Allt tillbaka till det normala igen tydligen

0kommentarer

Jepp då talar jag lite mer specifikt om mens, eller ja det korrekta ordet är väl menstruation. Det har nu återvänt efter en frånvaro på nästan sexton månader. Ska inte säga att det var välkommet, hade gärna fått hålla sig borta ett tag till. Men på ett sätt är det rätt skönt. Det är lite av en trygghet att ha den varje månad, man slipper bli fullständigt nipprig. Att inte har något säkert tecken på att en parasit ha byggt bo igen. Visst någon gång i framtiden ska vi nog försöka tillverka ett syskon till dottern, men inte riktigt än! Så jo, lite välkommen är den nog i alla fall, men bara lite.

Idag har vi uptäckt ett misstag vi inte gör om igen. Igår kväll satte vi igån elelement här i huset, för att sambon skulle kunna få sova en hel natt, och slippa elda. MISSTAG! Elemeten gjorde ingen nämvärd skillnad överhuvudtaget. 15 grader var det inomhus när vi vaknade, nu är vi uppe på 17, så det tar sig. Men fram tills nu har dottern fått ha en stickad overall och mössa på sig. För första gången någonsin har hon dessutom fått sova hos mig inatt. Vaknade inatt någon gång och gick fram och kände lite på henne där hon låg och sov i sin säng. Händer, fötter och ansikte var kallt! Över till vår säng omedelbar bums! Tyvärr måste jag nog även säga att vå inomhustemp har nog även gjort henne förkyld. Totalt igengrodd i näsan, ingen feber i alla fall. Men det är ju inte annat än att man får dåligt samvete!

Babysimmet hoppade vi med andra ord idag. Hade ingen lust att dra ut henne i kylan och göra det ännu värre. Dessutom tivivlar jag starkt på att min bil hade startat heller. Så det spelade just ingen roll. Om den inte startar när det varit två minus lär den knappast göra det när det varit nitton minus under natten.

Har märkt att kan kankse tjatar om temperaturer hela tiden, men så är det. Dessutom hotar de nu med snöstorm imorgon och sen ännnu kallare! Seriöst räcker det inte nu?? Detta kommer då från en person som faktiskt älskar vintern. Men nu börjar det bli jobbigt. Kan inte gå ut och gå, för vagnen kommer inte fram. Är för kallt att åka pulka för dottern, svårt att värma upp huset. Jo, nu räcker det. Vår Tack!!!

Nähä, ska ta och fixa mig lite frukost nu och klä av dottern igen innan hon smälter bort istället

Kommentera

Publiceras ej