Slit slit slit och belöning om en och en halv vecka!

0kommentarer

Säger bara det, jävlar om det inte är fint väder då. För tre veckor är inplanerade nere vid sjön, bara dottern och jag! Det ska badas, lekas, grävas, njutas, sovas, mysas, promeneras och en massa annat! För vet ni vad, det kallas för SEMESTER!

Har kommit underfund med att vi har ett väldigt lätt och snällt barn här hemma. Man sitter ju och följer en massa bloggar, känner människor med barn, och även att man inte ska går det inte att låta bli att jämföra lite. vilket i sig är ganska korkat, efter som alla är olika. Men i alla fall. Hon är mer eller mindre alltid glad, inga problem att söva, sover jätte gärna hela nätter och vaknar inte i onödan, går upp ggör vi runt åtta halv nio. Bortsett från ja då som jobbar...

Enda fasen hon har nu r att hon spottar ut all mat!!! Hoppas verkligen det beror på tanden, för i så fall kan vi leva på vetskapen att det snart går över, annars så har hon väl hamnat i en för tidig anorexi tid, tycker det är något tidigt för det. Så jag satsar på att det är tanden som är boven i dramat. Men trots detta, att hon egentligen borde vara störthungrig större delen av dagen så är hon en solstråle!
När man har fått ett sådant enkelt barn, ingen större sömnbrist här inte, så blir man helt klart sugen på nummer två. För hur svårt kan det vara att ha en till i huset?? Sen efter lite funderingar så kommer man fram helt logiskt till att alla barn är ju som sagt va olika, ovh vad säger att nästa barn blir lika enkelt? Sen efter ett par sekunder så stänger man av den logiska delen av hjärnan och bestämmer sig för att vi bär på otroligt bra gener, så självklart kommer även nästa bli en lika underbar solstråle som dottern är. Eller hur??

Till helgen får vi besök av trevliga vänner ifrån Bollebygd och deras lille pojk som är lika gammal som Line, eller öfrlåt, lika ung heter det ju. Inte ska vi ge barnet åldersnoja redan, räcker gott och väl att hennes arma moder lider av det syndromet. De kommer i alla fall på fredag och stanna hela helgen. Så bli så jäkla roligt!!! Två vildbattningar i huset, eventuellt två galna hundar, ett gäng vettskrämda katter och fyra vuxna människor som ska snacka mycket skit mellan jakten av barnen. Ser fram emot fredag eftermiddag!

Nu blir det dusch och sen läggdags!

Kommentera

Publiceras ej