Och där var den helgen förbi

0kommentarer

Vad fort det har gått, känns inte som man varit ledig i tre dagar. Beror nog till viss del på att man itne varit hemma. Helgen har hur som helst varit väldigt rolig, men det innebär inte att det inte kommer vara gött att komma hem. Borta bra men hemma bäst finns det jju ett ordspråk som lyder, och det stämmer bra tycker jag nog. Men innan bilen rullar mot småland ska vi in till någon nation och äta brunch. SÅ tydligen var inte studentlivet över för min del ;)

hehe dottern badade med badskum för första gången. Vilken syn! Hon var väldig förvånad och förvirrad. Hon kunde ju inte se sina händer, men jäkla vad hon tyckte det var roligt. Så det ska vi göra fler gånger, helt klart!

Har även passat på att ladda ner lite skräckfilmer, bäst att passa på när man har en hastighet som är något snabbare än snigeln till internet hemma. Men jag antar att man får skylla sig skjälv ssom har bosatt sig som man har gjort. Finns ju ingen möjlighet till något annat än mobilt bredand hemma. Lite surt, men man har trots allt vant sig vid det. Kan ju göra det viktigaste i alla fall, och ladda ner filmer går nog inte under den kategorin längre, så jag överlever nog ett tag till.

Vi sitter lite i botankar...vet inte riktgt hur vi ska göra. Vi vet vad vi vill göra, men det ä tyvärr inte möjligt än på ett par år antagligen. Så frågan är hur vi gör under tiden. Bor kvar där vi är eller försöka hitta billigare alternativ för att kunna spara pengar inför det vi vill göra. Svårt...har egentligen ingen lust tt flytta mer, vill ha ett riktigt hem, där jag ska bo tills vi kola vippen. Jaja, vi får la se vd som händer...mycket att funderar på dock.

Dags att packa klart bilen nu då, så vi lär nog inte höras av förräns kvällen är kommen.

Njut av solen ni som kan!

Kommentera

Publiceras ej