Inget bad och inget solande

0kommentarer

Helgen gick inte riktigt som planerat tyvärr, men som tur är var ingen knusslig för det. Så vi tog en filmhelg och en massa gos och mys med barnen. Trots att vädergudarna inte var på vår sida har det varit en toppenhelg på alla sätt!

Barnen har haft jätte roligt ihop och det har varit så roligt att se dem busa och härja tillsammans. Vi vuxna har även vi haft riktigt trevligt med mycket skitprat, precis som det ska vara!

Då regnet envisas med att falla från skyn i hela tiden och dränka alla mina blommor utomhus, dock positivt att vi inte behöva vattna förvisso, men de behöver ju inte dö på det här sättet istället!!! Men men, jag klagar inte, tycker det är ganska skönt med lite regn, inte kvavt och kvamligt längre, skönare att sova på nätterna och så kan man sitta inne och titta på film mitt på dagen utan att känna dåligt samvete för att man inte är ute och röjer.

Dottern är helt slut efter denna helg, hon har sovit i princip hela dagen och gör det fortfarande. Inte lätt att vara liten, men bäst hon vänjer sig för oom två veckkor är det inskolning på dagis som gäller, snacka om att vara trött på eftermiddagarna då!

Nähä, dags att fortsätta med vampyrfilmen nu och sen laga lite mat kanske?

Kommentera

Publiceras ej