Snurrar snurrar gör Mr Bunny för fullt

2kommentarer

Dottern har en älskade gosekasin med långa öron, denna kanin följer dottern vart hon än går, och har aldrig sovit utan. Som ni förstår kommer vi föräldrar i den här familjen får ett helvete minst sagt om denna kanin försvinner. Då till allas glädje som sagt från dag ett att vi behöver ha en i reserv kan jag ju meddela att denna kanin vid klockan sex på kvällen befinner sig i tvättmaskinen för att bli ren ifrån en grönskakslasangesspya. Härligt va. Vad är oddsen att han kommer vara torr och gosig till halv åtta då dottern ska sova??? Inget jag tänker satsa några pengar på i alla fall.

Anledningen till att stackars lilla oskyldiga kanin får sig en omgång i maskinen den här fredagkvällen är helt enbart dottens eget fel. Hon fick för sig att för första gången på över ett halvår (mer?), minns inte ens sist när jag tänker efter, att kräkas rätt ut. detta en timme efter maten, så det var inte en helt luktfri spya eller färglös för den delen.

Så ja....ett barn som blivit sanerat och en kanin som är under saneringsprocessen medans detta skriver...

Önska mig lycka till ikväll, kan behövas!

2 kommentarer

Wilma Lindemann

13 Aug 2010 19:20

Haha lycka till!!

Hoppas att lilla kaninen blir ren!

KarinLinnea

13 Aug 2010 21:28

Hehe, praktiskt med gosedjur och sånt när det skänker trygghet. Men opraktiskt om man glömt dom nånstans, eller om man råkat kräkas ner dom...

Det är både bra och dåligt att Elna varken har napp, snuttetrasa eller gosedjur...

Hoppas ni lyckas till slut så du får dina popcorn!

Kommentera

Publiceras ej