Sovvanor...

1kommentarer

Ja inte blev det sovmorgon idag i alla fall. Lilltösa somnade vid åtta igårkväll, lite att mål vi ett inatt, sen frukost vid fem. Sen slumrade hon i en timme ungefär. Sen var det en dam som var mycket pigg. Sambon knallade upp med henne och försöka söva om henne på nedevåningen. Lyckades efter en timme. Så då knallade han trött som han var upp igen med henne, la dottern i sin säng och kröp tillbaka i vår säng. Men där skulle damen bara sova i en kvart eller nåt. Sen var hon jätte pigg igen, var ju bara att gå upp. Sambon får sova en stund till. Så nu sitter jag och lilltösa och kollar på bumbibjörnana och jag försöker bli människa igen så man orkar ta tag i livet..,

Om en timme eller så ska jag testa välling igen på lilltösa, ska bli intressan och se hur det går...

1 kommentarer

Carolina - Vinn Presentkort på 500 kr hos Buffis Barnkläder!

20 Dec 2009 22:52

Nu är tävlingen om det Lundmyrs fina påslakanset avslutad och vinnaren är presenterad i bloggen, kika in och se om det är du som är den lyckliga vinnaren?!

Passa även på att delta i den sista adventstävlingen, den pågår bara tills julaftonsmorgon så det är kort om tid - vinn presentkort på 500 kr på urfina barnkläder! Kram och Lycka till!

Kommentera

Publiceras ej