Ledig

0kommentarer

Det där löftet jag gav om att minst skriva ett inlägg om dagen verkar har spruckit den senaste tiden. Ber om ursäkt för detta!!

Idag är jag ledig och det är underbart!! Menar, kollar bara vädret utomhus! Dessutom har jag skickat iväg sambon och dottern på babysim, så jag är faktiskt ensam hemma Det har jag inte varit sedan dottern föddes! Det är en väldigt märklig känsla mste jag säga. Ingen jag måste kolla till eller dylikt, kan bara gå runt här och mysa för mig själv!

Hittade en katt i garaget i morse. Är det bra att han har tillbringat natten där?

Har inte skrivit så mycket om dotterns sovvanor på sista tiden, så jag tänkte att här kommer det en update!
Ungefär samtidigt som jag började jobba fick lilla tösabiten för sig att kvart i sex var en bra tid att gå upp på. Vi vuxna i huset var absolut inte lika övertygade om denna saken. Men jag ska ärligt erkänna att det var en diskussion som dottern vann. I samma veva har hon öven börjat vakna runt halv två på natten, varje natt, för att ibland vara lite social, för det är man ju sugen på då. Eller helt enkelt få lite närhet och somna om hos oss. Efter mycket om och men verkar det försttnämnda mönstret börjat försivnna igen, och det tackar vi för! Senaste dagarna har hon vaknat mellan sju och halv åtta, det kan jag leva med i alla fall. Det sistnämnda, mitt i natten socialiseringen verkar som det kommer stanna ett tag till.

Idag SKA jag inhandla mig en ny telefon, blir galen på min jag har nu. Den fungerar ju enbart när den själv känner för det. Sedan ska det även inhandlas mat, och det är behövligt kan jag säga. Igår käkade vi hamburgare i bröd, och det brödet hade nog legat i frysen de senaste tre åren...urk! Så hög tid att göra något åt ekot som hörs när man öppnar dörrarna.

Vi ska även införskaffa oss nya pass idag. Mitt räcker egentligen i två år till, men det är så trasigt och slitet så jag passar på att skaffa ett nytt jag med. Även dottern ska få pass, sitt allra första!!

NÄhä, om man kanske skulle få på sig lite kläder och gå ut med den där gnyende kraken vid dörren. Sen vet jag inte vad jag ska göra, är inte van att vara hemma själv!

Kommentera

Publiceras ej