Magknip...

0kommentarer

Stackars lilla tösahöna...misstänker starkt magknip. har haft så himla svårt att komma till ro för natten idag. Somnat flera gånger men vaknar varje gång efter tio femton minuter av värsta gråtattacken. Att man som mamma känner sig fullständigt hjälplös, man vill ju tröstta och ta bort det onda...men det går ju inte. Det ända som hjälper i det läget är att bära henne på bröstet. Usch tycker synd om henne. Har inte bajsat på tre dagar nu, så klart magen spökar för henne, önska bara man kunde göra nåt för att lätta på trycket åt henne. Men som nybliven förstagångs mamma så kan man inga mirakelkurer, alla bra tips man fått av andra har testats, fungerar bara i nån minut åt gången. Men nu tror och hoppas jag att hon äntligen kom till ro. Har gått en halvtimme nu sen sist hon vaknade.
Vi får la se hur det blir med babysimmet imorgon, kanske nöjer oss med att bada länge här hemma istället.


Nu ska jag ut och roa byn igen. Alla tycker det är hysteriskt kul när vi rastar hunden här. Det är inte bara hunden som springer lös, det är även två katter som följer med på led. Folk flinar alltid lite finurligt när de kör förbi o se mig, en hund och två katter som är ute på promenad =)

Innan någon börjar gnälla om att lämna barn vind för våg hemma själva så kan jag säga att barnets fader faktsikt är hemma och fullt kapabel att trösta lilltösa med vid behov, så det så!!!!

Kommentera

Publiceras ej