Lillördag var det idag sägs de

0kommentarer

Är fortfarande inte helt övertygad om meningen med en lillördag. Eller rättare sagt, jag förstår inte riktigt syftet med det. För jag har förstått att det innebär att man ska festa den dagen, som om det vore helg då. rätt? Men då undrar jag, hur många kan rent praktiskt festa en onsdag/lillördag??? Jobbar inte de flesta trots allt, och jag är då rakt inte pigg nog för att festa en sådan här dag och framförallt så skulle jag inte kuna jobba imorgon. Och att inte jobba är då inget alternativ. Har heller på tal om detta inte förstått hur man kan ringa sig sjuk dagen efter en fest, altlså för att man är fyllesjuk. Det är helt obegripligt för mig! Som ni antagligen förstått är det inte lillördag här hemma, varje fall inte den betydelsen. Vår onsdag ägnas till att göra ungefär samma saker som alla andra dagar i veckan. Busa och mysa med dottern är det som står på schemat, speciellt för mig då jag inte träffat henne på hela dagen. Då finns det säkert en och en annan som undrar varför jag i hela friden sitter här istället för att göra just det. Det är för att den punkten är redan avklarad för dagen, och anledningen till varför det inte blir mer är väldigt enkel och logisk. Hon sover nämligen för natten. Känns då något löjligt att busa med henne nu.

Såg ni vädret utanför! Underbart är ordet! Det har varit solsken hela dagen, till och med så att det började spritta lite vårkänslor i den dallriga kroppen. Bästa av allt var nog ändå att jag körde på asfalt till jobbet! Isen och snön är borta; och jag hoppas verkligen att det är för gott; varje fall för denna vinter. Nu är våren mer än välkommen!

Nähä, kanske dags att socialisera lite med karln i huset med, och nej jag menar inte hunden. eller ja, om han vill ha lite kärlek så får han det med :)

GodKväll

Kommentera

Publiceras ej