utan hakklapp, spelade ju mindre roll då hon ändå inte hade några kläder på sig. Och tur var väl det, för innan vi var klara var hon täckt i spagetti och köttfärsås och halva jag med. Filten fick hälsa på den snurrande maskinen i tvättstugan efter den här dagen. Men värt var det. Men stackars barn, hon är inte van vid sådan här värme, speciellt inte med tanke på hur kallt vi har haft det senaste halvåret. Så hon har svettats som en liten gris (svettas grisar förresten). Men provade nya pjymasen idag, st 80 (begriper fortfarande inte varför det alltid är en storlek större i nattkläderna som krävs), en kort armad och shorts kreation, passade som handen i handsken eller som bebis i pyjamas då. Bra, då har vi passane pyjamaser till semestern med...

Jag och sambon ska nu titta på en efterlängtad gammal goding, Waterworld. Tycker den är riktigt bra faktiskt, men en sak förstår vi inte. Varför är alla så smutsiga i filmen? Det är ju en film som utspelar sig enbart på vatten, finns ju inget land. SÅ känns som det borde vara omöjligt att bli så skiten???

Jaja, filmdags sen krypa ner ti sängen och hoppas på att huvudvärken och öronont är borta imorgon bitta, och även att vi får sovmorgon, tvivlar starkt på det dock!

GodNatt

Kommentera

Publiceras ej