Nu är det kvällen, för fåglarna har slutat kvittra

0kommentarer

Har aldrig tänkt på det tidigare att fåglarna inte kvittrar på kvällen. Men det är väl självklart kan man tycka, om man bara orkade använda de små grå där uppe i knoppen så borde man ju kunna räkna ut av även fåglarna behöver sin skönhetssömn imellanåt. Totalt onödig information förvisso...

Har lyckats övertyga sambon om att titta på Adam & Eva på tv ikväll! Klapp på axeln till mig själv! Tycker att den är riktigt rolig!

trodde att tiden var förbi då det konstant ringer i huvudet. Dottern hade ju en period när hon var runt fyra månader då hon testade röstresurserna ordentligt, och lyckades hitta den där speciella tonarten som får det att skorra i hela huvudet. Den tiden kom och gick, och ingen var lyckligare än barnets mor och far. Men se på fan, tiden kom tillbaka, men den här gången med en volym som kan väcka de döda till liv. Så hej och välkommen säger vi allohopa till hörselkåpor. Det här är alltså inte ilskna ljud som kommer ur den söta munnen, å nej å nej, det hade vart för enkelt. För ilska eller ledsen går att åtgärda genom att plocka upp henne, ge mat, byta blöja, leka med henne etc. Finna många många olila lösningar på det problemet som skulle göra att ljudet försvann. Men som sagt, nej det är glädje tjut!!! Svårt att åtgärda det...så hörselkåpor kommer bli våra bästa vänner!

Nähä, ska återgå till filmen  nu....GodKväll

Kommentera

Publiceras ej