Helgen är kommen!!!

1kommentarer

Är man trött på morgonen om man upptäcker vid klockan ett på dagen att man har tagit på sig trosorna ut och in??? Snacka om att man i alla fall blir förvånad!

Ikväll har sambo och kusin åkt till Sweden Rock, ensamma kvar i huset är jag och lillhöna. Så kvällen kommer handla om lek, gos och mys så länge lilla damen orkar, för ikväll har vi inga krav på läggtider eller sådant trams.

Lilla kusin Wilma är inte så liten längre, för idag har hon varit barnvakt åt dottern för första gången på egen hand. Det skötte hon exemplariskt, nästan lite för bra egentligen. Det med tanke på att dottern inte var speciellt intresserad av att följa med hem och hos mig var det inget kul alls att vara hos. Det är tacksamhet! Nästan så det sticker lite i hjärtat...men men sådant är väl livet, trotsåldern kom tidigt eller nåt. Men till skillnad från hunden var dottern faktiskt tvungen att följa med hem, hunden fick äremot stanna kvar ett litet tag till. Så jag antar att detta innebär att hunden faktiskt har större chans att få igenom sin vilja än barnet. Märklgit bara att ingen vill komma hem igen, hoppas inte detta gäller för sambon med ikväll...

Nu ska jag ta och fortsätta med lek och bus på golvet, det eller misshandlad, vilket förvisso är exakt samma sak enligt dottern. Undrar vad detta ska leda till???

Hörs senare

1 kommentarer

Petra Lindemann

12 Jun 2010 09:27

Båda kusinerna är mycket nöjda med sin första sommarlovsdag. Kasper från Sweden Rock planerar redan för nästa sommar!!! Antar att Wilma kommer att springa omkring med AC-DC tröja under dagen och fråga om hon får följa med. Hunden sover för tillfället och hade en skön avslappnande fredagskväll.

Kommentera

Publiceras ej