dagen blir inte riktigt som planerad

3kommentarer

istället för att jag och sambon ska snickra, besöka tippen och slänga mycket mycket skräp, gipsa så sitter jag hemma med en sjuk dotter och sambon är på anställningsintervju. Det sistnämnda är ju förvisso riktigt kul, och vi hoppas på det bästa. Det första däremot kunde vi vart utan just nu, jäkla sprutor! Så nu har hon bara imorgon att vara på dagis ett par timmar innan det är allvar. har missat halva inskolningen nu, det känns faktiskt ingen vidare. Hade hellre sett henne bli sjuk efter inskolningen om hon nu nödvändigtvis var tvungen att bli sjuk då vill säga.

Sen uppvaknandet var ju ingen hit idag heller. En ledsen dotter vid fem, inte konstigt då febern slagit ut henne fullständigt. En halv kanin i sängen (säger inte vems, sen är frågan, saknar någon en kanin?), två spyor nedanför trappen, ibland älskar jag verkligen mina djur!

Nähä, dags att gå och torka nosen på barnet, sen ska vi nog krypa in i tältet och gosa lite....

3 kommentarer

Petra Lindemann

19 Aug 2010 13:32

Vad händer.... det låter som kalabalik. Kaninen, hennes egna som är sönder eller något katterna dragit in?

Martina

19 Aug 2010 14:19

Usch vad jobbigt att hon är dålig :( Är de bara sprutorna eller är hon förskyld med?

KUl att sam varit på intervju, vart va de för jobb? :)

Du kan inte dryga ut inskolningen några dar till nästa vecka...om sam gått med henne?



Kram

Frida

19 Aug 2010 15:51

Lite smått kalabalik jepp!

Hade nästan föredragit att det var en hennes kanin som var sönder, men nej det var det inte. En present från en av katterna...tyckte det var lite taskigt, den var ju inte ens hel...urk

Kommentera

Publiceras ej