Babysim...

0kommentarer

...idag bar av igen mot simhallen. Kan dock säga att jag var inte pigg imorse. Nu brukar jag förvisso aldrig vara pigg på morgonen men idag var det extremt. Var ju uppe tidigt dessutom. Men nu är det avgjort, lilltösas sovtider på dagen skall kortas ner ordentligt. Somnade precis som hon skulle igårkväll, men vaknade vid halv ett på natten och skulle ha mat, vaknade sen vid fyra igen :( Gör väl inte jätte mycket egentligen om det inte vore för att hon tyckte hon skulle vara social en timme med då. Suck...lite trött med andra ord när klockan ringde vid sju. Men bara att masa sig upp. Ut både jag och sambon och startar upp ena bilen med startkablar, så fick den stå igång i en timme för att ladda batteriet innan vi skulle åka (sambon laddade ur den i början på veckan, använde lyktorna som ljuskälla när han snickrade panel). Sen in igen, packa saker, upp och väcka en väldigt trött liten dam. Inte konstigt att hon var trött, med tanke på den trevliga pratstunde vi hade tidigt tidigt på morgonen. Så idag blir det reglerade sovtider, eller rättare sagt, nu är det slut med att sova två tre timmar i sträck två gånger på dagen.
I alla fall, jag och Line packade in oss i bilen och åkte mot Sävsjös badhus. När vi väl kom in i omklädningsrummet så visste Line exakt vad som skulle ske, började tokskratta och sprattla med ben och armar :) Hon älskar verkligen att bada, speciellt i stor stor pool. En massa att titta på, bbåde leksaker som andra människor, men det är nog de andra barnen som är mest intressanta. Sen har hon ju även upptäckt att det spelas musik under vattnet, det är uppskattat. Blir fullständigt sjövild när hon hör det!! Favoriten just nu är att ligga på rygg i vattnet och sparka så mycket man bara kan med benen, ska helst skvätta mycket vatten. Dyka är oxå väldigt kul och badringen är avslappnande, med andra ord, hon somnar i den!!! :) Så när man vet hur mycket hon älskar det så är det värt sömnbristen och tidig morgon! Det kan jag leva med!!!
Blev tyvärr inga kort tagna idag heller, sambon skulle ju följt med men var tvungen att jobba istället, så vi satsar på nästa vecka igen...

Kommentera

Publiceras ej