Helgen då

1kommentarer

Har ju varit lite dålig på att uppdatera här under helgen, blir lätt så när det är full fart hela tiden!

I fredags var jag på fest!!! Sambon jobbade natt så han fick inte följa med och Line var hos barnvakt. Det bidde bowling, grillning och kubb och en massa goa vänner. Det här var första gången på ett och halvt år som jag var ute, lite ovant ska jag erkänna. Och det var även första gången någonsin som jag spelade kubb i femton minus, men det gick det med! hade skitkul rent ut sagt! Men jag har upptäckt en biefekt av att få barn. Kunde natlugtvis inte låta bli att ringa under kvällen för att kolla läget...hur löjlig kan man bli!? Sen vad hände med samvetet??? bara undra, varför i hela friden fick jag dåligt samvete ör att jag för en gångs skull var ute och hade kul och inte var hema med dottern???

Igår däremot var jag riktigt trött, man hade kunnat tro att jag var ute och svirade hela natten lång. Inte att jag enbart drack två öl till bowlingen och lämnade festen klockan tio! Det är tydligen inte mycket som krävs längre för att man ska bli trött. Men det var värt det, helt klart. Men nu kommer det dröja till nästa episod det kan jag lova.

På tal om annat hur många har fiskat upp en kattunge i svansen från toalettstolen???? Det gjorde jag idag...

Har även haft härligt besök av kusin, kompis och en lillebror, uppskattades att de tog med fika. Hade tänkt baka innan de kom, faktiskt. Men sambon var så snäll och tog dottern imorse så fik jag en sovmorgon. Mycket Upopskattat! Dock så vägrade dottern äta sin frukost och var tydligen allmänt kinkig, inte så konstigt egetnligen, hon är ju inte van att någon annan har henne på morgonkvisten. Är ju i princip alltid jag. Men det var nyttit, både hon och sambon behöver lära sig det.

Veden tog slut idag med, så sambon hämtar mer. kan behövas jag kan lova när tempen håller sig på femton minus eller mer...värmeljus åtgången är ganska enorm för tillfället och mina fötter är kalla. Att jag hade kunnat döda för golvvärme nu!!!

Nähä, dags att elda igen då...bbye bye

1 kommentarer

Malla

31 Jan 2010 21:53

åh har ni också ett sånt fantastiskt vinternöja..att hålla på med ved...jag längtar till våren!!

kul att gå ut, jag har varit en gång sen nellie föddes, hon var hemma med pappsen då och JA - jag kunde inte heller hålla mig fr att höra av mig.. :)

Kommentera

Publiceras ej