Äntligen lungt i stugan

1kommentarer

Och eftersom sambon har rymt till okända marker så har jag lite egentid för mig själv. Inte alldeles för ofta det händer längre direkt. Nu behöver jag inte oroa mig för hur jag ska fördriva denna lyxtid, det finns ett fint berg av disk och en underbar klädhög som skall strykas för att hålla mig sysselsatt resten av kvällen.

Lite dålig uppdate här på bloggen i helgen, men det var ju så himla underbart väder! Här hemma har vi tillbringat hela helgen utomhus, ja inte nätterna då, tyckte att dottern är något liten för att ha tältpremiär redan. Det får vänta ett år.

I lördags morse skickade jag iväg sambon för att införskaffa en barnpool. Vi bor förvisso inte speciellt långt ifrån sjön, men vi tänkte att det kunde vara skönt att ha något hemma för henne att plaska i när vi inte hinner gå ner dit. Blir ju lite mer av ett projekt när man ska till sjön. Min tanke var hur som helst att han skulle komma hem med en liten liten babypool, men oj vad fel jag hade. Ok, den är inte gigantiskt men lätt att två vuxna om inte fler får plats i den. Frågan är ju bara vem som kommer använda den mest, jag eller dottern? Både i lördags och i söndags satt jag och dottern och plaskade i den, helt underbart! Den här prylen kommer vara mycket mycket välanvänd i sommar såvida inte regenet tänker fortsätta i tre månader till då. Man vet ju aldrig med Sverige.

Blommor är även  inhandlade och planterade, bidde skitsnyggt. Nackdelen är ju att när man väl få snyggt bland blommor och krukor utomhus så syns alla skavanker på huset och trädgården mer. Sånt är väl livet antar jag, om inte annat så vet jag vad som behöver göras...inte för att man hinner med allt i sommar. sen är det ju faktiskt en pengafråga med. För tillfället har vi det ganska ok faktiskt med pengar, men vet nte hur det blir till hösten än om sambon har jobb eller inte. SÅ vi vill inte direkt slösa nu heller, utan det mesta går in på sparkontot som förhoppningsvis inte blir fullständigt barskrapat till hösten. Men det är ett problem vi tar då!

Vi har även fått upp grindarna för trapporna nu, och det var verkligen i sista sekunden då hon har börjat klättra upp för trappan, inte bara ett par steg, utan nej då, hon ska upp för hela på en gång. Så nu gäller det att hålla koll! Hon har även äntligen upptackt katt- och hundmat skålarna. Trodde faktiskt det skulle kommit lite tidigre, inte för att jag är ledsen att det dröjde. Men å andra sidan, hur farligt kan det vara. Kanske äckligt och lite småvidrigt, men ingen fara på taket där. Det är ju trots allt mat...

Nähä, återgå till min disk och tvätt då...

1 kommentarer

Martina

09 Jun 2010 15:30

Ja de var verkligen tur att inget hände med Martin! Han hade tur i oturen så att säga.

Okej men då vet jag vilka helger ni inte kan men då tar vi en när ni e hemma :) Jag ska kolla lite mer med MArtin med så inte han planerat in något :)

Hälsa din familj!! :)

Kommentera

Publiceras ej