Konstiga saker som händer

2kommentarer

När vi gick och la oss igår kväll låg dottern redan och sov sött i sin säng. Som vanligt var ju även hunden i vår säng, brukar vara det en stund på kvällen innan vi somnar. Så vi passade på att busa och mysa lite med hunden, helt enkelt ge han lite uppmärksamhet. Han kommer ju lätt lite i skymundan nu för tiden på dagarna. I alla fall, så säger sambon till hunden : " Ja, du är vår förstfödda". Tror ni inte att en halv sekund efter han yttrar den meningen vaknar dotterns gråtandes. Nästan lite skrämmande, tror ni hon förstod vad han sa ;) Nä, det tror jag inte, men det var verkligen en sådan perfekt timing, som hon blev jätte ledsen för att hennes pappa sa något sådant. Lite kul tyckte jag. Men dottern somnade snabbt om efter lite lugnande strykningar över håret.

Andra märkliga saker är ju sådana där traditonella, som till exempel vem i hela friden är det som stökar och smutsar ner så mycket i huset! Jag är ganska säker på att det inte är dottern (ÄN) med tanke på att hon inte är jätte rörlig än, kommer just inte så långt själv. Jag är övertygad om att det inte är jag, skulle aldrig få för mig att göra något sådan, så antingen är det sambon eller hustomten! Men eftersom sambon aldrig är hemma så ligger hustomten närmst till hands att skylla på, så det gör jag! Tycker han har lite för många hyss för sig faktiskt. Likadant, vart kommer all tvätt ifrån?? förstår inte, jag går mer eller mindre bara i mysbyxor här hemma, sambon med och dottern avverkar faktiskt sådana mängder med tvätt. Så börjar misstänka hustomten även där, tycker det är lite fräckt av honom att komma hit och smutsa ner alla våra lakan, handukar och kläder!

Och varför kan inte dottern behålla båda strumporna på? Och varför försvinner den alltid så fort hon har fått av sig den. antingen äter hunden upp dem eller så är hustomten även skydlig till detta.

den där hustomten är en riktig sabotör!

Varför har kattskrället fått för sig att enbart pissa på yttertrappan???? Begriper inte detta!

Skulle nog egentligen kunna hålla på hur länge som helst, men det orkar jag inte och det vill ni nog inte läsa heller för den delen. Men slutsatsen är att allt konstigt och märkligt som sker i detta hus är hustomtens fel! För inte kan det vara jag som är orsaken till något, låter inte riktigt.

På tal om något annat förresten, dottern har börjat borsta tänderna, ja med viss hjälp från mig då såklart! stor kicka!

2 kommentarer

Plutten

09 Feb 2010 15:47

Svar; Ja usch dumma bröst:P

Malla

09 Feb 2010 21:41

Hahaha, vilken hustomte!

Kommentera

Publiceras ej