Ibland blir man bara så trött på sig själv

0kommentarer

Tänkte vara duktig och tvätta lite kläder, bad sambon slänga sin smutstvätt i tvättkorgen. Startar en maskin, ett par timmar senare tömmer sambon den. I tvätten var bland annat sambons byxor och i dem låg hans plånbok, snus och lite annan skit. Intressant...är det de man kallar för att tvätta pengar? Nu trodde jag ju att sambon hade kollat sina egna fickor på sina egna kläder innan han slänger dem i tvättet, så i själva verket var det ju hans eget fel :) Jepp, de kör vi på!

Precis haft besök av Alex, Melker, Kristin och Jocke, mycket trevligt att få tjöta skit och fika. Dottern var helt överlycklig, det var ju någon som gav henne uppmärksamhet hela tiden och sprang runt med henne på golvet. Så synd bara att de bor så långt borta...
Efter besöket fick dottern en flaska välling (?) och somnade omedelbart bums, bytte till och med blöja på henne när hon sov. Då är man riktigt trött! Jobbigt att ha besök tydligen :) anledningen till vällingen som vi då som mästrande föräldrar har sagt bara ska ges morgon och kväll. Ungen tandar som jag´tidigare nämnt, och har ganska svårt att äta mat, har nog ont i munnen. Så då får hon en flaska vid behov så att hon får någon som hlst mat under en dag. Så ja de mästrande föräldrarna har en mjuk och fjantig sida med.

Nu ska jag passa på att slapp slappa, med andra ord ta söndag medans dottern sover....

Kommentera

Publiceras ej