Full fart hela tiden

1kommentarer

Det händer mycket hela tiden här hemma med mågna saker. Igår kom svåger på motorcykel ovh ville ha mat. Snälla som vi är fixade vi till värsta grillmåltiden, alla nöjda och glada, men framförallt mätta tror jag.

Idag har vi hälsat på dagis, inskolningen börjar ju i augusti. Det kommer bli jätte spännande, och vilket härlig stället det är. Stort hus, stor trädgårde och en massa massa leksaker. Där kommer hon trivas som fisken i vattnet, och alla verkar var hur gulliga som hest. Men vad är oddsen att tre av mammorna till barnen heter Frida? Speciellt när det bara är tretton barn???

Dottern tränar för övrigt hela tiden på att försöka gå, envis som synden är hon. Går inge vidare än, men snart så. Två steg klarar hon innan hon drattar på den lilla gosiga rumpan. Missstänker starkt att snart kommer hon springa runt här som en tok och saborterar allt om finns i huset.

Efter dagsisbesöket fik vi ett ryck och åkte och impulsköpte två träd och två buskar...vet inte hur det gick till. Träden står i backen och det kommer bli jätte bra när de växer till sig lite, då kommer de dessutom ta lite av insynen från vägen. Buskarna har inte kommit ner i jorden än, ska försöka fixa det under veckan.

Nähjä, mat till familjen var det nu då. Blev ett snabbt, virrigt och svamligt inlägg det här, men så är det när man ite har tid att sitta still!

BYe

1 kommentarer

Therese

29 Jun 2010 22:18

Ikväll har jag sytt din mössa, nu är det bara dregglisen kvar. Den blir nog sydd imorgon så med lite tur får du ditt paket innan helgen:)



Hoppas ni haft det bra i solen.

Kommentera

Publiceras ej